Bad day or not?

Věříte na smolné dny? Ty, kdy, jak se říká, vstanete špatnou nohou, a vaším trestem je smršť špatných událostí? Takový byl můj dnešek. Už p...

Věříte na smolné dny? Ty, kdy, jak se říká, vstanete špatnou nohou, a vaším trestem je smršť špatných událostí? Takový byl můj dnešek. Už při první špatné události jsem si řekla, že mám dneska smůlu. A tím jsem si odůvodňovala v průběhu dne vše, co se mi jen trošku nelíbilo. Přes to všechno jsem si ani neuvědomovala, co bylo správné a dobré. Nevšímala jsem si věcí, ze kterých jsem mohla mít radost. Škola nám začínala výjimečně až v deset a měli jsme pouze čtyři klidné hodiny s jednou písemkou. No není už to samo o sobě důvodem, proč označit čtvrtek za pěkný den? Jo! Když se na to zpětně divám, vidím, že nic až tak špatného se vlastně nestalo. Jak to tedy je, existuje něco jako "den blbec" nebo si ho jen sami vytvoříme v našich myšlenkách? 

Abych tento den zakončila pozitivně, budu pokračovat o věcech, které mi udělaly radost!

Včera jsem se vrhla na úpravu designu. Předchozí záhlaví se mi líbilo zhruba tak první den. Hned jsem věděla, že to sem moc nejde. Chtělo to tedy změnu. Jednodušší design už snad ani být nemůže, ale přesně takhle se mi to líbí. Konečně jsem zapracovala i na menu. S pěknými titulky a ikonky je hned hezčí :) 



Jelikož jsem měla před začátkem vyučování ještě čas (kéž by to takhle bylo pořád!), zašla jsem do drogérie, kde jsem ulovila tenhle krásný lak. Červenou na nehtech miluju, obzvlášť v zimě :) A navíc byl zrovna ve slevě (Teta drogerie).


U nákupů ještě chvíli zůstaneme. V botníku mi chyběly černé lodičky, to se muselo změnit! Tyhle jsou super, protože se hodí jak na normální nošení, tak i na formálnější příležitosti. Jsou pohodlné a jako velké plus vidím širší podpatky, které se mi moc líbí a navíc se v nich i lépe chodí :) (Tamaris)


Dělala jsem si trochu pořádek ve věcech a právě úklid mi dneska zlepšil náladu. A nejvíce jsem se radovala, když se mi laky na nehty tak akorát vešly do krabičky. Tady třeba vidíte, jaký jsem strašný puntičkář a expert na organizaci :D


Před pár dny jsem právě dočetla Město z Kostí a teď sháním další díly. Podzim je podle mě ideální čas na čtení a já přemýšlím, co si přečtu dál a už skládám knížky do online košíku. Nějaké tipy, co bych si rozhodně měla přečíst? :)

You Might Also Like

17 komentářů

  1. Taktiež mávam občas zlé dni, hlavne keď je vonku sychravo a práve dnešok je pre mňa naozaj nanič... Inak, lak na nechty je krásny, červená je podľa mňa skvelá v každom ročnom období. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jojo, když je takhle škaredě, je to mnohem lehčí mít špatnou náladu...Snad nám nebude pršet celý víkend! :))

      Delete
  2. Me se to taky nekdy stava, hlavne kdyz me nekdo hnusne probudi, to mam pak naladu pod psa cely zbytek dne. Mas hrozne krasne povleceni! Muzu se zeptat, odkud ho mas? A meli i jine barevne variace? A s tou cervenou na nehtech mas pravdu. Na podzim ji nosit skoro porad, nejlepe takovou tu hodne rudou

    ReplyDelete
    Replies
    1. Díky :) Povlečení je z Ikey a mají ještě takové tmavé, hnědé (my máme doma oboje, je fakt hezké :D) Tmavší rudou mám taky hodně ráda :)

      Delete
  3. Ty lodičky se mi líbí moc, jsou parádní jak mají ten široký podpatek, ty by se mi taky líbily. Laky sis uspořádala krásně a červený lak se mi líbí moc :)
    veru-life.blogspot.cz

    ReplyDelete
  4. Domi, moc kráný článek! K tomu špatnému dni...zrovna včera jsem se dozvěděla rozvrh ve škole, který mi absolutně kazí všechny plány a měla jsem z toho asi hodinu fakt špatnou náladu a nic se mi nechtělo dělat, byla jsem uplně otrávená....ale pak jsem si uvědomila, že je prostě zbytečné si lámat s některými věcmi hlavu, že všechno nějak dopadne a vše bude nakonec dobré:) Navíc když budeme pozitivně myslet, tak se nakonec vše k pozitivnímu vrátí:) Tak to vidím já...pokud člověk nechce, tak bad day mít nebude:)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji! Moc mě těší, že i když se trochu víc rozepíšu, najde se někdo, kdo to přečte a článek se mu líbí :) A jinak tvůj přístup je podle mě skvělý :) S rozvrhem bohužel nic nenaděláš, ale když budeš myslet pozitivně, určitě najdeš nejlepší způsob jak se s tím poprat :))

      Delete
  5. širší podpatky mám u bot moc ráda, jsou potom více pohodlné a vypadají zajímavěji :)

    ReplyDelete
  6. ten design se mi líbí♥

    ReplyDelete
  7. Design je nádherný, bad days mívám a souhlasím že teď je nejlepší období na knížku v posteli ! :D

    ReplyDelete
  8. ten lak má nádhernú farbu a aj ja som čítala tie knihy a podla mňa sú ako droga keď sa začítam tak neviem prestať :D ale film sa mi moc nepáčil :/
    simonechanell

    ReplyDelete
    Replies
    1. Na ten se teprve plánuji podívat, tak jsem zvědavá! :)

      Delete
  9. Botky na podpatku vypadají dobře :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  10. Město z kostí vypadá jako hodně zajímavá kniha :)

    ReplyDelete
  11. Design se mi moc líbí! Smolné dny mám taky, někdy se prostě stane, že se mi vůbec nic nedaří! Rimmel laky také používám! :)
    http://sugar--spice--nice.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  12. Krásne topánky :) Lak má skvelú farbu a páči sa mi ako ich máš uložené! :D

    ReplyDelete

Děkuji za všechny komentáře ♥

Flickr Images