New in

Pár dnů jsem teď neměla vůbec čas sedět u počítače a věnovat se blogu a myslím, že příští týden to nebude o nic lepší. Máme naplánovaných n...

Pár dnů jsem teď neměla vůbec čas sedět u počítače a věnovat se blogu a myslím, že příští týden to nebude o nic lepší. Máme naplánovaných několik písemek (zítra čtvrdletka z matiky, bože!) a o víkendu je u nás ve městě jedna z nejlepších událostí v roce, už se nemůžu dočkat! Dneska tedy jen v rychlosti slibované úlovky z posledních nákupů. Trochu jsem se bála, že si zase nic nekoupím, jak tomu bylo v Německu, ale stačilo vlézt to prvního obchodu a měla jsem nakoupeno! Jojo, milované H&M :)


Po několika letech jsem konečně sehnala ty pravé světlé džínové šortky, třikrát hurá! A ještě super kraťásky na doma.
| H&M | Gate | 

Pro mě naprosto nejdůležitější kousky oblečení - bílé tílko a černé kalhoty. Nejradši bych teď nenosila nic jiného. Ne že bych předtím podobné kousky neměla, ale tyhle mají super střih a fajn materiál! 
| H&M |

Obyčejné černý top, opět základní kousek, ale ramínka ho hned dělají zajímavějším. Jediné mínus je, že jsem ho měla na sobě asi třikrát a vypadá dost zničeně :/ 
| H&M |

Na stejné pyžamo jsem koukala na internetu a moc se mi líbilo. Asi si dokážete představit jakou jsem z něho měla radost, když jsem ho objevila ve slevě za stopade (původně stálo asi 700Kč!) A mini prstýnky za 15Kč jsem tam také nechat nemohla.
| H&M |

Linky a tužka na obočí, věci do kterých se mi nechtělo zrovna moc investovat, a tak jsem vybrala jedny z nejlevnějších v drogérii a jsou perfektní! 
Něco málo z Ikey. Slenička, kterou jsem okukovala při každé návštěvě (mám ji v pokoji na tužky a všimněte si, jak skvěle ladí s krabicí!) forma na minikoláč a čajítko nebojaksetomunadává.

Ačkoliv je skoro konec školního roku, musela jsem si pořídit nový batoh. Kabelka je pro mě do školy na každodenní nošení docela nepraktická (stejně si chci ale koupit novou, dostatečně velkou a střídat ji s batohem :D)
| supersklep.cz |
A nakonec mé úlovky z knižního veletrhu. Většina z nich za 19kč - no neberte to! Jsem zvědavá jaké ty knížky budou, protože jsem upřímně vůbec netušila co vybrat. Kniha Život jak ho neznáme vypadala dost zajímavě. Až na cestě domů jsem zjistila, že se asi nic nového nedozvím, protože je stará deset let, no nic. Ve slevě nebylo akorát město z kostí. To bude taková zkouška, jestli se mi ještě líbí tento typ teenage fantasy. 

Užívejte sluníčka :) A napište mi, co jste si naposledy koupili vy! 

You Might Also Like

14 komentářů

  1. já jedu na menší nákupy pravděpodobně v úterý, tak se už těším :) potřebuju sehnat černý vršek od plavek a nějaké ty letní tílka, topy :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Snad to seženeš :) Já také budu potřebovat ještě pár letních kousků, zejména nové plavky by se hodily! :)

      Delete
  2. Já jsem si minulý víkend koupila letní výbavičku :D letní tílka, triko a sukni :))) Teďka už mi chybí jen takové na ven kraťase ale ty jsem viděla v Lidlu :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  3. Pěkné věci,:) Ty kraťásky, se mi moc libí vypadají opravdu krásně:)

    ReplyDelete
  4. Jé no a mam zase chuť nakupovat :D a to jsem byla naposledy včera, jsem vážně nenapravitelná :D ale potrebuju nějaká tílka na dovču jeste :)

    ReplyDelete
  5. Ty bílý kratásky jsou užasný:)
    A hodně štěstí u písemky z matiky taky tenhle týden píšem:D

    ReplyDelete
  6. Moc pěkné kousky!!!:)) a je zvláštní, že nejvíce mě asi zaujalo to bílé tílko z HM:)) Ten materiál už z fotky vypadá hodně dobře!!:))

    ReplyDelete
  7. Ty šortky! <3 A ty prstýnky!? Wau, za 15,- ? Tak to je bomba! :)

    ReplyDelete
  8. Ty kraťasy jsou uplně božský ! A ostatně všechno se mi to moc líbí ! :)
    Super článek :)

    ReplyDelete
  9. Nejvíc se mi líbí ty bílé šortky , ty jsou prostě super ♥ !! A knížka za 19,-? Jo, tak to bych také brala :)) Super nákupy.

    ReplyDelete
  10. neskutocne sa mi paci ten ruksak!

    Inak pozyvam na statnicovu giveaway, ktoru najdes tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/05/statnicova-giveaway.html

    ReplyDelete
  11. Diky za komentar u me na blogu ;) ! V Californii je to super a urcite budu mit porad o cem psat ;) tobe drzim palce s pisemkama a uzivej slunicka :))

    ReplyDelete
  12. šortky sice nemusím, ale tyhle jsou fakt pěkný! :) ten černý top se zajímavými ramínky je také skvělý. batoh už jsem obdivovala :) a ty knížky za dvacku?! parádní kup, Město z kostí se mi moc líbilo!

    ReplyDelete
  13. Zamilovala jsem se do toho pyžámka :-)

    ReplyDelete

Děkuji za všechny komentáře ♥

Flickr Images