New in: cosmetics

V úterý jsem byla v Třebíči (na rovnátkách). Zajeli jsme do pár obchodů a tak si hned můžu odškrtnout pár věcí z kosmetického wishlistu ! ...

V úterý jsem byla v Třebíči (na rovnátkách). Zajeli jsme do pár obchodů a tak si hned můžu odškrtnout pár věcí z kosmetického wishlistu!



 Hlavní důvod, proč jsem tak chtěla právě ro Rossmanu byl zpevňující lak od essence, který nikde jinde nemají. Doufám, že to bude bude fungovat, protože mám nehty vážně strašně zničené. Mamka si koupila lak od Rimmel. Já bych si sice takový odstín nevybrala, ale je zajímavý a aspoň budu moct vyzkoušet jaké Rimmel laky jsou, jelikož jsem ještě žádný neměla.

 Dále si mamka koupila ještě tvářenku a štětec na tvářenku. Tvářenka je krásná a já jsem se s ní hned domluvila, že si ji budu půjčovat, takže to je další položka z wishlistu, kterou si můžu  s radostí odšktrtnout.

 Konečně jsem se rozhoupala k tomu koupit si zesvětlovací šampon. Dostala jsem k němu i mističku a štěteček. Poslední věc, kterou jsem si pořídila je Got2be uhlazující emulze, ze které mám velkou radost.


Na některou z věcí určitě udělám recenzi :)

You Might Also Like

10 komentářů

  1. wow!Tolik nových věcí!Pěkná tvářenka)
    xoxo
    http://dreamaboutflowers.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Udělej recenzi na ten zpevňující lak :))

    ReplyDelete
  3. Dnes jsem byla v Rossmannu a nějakou "náhodou" jsem si odnesla přesně tyhle 2 laky od Rimmel:D, můžu ti ze zkušenosti říct, že zklamaná rozhodně nebudeš, pro mě jsou to nejlepší laky, které jsem zatím vyzkoušela.

    ReplyDelete
  4. cvičení je určitě to nejlepší, co můžeš dělat. tak jen tak dál :)

    ReplyDelete
  5. Presne ten zosvetlovač som používala aj ja ;) celkom mi vyhovoval :))

    ReplyDelete
  6. rossman je nejlepší drogerie! =) a got2be jsem si tam taky koupila;)=)

    ReplyDelete
  7. Potom mi dej vědět, jak funguje ten zesvětlovací šampón :))

    musliwithmilk.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. Jůů, nejlepší kosmtickej shopping!) Všechno Ti seberu, haha)

    ReplyDelete
  9. Rimmel laky jsou skvělé :) Měla jsem kdysi průhledný a nemohla jsem si ho vynachválit. Nevím teda jak je to s barevnými, ale myslím, že budeš spokojená :)

    ReplyDelete

Děkuji za všechny komentáře ♥

Flickr Images