Elf - new in + review

Minulý týden (nebo už předminulý? :D)  jsme s kamarádkami udělaly společnou objednávku elf kosmetiky. Nechtěla jsem nijak extra utrácet + h...

Minulý týden (nebo už předminulý? :D)  jsme s kamarádkami udělaly společnou objednávku elf kosmetiky. Nechtěla jsem nijak extra utrácet + hodně věcí bylo vyprodaných, takže jsem si nakonec vybrala jen 3 věci.  všechny jsou super, a proto jsem se rozhodla věnovat jim samotný článek.



Neměla jsem ani jeden pořádný štěteček na oční stíny, takže štětce byly mým hlavním cílem objednávky. Bohužel právě štětce byly nejčastěji vyprodané, a tak jsem nevybírala ani tak podle tvaru, který by se mi líbil, jako podle toho jestli byl na skladě. nakonec jsem vybrala jeden z řady studio a druhý z řady essential.

Studio štětec C na stíny je nejlepší štěteček na stíny, který jsem kdy držela v ruce. Designově je naprosto stejný jako štětce ze Sephory a troufám si říct, že se rovnají i kvalitou. Je úžasně jemný, má hodně štětinek, které nevypadávají a dobře se s ním pracuje. Cena 97Kč je v tomto případě skvělá a já si určitě při další objednávce koupím i nějaké jeho sourozence!


Z Essentials šikmého štětce na oční stíny už tak nadšená nejsem. To je ale hlavně tím, že ho srovnávám s předchozím štětcem, proti kterému nemá šanci.  Za 39 Kč by se dalo čekat, že to bude kšunt k ničemu, ale     celkem mě překvapil. Stíny nanáší dobře, což je nejdůležitější a je perfektní na stínování v záhybu oka. Štětinky má jemné, ale není to stoprocentní jako u štětce z řady studio. Zkusila jsem za ně zatáhnout a hned jich několik vypadlo, což bude asi jeho největší mínus. Celkově je, za tu cenu, fajn. 
(Kamarádka si koupila z řady essntials štětec na make-up a řekla bych, že ten měl štětinky dost hrubé a také vypadávaly, takže u větších štětců bych vám doporučila připlatit si a koupit si je z jiné řady.)


Poslední věcí je Studio paletka - tvářenka a bronzer. Z té jsem také nadšená. Už jen to balení je nádherné - jednoduché, černé, pevné a s velkým zrcátkem. Paletku má v odstínu St. Lucia a moc se mi líbí. Bronzer je tak akorát tmavý (nejsvětlejší ze všech tří variant) a tvářenka má nádhernou světlou, růžovo-broskvovou barvičku se zlatým shimmerem, která je na mé pleti hodně nenápadná, ale to mi vůbec nevadí.

Celkově mám s elfem docela dobré zkušenosti. Není to sice nic mega-úžasného, ale nabízí fajn věci, a to většinou za skvělé ceny, takže se určitě vyplatí něco vyzkoušet ;)

Máte něco od elfu? Jaké jsou vaše zkušenosti? :)

You Might Also Like

10 komentářů

  1. Krásne posteľné ;D Štetčeky pekné, no ja si vystačím s tými svojimi :)

    ReplyDelete
  2. ta paletka je moc hezká, taky jsem nad ní uvažovala, ale bronzer bych neupotřebovala :)

    ReplyDelete
  3. také se tam chystám objednávat, štětec na makeup :)

    ReplyDelete
  4. Fakt si musím pořídit něco od Elfu ! :)

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    ReplyDelete
  5. mne se libi ta paletka, mam podobne barvy doma, ale tvarenek nemam nikdy dost:)
    rada bych te a tve ctenarky pozvala na giveaway ke mne na blog, hraje se o kozenou kabelku z Italie, budu rada, kdyz se zucastnis:)
    http://sienastyle.blogspot.it/

    ReplyDelete
  6. štětec na stíny by se mi více než hodil :) asi o něm zapřemýšlím

    ReplyDelete
  7. štětce od Elfu mám hrozně ráda, mám s nimi dobré zkušenosti:) a i tu paletku mám a miluju tu tvářenku:)

    ReplyDelete
  8. z ELF nemám žiadne skúsenosti, ale už rozmýšlam nad tým, že si niečo objednám:)

    ReplyDelete
  9. OD Elfu už si chci dlouho něco pořídit :P štetcuu mam dost :D

    ReplyDelete
  10. krásne..podobné štetce od Elfu mám a som s nimi spokojná, ale len so štetcami na oči..štetec na farbu na líčka a na púder hrozné opadávajú :(
    Ak by si chcela, zapoj sa do mojej giveaway, ktorá práve prebieha na mojom blogu :)
    http://belle-katinka.blogspot.sk/2013/05/giveaway.html

    ReplyDelete

Děkuji za všechny komentáře ♥

Flickr Images