Lately

Prázdniny jsou zvláštní, nezdá se vám? Nemám téměř žádné povinnosti, takže kdybych chtěla, můžu třeba několik dnů nevylézt z postele. Což s...

Prázdniny jsou zvláštní, nezdá se vám? Nemám téměř žádné povinnosti, takže kdybych chtěla, můžu třeba několik dnů nevylézt z postele. Což samozřejmě moc nesplňuje moji představu o dobře prožitém létu. Nejšťastnější bych byla, kdybych mohla celé léto procestovat. Vystačím si ale i s krátkými výlety po ČR. Minulý týden jsme byli na Lipně, ale o tom později (mám spoustu fotek, takže vám je ukážu v dalším článku). Zatím si tedy prázdniny užívám a nemůžu si stěžovat. Sem tam si ale připadám jako největší lenoch a nechce se mi vůbec nic. Jo, prázdniny jsou od toho, abychom si odpočinuli, ale já zjišťuji, že toho odpočinku nemůžu mít moc, protože se pak zkrátka necítím spokojená. Chce to prostě rovnováhu. Snažím se tedy každý den dělat něco produktivního, nebo něco dobrého pro sebe, jako je třeba cvičení. Také bych se ráda trochu učila. Může se to zdát jako bláznivý nápad, ale já prostě nechci přes prázdniny vše zapomenout (mám na mysli hlavně francouzská slovíčka :D). Zdá se mi, že dneska je ten článek troch zamotaný, moc dlouhý a vlastně o ničem, tak budeme raději pokračovat u fotek...:)


Snídaně v novém oblečku. Z Prahy jsem si (překvapivě) nepřivezla žádné oblečení, nýbrž jsem nakupovala věci jako jsou hodiny, zápisníky (protože těch není nikdy dost) a nádobí. Miska je hrozně roztomilá a má tu správnou velikost na kaši. a termohrnku z výstavy Andyho Warhola jsem prostě nemohla odolat (má nejkrásnější odstín růžové!)

Jednou takhle, při cestě z Brna, jsme zastavili u slunečnicového pole, abych si mohla udělat fotku. Díky tati! :) 
( salát - ananas - kuřecí - sýr - bageta - ♥)
Po týdnu, kdy jsem snědla na co jsem přišla a skoro vůbec necvičila, se zase snažím žít trochu zdravěji. Nevím zda zrovna tohle byla dietní večeře, protože jsem toho snědla hrozně moc, ale hlavní je, že to bylo výborné! 

Piknik v posteli, klasika. 

Vyhrála jsem giveaway u Natálky  :))

A už mám také svůj Tangle Teezer. Dlouho jsem odolávala, protože jsem v tom neviděla až takový zázrak, ale když jsem se vrátila z Prahy a tento jednoduchý černý na mě čekal v pokojíčku, měla jsem velkou radost! A musím říct, že mě s ním česání prostě baví :)

Když dáte jogurt/tvaroh a ovoce do skleničky, hned to vypadá víc nóbl. Ale do misky se toho vejde víc, haha. 
(tvaroh - domácí jahodová zmrzlina - banán - borůvky - müsli - mandle)


Hráli jsme si...AHOJ

You Might Also Like

19 komentářů

  1. Tak s tou lenivosťou to chápem, aj ja by som s ňou bojovala, keby som na ňu mala čas :D
    Inak pekné fotky, miska s hrnčekom sa mi páčia tiež :)

    ReplyDelete
  2. Fotíš uplně nádherně!!! Od té doby, co máš ten nový objektiv, tak to je uplná paráda se na fotky dívat:)) na ten termohrnek Andy Warhola jsem taky koukala, ale nakonec jsem ho tam nechala:D Je ale moc krásný!!:))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuju! Taky jsem z fotek s novým objektivem nadšená :D <3 Já jsem se nad tím dlouho rozmýšlela a jsem ráda, že ho mám! Koupila sis nějaký jiný "suvenýr"? :)

      Delete
  3. Taky bych nejradši celé léto jen cestovala..ale chtělo by to nějakého sponzora :D A ten termohrneček je perfektní !! ♥

    ReplyDelete
  4. Nádherný fotky!

    http://nela-prochazkova.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  5. Nádherné fotky, nemají opravdu chybu :-).
    Glamour and beauty

    ReplyDelete
  6. Nádherné fotky! A gratuluji k výhře :)

    ReplyDelete
  7. Už se těším na článek z Lipna, protože bych se tam taky chtěla podívat :) Fotky máš jinak krásné
    http://veru-life.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  8. Moc děkuju za všechny komentáře! ♥

    ReplyDelete
  9. to jídlo vypadá moc dobře, a jsem ráda, že výhra dorazila v pořádku :)

    ReplyDelete
  10. Dokonalé fotky :), ten foťák vypadá bombasticky :). S tím jogurtem a skleničkou máš pravdu :D. Hrníček je moc pěkný a slunečnice taky :). O Tangle Teezer taky delší dobu uvažuji, kolik tě stál? :)

    ReplyDelete
  11. na predposlednej fotke vyzera to riadna mnamka :)

    ReplyDelete
  12. Úplně ti rozumím.Taky mi přijde dvouměsíční nezaměstnávání mozku jako suprčupr cesta k zblbnutí.Cvičit jsem začala taky, protože přes školní rok na to nemám čas ani náladu.Co se toho učení týče,nevím zda bych to nazvala učením,ale jakým si malými krůčky k mému snu.Snad mi rozumíš ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jo, naprosto ti rozumím :) A držím palce, ať ti to cvičení vydrží :)

      Delete
  13. Piknik v posteli bych si dala také říct :-)

    ReplyDelete
  14. naprosto Tě chápu! mě dlouhodobý volno taky vůbec nedělá dobře... hlavně potom na výšce, kde můžeš mít volno od května do října. když nezaměstnávám mozek, tak se mi špatně spí a když přítel musí každodenně do práce, tak ta nuda občas přijde.

    budu se muset inspirovat u toho salátu, vypadá skvěle! :)

    ReplyDelete

Děkuji za všechny komentáře ♥

Flickr Images