Lost in the woods

S příchodem jara se u mě začala projevovat touha po nových začátcích. Nebo by se taky dalo říct touha se vším seknout a najít si místo toho...

S příchodem jara se u mě začala projevovat touha po nových začátcích. Nebo by se taky dalo říct touha se vším seknout a najít si místo toho něco jiného, nového. Problém je v tom, že vlastně nevím co chci. Jak v osobním životě, tak v blogování. Blogování mě pořád baví a přestat rozhodně nechci, to se nebojte, ale dost přemýšlím nad tím, zda je tohle to, o čem chci psát a pokud by nebylo lepší úplně to tu předělat, nebo rovnou začít od znova. Jenže nový start nemusí vždy znamenat lepší cestu. Jedno takové velké rozhodnutí jsem udělala ped pár dny, a od té doby se mi pořád honí hlavou, zda to nebylo to nejhorší, co jsem mohla udělat. Je mi jasné, že tento článek bude poněkud zmatený, jinak to nejde, když tu nechci řešit osobní věci moc dopodrobna, ale přesto bych ráda, abyste věděli, že teď nemám zrovna nejšťastnější dny.

Když vám není nejlíp, existuje na to jednoduchý lék - dělat něco, co vás baví a být s lidmi, co vás nenechají trápit se vašimi myšlenkami. V mém případě to znamenalo vyrazit s L. na fotící procházku do lesa. Jedna z výhod života v malém městě je ta, že mám les kousíček od baráku. Chodím tam ráda, ať už na procházku, zaběhat si, nebo s foťákem, vždycky je tam krásně :)
 


Mějte se krásně!

You Might Also Like

17 komentářů

  1. Jéééé to jsou nádherné fotky!!♥ Já bych ti radila určitě nezačínát s blogem uplně nanovo, nebo vymazat vše a celé to předělat:) vždyť můžeš začít jen psát o něčem jiném a uvidíš, jak ti to bude vyhovovat:)
    Přeju ti, ať máš veselejší dny!!!:))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Také jsem si říkala, že tak by to bylo asi nejlepší :)) Moc děkuju! <3

      Delete
  2. Moc krásné fotkt;)**!!!!

    ReplyDelete
  3. Pěknéé fotky :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  4. Opravdu krásné fotky! :)

    ReplyDelete
  5. Fotky jsou nádherné :)
    A nelituj ničeho co jsi udělala.. stejně to už nezměníš .. zkus se přes to přenést a buď to napravit .. nebo začít jinak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. To je pravda, čas nevrátím, ačkoliv bych ráda, tak nezbývá ne se s tím nějak vypořádat a jít dál :) Děkuji! :))

      Delete
  6. nádherné fotky fakt a moc se mi líbí nálepka "jsem skautka"

    ReplyDelete
  7. Nádherné fotky!! úplne z nich cítiť jar!

    ReplyDelete
  8. Prekrásne fotky ,strašne sa mi páčia sú super . Úplne si v nich zachytila jar :)

    ReplyDelete
  9. nadherne! hlavně ty posledni dvě <3
    ady.

    ReplyDelete
  10. Člověk se mění každou situací, která se mu v životě postaví před nohy a je jedno jestli je dobrá nebo špatná. Ať už tedy uděláš jakékoliv rozhodnutí, nikdy toho nelituj, v danou chvíli to pro tebe bylo správné a to je důležité. A i když je to klišé, tak čas všechno zahojí!
    Co se týče blogu, máš-li náladu, změň pouze to, o čem píšeš, byla by škoda celou práci, kterou jsi tady udělala, smazat. Budu se tedy těšit na to, s jakými novinkami přijdeš. :)

    ReplyDelete
  11. Domi, to mě mrzí, že máš teď takové období... snad to brzy přejde a budeš se zase cítit dobře! blog bych vůbec neměnila, mám to tu ráda :) fotky jsou krásné, máš fotografické oko!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moc děkuji! Hrozně si vážím toho, že se sem někdo rád pravidelně vrací a líbí se mu to tady <3

      Delete

Děkuji za všechny komentáře ♥

Flickr Images