Výstavy, divadlo + OOTD

Tak, konečně mám upravené fotky a můžu tedy napsat slibovaný článek. Snad si ještě vzpomenu, jaké výstavy jsem to vlastně navštívila, haha. ...

Tak, konečně mám upravené fotky a můžu tedy napsat slibovaný článek. Snad si ještě vzpomenu, jaké výstavy jsem to vlastně navštívila, haha.


První výstava, kterou jsme navštívili, byla výstava soch Olbrama Zoubka. Bylo to trochu nečekané, jelikož jsme tuto výstavu neměli na seznamu. V té době měla být už ukončena, ale pro velký zájem je prodloužena až do konce března. Zajímavostí je, že sochy byly vytvořeny zvlášť, každá je dílo sama o sobě, ale přesto často vypadají, jako by k sobě patřily. A pohled shora je ohromující :)


Další byla velice pestrá výstava Petra Nikla - Hra o čas.  Bohužel právě dnes končí, takže máte úplně poslední příležitost zajít se na ní podívat, kdybyste třeba nevěděli, co podniknout v deštivém nedělním odpoledni :)


Dále jsme navštívili galerii Rudolfinum, kde probíhá výstava dvou umělců Viktor Pivovarov a Ged Quinn. Bohužel se zde nesmí fotit proto vám nic neukážu, ale výstavu rozhodně doporučuji! Je sice docela malá, dvě místnosti a konec, ale stojí to za to. 

Další zastávka - výstava Roman Týc - jen blbni, zkazíš to všem! Roman Týc se mi vážně zamlouvá. Dělá nečekané věci. A i my jsme se pořádně vyblbli na autíčkách! :D


Naše poslední zastávka - výstava Svatopluk Klimeš - Oheň do papíru nezabalíš. Nápad s účtenkami (obrázek vpravo) rozhodně vyzkouším (doufejme, že kvůli mně neshoří celá ulice! :D)


Další den jsem byla v divadle v Počátkách, na představení divadelního spolku AJeTO -  Sluha dvou pánů. Bylo to vážně skvělé, vtipné a herci měli úžasné kostýmy, které si sami vytváří z obyčejných věcí - papíry, víčka, ruličky od toaleťáků...Na fotce můžete vidět nejtěžší klobouk - je to totiž nazdobený květináč :)

A nakonec ještě můj outfit, kdyby vás výstavy náhodou  vůbec nezajímaly :)

Článek je trochu delší a jiný, proto doufám, že se vám líbil a že jsem vás třeba na nějakou tu výstavu naladila :) 

You Might Also Like

4 komentářů

  1. Krásné výstavy :)))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  2. Roman Týc je koukám pěknej vtipálek. :D Zajímavé tipy na výstavy. A ten outfit ti sluší. :)

    ReplyDelete
  3. Opravdu zajímavé fotografie, jinak tvůj outfit je skvělý :-)!
    Glamour and beauty

    ReplyDelete

Děkuji za všechny komentáře ♥

Flickr Images