12. 9. 2012

Tento týden byl pro mě zatím jen jedno velké rozhodování. Šlo o to, že jsem mohla dělat to, co mě hrozně baví na profesionální úrovni s lidm...

Tento týden byl pro mě zatím jen jedno velké rozhodování. Šlo o to, že jsem mohla dělat to, co mě hrozně baví na profesionální úrovni s lidmi, které to také baví. Bylo by to super, jenže to mělo tolik mínusů - zabralo by mi to spoustu času, nevídala bych se s nejlepší kamarádkou, musela několikrát týdně přespávat u babičky a nevím, jak bych to zvládala. Nakonec, i když mi to je tak strašně líto, jsem se rozhodla tuhle skvělou příležitost odmítnout. Vlastně nevím, proč vám to sem píšu, protože to na tento blog moc nepatří, ale stále na to musím pořád myslet a říkám si, lepší aspoň deníčkový post, než žádný :)

Zítra jedu se třídou na adapťák. Doufám, že cestou na kolech nezmokneme! Jsem zvědavá, jaké to tam bude. Zatím jsem se pořádně s novými spolužáky nebavila, snad si budeme rozumět.

Mám trochu výčitky, že na blog úplně kašlu a ani nemám pořádné fotky, které bych k tomuto článku dala. Až se vrátím, tak se to pokusím napravit!

Vím, že deníček se vám asi zrovna číst nechce, takže přidávám aspoň super-extra-nekvalitní fotku outfitu z minulého týdne.

| košile - New Yorker | kalhoty - Bershka |

You Might Also Like

8 komentářů

  1. Výlet si užij, snad nezmoknete, ale zatím to tak neypadá :) Máš moc krásnou košili :)

    ReplyDelete
  2. Ta košile je nádherná!
    Jinak si užij adapťák :)

    musliwithmilk.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Tyjo, na tom kole si musela dnes snad umrznout ! :D :)
    To snad né, co bych potom četla ? :P

    ReplyDelete
  4. Moc hezká košile :D Taková vzpomínka na léto.

    ReplyDelete
  5. Roztomilá košile :)!

    ReplyDelete
  6. ať už to bylo cokoliv, měla jsi to přijmout! teď Tě to bude žrát a v budoucnu ještě víc :)

    ReplyDelete
  7. Já nevím , je to sice na tobě , ale asi jsi to měla přijmout , podle mě by jsi to za čas pak zvládala líp víc věcí by se změnilo a nebo by jsi alespoň měla zkušenost ... Možná za čas is na to vzpomeneš a budeš si říkat proč jsem to jen nevzala ??... Ale možná to budeš mít lepší než to ... Takže uvidíš ale držím palce ! :)
    Hezký outfit !
    A sleduju !

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    ReplyDelete
  8. Náhodou, mě deníčkovské články baví nejvíce :) nevím sice o co jde, ale snad si se rozhodla správně )

    ReplyDelete

Děkuji za všechny komentáře ♥

Flickr Images