New in

New in články jsou dost oblíbené, a tak jsem se rozhodla opět nafotit pár nových věcí a ukázat vám je :) I když to tak asi nevypadá, snažím...

New in články jsou dost oblíbené, a tak jsem se rozhodla opět nafotit pár nových věcí a ukázat vám je :) I když to tak asi nevypadá, snažím se teď šetřit, abych pak mohla pěkně utrácet, haha. Plánuji totiž utéct před Velikonocemi do Německa a zaútočit na Primark, Hollister a další obchody. Snad to vyjde!


| Humanic |
Celkem obyčejné balerínky na platformě, myslím, že ty se rozhodně neztratí :) Mám je dohromady s mamkou, která jednou přijela domů, básnila o nich a když mi řekla, že stály tři stovky, nechápala jsem, jak je tam mohla nechat! Když jsem se o pár dní později dostala do Humanicu, naštěstí je ještě měli :)

Konec žlutým vlasům s Matuschka Top Hair Stříbrným šamponem - teda alespoň v to doufám! Zatím výsledek vidět není, ale věřím že po delším používání mi barvu vlasů zlepší :)

| Forever 21| 
A nyní moje Vídeňské úlovky. Forever 21 nezklamal mé očekávání, nejradši bych ho vykoupila celý! Bylo pro mě hodně těžké něco si z toho množství krásného oblečení vybrat, a protože jsme neměli moc času, popadla jsem tričko, rychle vybrala náramek a utíkala k pokladně :)

| Camaieu |

 | Claire's |
Mám doma hromadu ozdob do vlasů a některé jsem ještě ani neměla na sobě. Téhle ale nešlo odolat, a tak se moje sbírka rozrostla o další čelenku s mašlí. Je ale nádherná! U pokladny jsem pak ještě popadla lak na nehty a ani jsem si nevšimla, že je s efektem leather look. Na nehtech to vypadá zvláštně, asi bych raději normální, ale není to špatné. Dobře se lakoval a docela i drží :)


Přeji vám všem krásný víkend! A napište mi, co jste si pořídily vy? :) 

You Might Also Like

14 komentářů

  1. Pekné fotky, ten náramok ♥

    ReplyDelete
  2. S Matuschka Top Hair zkušenosti nemám, ale kdyby ti nezabral, tak můžeš zkusit Silver šampón proti žluté blond, který mají normálně v DM nebo v Rossmanu :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Četla jsem spousty recenzí a ten DMkový prý hodně vysušuje. Ale díky za tip! :))

      Delete
  3. Hezké věcičky:)) lavně ten náramek z forever21 se mi moc líbí!!! O letních prázdninách bych taky chtěla jet do Německa s přítelem:)...ale on ještě netuší, že budou veliké útoky na tyhle obchody:D:D

    ReplyDelete
  4. Nejvíc se mi líbí balerínky a náramek, musím říct, že ve Vídni jsem v létě měla v Forever21 taky dost velkej problém vybrat, musím se tam zase brzy vydat :)
    Dom by Dom

    ReplyDelete
  5. Ten náramek je nádherný :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  6. Nakoupila sis krásné věci! Nejvíc se mi líbí úlovky z Forever 21 :)
    A s doplňky do vlasů to mám stejně, líbí se mi, nakupuju je a pak nenosím :)

    ReplyDelete
  7. ten náramok je krásny a tričko tiež :)

    ReplyDelete
  8. Díky holky, jsem ráda, že se vám líbí :)

    ReplyDelete
  9. Ty lodičky a náramky jsou nádherné a tobě to moc sluší :)

    ReplyDelete
  10. ten náramok je boží :)

    http://just-close-eyes-and-start-dream.blogspot.sk/

    ReplyDelete

Děkuji za všechny komentáře ♥

Flickr Images