Things that made my week

V první řadě bych vám chtěla poděkovat za povzbudivé reakce na minulý článek . Díky, díky, díky! Dnešní článek bude mnohem pozitivnější, b...

V první řadě bych vám chtěla poděkovat za povzbudivé reakce na minulý článek. Díky, díky, díky! Dnešní článek bude mnohem pozitivnější, bude totiž o tom, co mi tento týden udělalo radost. Když vám totiž není nejlíp, nemůžete dovolit, aby vás to přemohlo, musíte se pokusit dělat maximum, abyste byli šťastní. Nebo ne, nemusíte, ale je to tak mnohem lepší :) 


Jedna moje známá pracuje pro kosmetickou značku Mary Kay a nabídla mi "hodinku krásy". Podobných nabídek jsem dostala už spoustu, ale tentokrát jsem si řekla, proč ne? Kosmetika Mary Kay není běžně k dostání v obchodech, jelikož společnost se zabývá přímým prodejem. To znamená, že se domluvíte s jejich kosmetickou poradkyní, která přijde k vám domů, ukáže vám jak správně pečovat o svou pleť, jak se správně nalíčit a ukáže vám výrobky, které by pro vás byly vhodné, to zcela bezplatně. Mně se to moc líbilo, dozvěděla jsem se pár užitečných informací a teď přemýšlím, co bych si pořídila, protože už po prvním použití cítím že produkty mé pokožce svědčí (Ach ty hebké ruce od té skvělé řady na ruce! Proto ta fotka rukou, mimochodem :D) Možná si říkáte zda jsem se ke značce také nepřidala, že to tak vychvaluji, ale opravdu mi to přijde jako super způsob obchodu. Navíc ženy, které tuto práci dělají to určitě baví a samy kosmetiku Mary Kay používají, takže vám dobře poradí :)


Dnes jsem si také ráno uvařila naprosto dokonalou ovesnou kaši. Je s kakaem, kokosem, jahodami, hořkou čokoládou a kouskem sušenky. Fakt dobrota. Pořádně jsem litovala, že jsem si zrovna uvařila menší porci. Zkuste!


O procházce v lese jsem vám už říkala. Je to krása, jak všechno začíná kvést a už rostou i mé oblíbené sedmikrásky a tulipány :)


V pondělí jsem si udělala radost mini nákupem. Po tvářence jsem pokukovala už delší dobu a nyní jsem si řekla, že si přece musím nějak zlepšit ten špatný den, že si to zasloužím! A jsem z ní nadšená - jedna tvářenka a hned několik možností barvy, to je přeci super výhodné (navíc za stovku...) A Syoss byl ve slevě, takže jsem ho tam nemohla nechat. 


Asi po dvou letech jsem sedla na kolo. Řeknu vám, kopce jsou hrozná věc. Hlavně když jsou nekonečné, vy na to nejste ani trošičku zvyklí, jste po párty a spali jste asi dvě hodiny...Po návratu mi nebylo úplně nejlépe, ale i tak byl výlet fajn a nejspíš kolo zařadím do svého tréninkového programu (ha! to zní tak profesionálně :D). 

Samozřejmě, že věcí a událostí, které made my week by bylo více. Například páteční, třídní párty. Ale fotky z ní tady opravdu publikovat nemůžu, to snad chápete :D Týden to byl celkově docela fajn a už je mi mnohem líp :) 

Jaký byl váš týden? Co vám udělalo největší radost? 

You Might Also Like

13 komentářů

  1. No tak ale ta kašička vypadá opravdu skvěle! Okamžitě bych si jí dala :)

    ReplyDelete
  2. To mám velikou radost, že ti už je líp:)) jen ať to jde takhle dál!! Pořád si dělej malé radosti a uvidíš že bude den ode dne veselejší:))

    ReplyDelete
  3. Na tu tvářenku jsem četla negativní recenze tak nevím no :D

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já zrovna s tvářenkami moc zkušeností nemám, nemůžu moc srovnávat, ale přijde mi fajn :)

      Delete
  4. Tak ta ovesná kaše vypadá opravdu chutně! mňaam :-D

    ReplyDelete
  5. Raduj se z maličkostí, to vždycky pomůže :)
    Ten lak je božský!

    ReplyDelete
  6. Butter maju krasne laky!

    Inak ak mas rada Niveu pozyvam na giveaway tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/04/nivea-giveaway.html

    ReplyDelete
  7. laky na nehty od butter london musím taky někdy vyzkoušet, prý jsou super :) jinak úžasné fotky a mně taky vždycky udělají radost nějaké ty maličkosti :)) člověk se prostě musí jednou za čas něčím potěšit :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jsou! A hrozně se mi líbí jejich obaly :) tak, tak :))

      Delete
  8. ten lak vypadá strašně krásně!

    ReplyDelete

Děkuji za všechny komentáře ♥

Flickr Images