Let's do it!

V poslední době jsem cvičení pořádně flákala. Zjistila jsem, že prostě potřebuji mít nějaký plán, podle kterého se budu řídit, potřebuji mít...

V poslední době jsem cvičení pořádně flákala. Zjistila jsem, že prostě potřebuji mít nějaký plán, podle kterého se budu řídit, potřebuji mít na každý den přesně dané, co všechno musím zvládnout. Jinak se k tomu nedonutím. Proto opět začínám cvičit podle měsíčního plánu od Cassey :)

Červnový plán se od ostatních liší tím, že se střídají dny kardio tréninků s posilováním určitých částí těla. Pondělí patří kardiu, úterý bříšku, ve středu je na programu opět kardio, ve čtvrtek spodní část těla a záda, v pátek kardio a v sobotu opět bříško a ruce. Nečekejte, že to bude jednoduché, je to vážně makačka! Ale o tom to je. Svaly a sexy tělo nezískáte zadarmo! Musíte překonat lenost i trochu té bolesti. Ale bude to stát za to! Jdete do toho se mnou? Kalendář najdete zde (musíte se zaregistrovat, abyste získaly heslo). 


Pokud jste se právě rozhodly, že byste do toho vážně šly, ale máte pocit, že na to zatím nemáte, nevadí! Cassy vytvořila kalendář i pro začátečníky. Stáhnout si ho můžete zde.

Dále bych vás chtěla informovat o super výzvě u Nikky - ZDRAVĚ Z MÉHO STOLU
Co je jejím úkolem?

1) Vyzkoušet 20 nových zdravých potravin
Můj seznam:
- kešu oříšky

2) Uvařit 10 zcela nových zdravých receptů
Můj seznam:
- brokolice "na mozeček"
- mrkvový dort
- cuketové brownies

Výzva je dlouhodobá, bude trvat až do konce tohoto roku. Samozřejmě když nestihnete splnit daný počet, nic se neděje. Jde o to vyzkoušet nových jídel co nejvíc! Já zkouším nové věci moc ráda a nejlepší je, když s nimi rovnou můžu něco nového uvařit nebo upéct (ikdyž jsem vážně špatná kuchařka! :D). Doufám, že můj seznam nezůstane prázdný a dostanu se aspoň do poloviny!
Více informací si můžete přečíst v tomto článku a nejlepší bude, když se do výzvy zapojíte také :)

You Might Also Like

2 komentářů

  1. Děkuju za doporučení,už dlouho hledám něco do čeho se donutím.Chtěla bych si pořádně vypracovat postavu!A jsem moc lína :D Kdybys chtěla,mohla bych ti doporučit časopis Fitness a v něm najdeš zcela vše.Od různých zdravých diet až po různé tipy na cvičení.Je tam toho opravdu mnoho obsaženo:)

    Byla bych moc ráda,kdyby ses mi podívala na blog,jsem začátečník a je to těžký začátek,určitě víš,o čem mluvím:) ( http://diversity-vogue.blogspot.cz/ )

    ReplyDelete
  2. jé, tohle zkusím, strašně ráda zkouším nová jídla, takže něco pro mě :D

    ReplyDelete

Děkuji za všechny komentáře ♥

Flickr Images