Shrnutí mého dubnového cvičení | Body Rock Boot Camp!

Slíbila jsem článek o cvičení, tak tady ho máte :) Bude to shrnutí mého dubnového cvičebního plánu, ukážu vám především co jsem zkusila nov...

Slíbila jsem článek o cvičení, tak tady ho máte :) Bude to shrnutí mého dubnového cvičebního plánu, ukážu vám především co jsem zkusila nového a samozřejmě se i dozvíte, co mě bavilo nejvíc!

Začala jsem tím, že jsem si řekla, že budu měsíc střídat dvě krátká, ale vůbec ne jednoduchá, cvičení na zadek a břicho. Cvičila jsem podle mých oblíbených a dost známých videí - What Makes You Bootyful Butt Challenge a 8 Minute Abs. Tato videa jsem doplňovala dalším cvičení. Trvalo asi týden, než mě to přestalo bavit a řekla jsem si, že sice zachovám střídání cviků na břicho a na zadek/nohy ale budu cvičit podle různých videí.


Po dalších pár dnech jsem na to ovšem zapomněla. Místo toho jsem se pustila do BodyRock Boot Camp 21 Day Challenge! Jedná se o HIIT tréninky, složené z většinou posilovacích cviků a kardia - to si můžete zvolit sami, podle toho co vám nejvíce vyhovuje. Mezi kardiem a posilováním, které trvá ze začátku 30 sekund a po několika dnech 40 sekund, je vždy 10 sekund pauza, což je tak akorát na to, abyste se trošku vzpamatovali a mohli pokračovat. Tréninky jsou krátké, většinou kolem 15 minut. 

Já mám za sebou 12 den. Intervalový trénink mi vyhovuje a cvičení mě celkově baví, ta čtvrt hodinka rychle uteče. Náročnost je většinou tak akorát, zvládám to, ale přitom nemám pocit, že by to bylo moc snadné. Samozřejmě jak co, některé cviky mi připadají lehké (mám totiž jen lehké činky), některé naopak dost těžké (například 5. den nebyl vůbec pro mě, fuj fuj :D)


Ačkoliv je Boot Camp 21 denní výzva, necvičila jsem pravidelně každý den, tak jak by se mělo. Cvičím vždy podle toho, na co mám chuť. Mám chuť jít si zaběhat? Jdu! Kašlu na to, že místo běhání bych měla cvičit 10. den Boot Campu. Podle mě je hlavní, že něco dělám a že mě to baví :) 
(Běhání, to je kapitola sama o sobě a když vidím, kolik jsem toho napsala jen k BC, nechám to na jindy. Stejně jsem byla běhat jen třikrát, ale i to je pro mě úspěch :) )

Jelikož jsou boot-campová videa opravdu krátká, často k nim přidávám ještě nějaká další videa, většinou zaměřená na stejnou část těla, která jsem právě odcvičila s BC. Nejčastěji vybírám  z Blogialates nebo XHIT Daily. Nakonec přidám ještě nějakou jógu nebo stretching.


To by bylo pro dnešek asi vše. V budoucnu se tu určitě objeví i tipy na konkrétní videa, která k "hlavnímu" tréninku přidávám. Doufám, že jsem vás na Boot Camp trochu nalákala. Zkuste to také, alespoň jeden trénink! A pokud se vám to zalíbí tak jako mě, pusťte se do celé výzvy! A dejte mi vědět :)

You Might Also Like

12 komentářů

  1. Ten Boot Camp určitě vyzkouším:)) i když já se teď chystám na 30ti denní břicho od BeFit:))), které ale budu kombinovat s mým noromálním cvičením:)) Hezký článek!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. To zní taky dobře, moje břicho by to potřebovalo! :D Jsem ráda, že se ti článek líbil a že to také zkusíš :))

      Delete
  2. taky bych se někdy měla donutit si zacvičit, je ze mě hrozný lenoch... :D

    ReplyDelete
  3. Super clanok. Ak toto robis pre svoju super postavu tak to sa necham inspirovat :)

    ReplyDelete
  4. XHIT daily je skvělý kanál! Zkus ještě Toneitup. Jinak podle blogialates jsem cvičila a přestalo mě to bavit. Jen nějaké cviky udržuji. Jinak nejčastěji cvičím podle Jillian:) Skvělý článek!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Me prave zase moc nebere Toneitup :) Ale je pravda ze Blogilates uz cvicim spis jen stara, oblibena videa :) A Jill mam taky rada :)

      Delete
  5. Xhit patří k mým oblíbeným kanálům ještě společně s Fitnessblender :) a ten boot Camp vypadá zajímavě,díky za tip:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. O fitnessblender slysim poprve, takze take dekuju za tip! :))

      Delete
  6. Super, takové tipy se vážně hodí! :-)

    ReplyDelete
  7. Ten challenge vypadá zajímavě, taky mě to teď chytlo, tak děkuju za tip :)
    www.dawardrobes.blogspot.cz

    ReplyDelete
  8. Len tak ďalej, držíme palce :) pozri aj našu give away :)

    ReplyDelete
  9. bootyful zbožňuju! :D a hlavně pak ten pocit, kdy nemůžu dát půlky pořádně k sobě :D

    ReplyDelete

Děkuji za všechny komentáře ♥

Flickr Images