New in: Maxnina pyramid bracelet

Jako takový předvánoční dáreček mi přišel malý balíček až z daleké Číny! Možná si pamatujete článek, ve kterém jsem vám představovala stránk...

Jako takový předvánoční dáreček mi přišel malý balíček až z daleké Číny! Možná si pamatujete článek, ve kterém jsem vám představovala stránku http://www.maxnina.com/ ? Tak právě díky spolupráci s touto stránkou jsem si mohla vybrat jakýkoli doplněk.

Nejdříve jsem si vybrala náhrdelník, ale ten byl bohužel vyprodaný, a tak jsem si vybrala jiný. Když mi - po dlouhé době, už jsem si myslela, že na mě zapomněli a nic mi nepřijde - balíček došel, přemýšlela jsem s čím budu onen náhrdelník nosit, ale po otevření balíčku na mě čekalo překvapení. Nenašla jsem v něm onen náhrdelník, nýbrž náramek s ostny. Vůbec mi to nevadí, náramek se mi líbí, ale nevím, jak by se mi to líbilo, kdybych si sama něco objednala, zaplatila za to a přišlo by mi něco  jiného...Těžko říct, jestli se jim to stává normálně, nebo to bylo jen kvůli tomu, že šlo pouze o spolupráci, nebo jen špatná náhoda?

Náramek se mi líbí, v poslední době jsem si oblíbila věci se cvoky a ostny a zlatou barvu. Jen se mi nelíbí, že je umělohmotný. Připomíná mi doplňky pro malé děti. Ale aspoň je lehoučký ;)

Abych to shrnula, sama bych si z této stránky pravděpodobně nic neobjednala. Na balíček jsem čekala dlouho a nakonec mi ani nepřišlo to, co jsem si objednala. Navíc se mi náramek nezdá moc kvalitní ( ale jaká bižuterie taky je, že? )


Máte se stránkou maxnina nějaké zkušenosti? jak se vám náramek líbí? 

You Might Also Like

11 komentářů

  1. ten je nádhernýýý <3

    ReplyDelete
  2. krásne,inak fakt máš pravdu,asi by to naštvalo keby mi pri normálnej objednávke prišlo niečo iné

    ReplyDelete
  3. poslední fotka je úžasná, náramek se mi moc líbí

    ReplyDelete
  4. Mě se moc líbí! Ale je pravda, že doplňky z takovýhlech e-shopů nebývají moc kvalitní:) Ale nošitelný určitě je!:)

    ReplyDelete
  5. ten je nejvíc nejkrásnější :)

    ReplyDelete
  6. Tyjo, tak ten je parádní! :)

    ReplyDelete
  7. Hodně moc se mi líbí :) Zvolila jsi dobře :)

    ReplyDelete
  8. Wow , je krásný :) A stejně tak i tvůj design :)

    ReplyDelete
  9. je hezký,ale lepší by byl asi kovový, to máš pravdu no:) Já sháním ostnatý náhrdelník,tak snad se mi poštěstí!

    ReplyDelete

Děkuji za všechny komentáře ♥

Flickr Images