THREE TIPS ON THURSDAY | II.

Tento článek píšu dopředu a v době, kdy ho budete číst, budu poznávat krásy našeho hlavního města, procházet se v botanické zahradě, zoo ne...

Tento článek píšu dopředu a v době, kdy ho budete číst, budu poznávat krásy našeho hlavního města, procházet se v botanické zahradě, zoo nebo budu na jedné z výstav, které máme v plánu navštívit. Jak já se těším! Aby tu nebylo zase dlouhou dobu mrtvo, řekla jsem si, že bych mohla přednastavit článek s různými tipy. Doufám, že to nevidíte jako podvádění, když three tips on thursday píšu ve středu, haha. 


PERFECT EYE LINER
První tip bude vlastně mini kosmetická recenze. Jde o linky od Miss Sporty - Pump Up Booster 24H Waterproof Eyeliner. Tady opravdu platí "Za málo peněz, hodně muziky." Podle mě je u linek nejdůležitější, aby byly opravdu černé a aby vydržely celý den/ celou noc. A to tyhle splňují na jedničku s hvězdičkou. Jsou voděodolné, i přesto jdou dobře odlíčit.. Ačkoliv jsou to moje první tekuté linky a nemám tedy moc s čím porovnávat, přijdou mi perfektní a rozhodně to není moje poslední balení. Seženete je v každé drogerii za cca 60Kč.


foto - Katharina Jung, zdroj dorine.sk

DORINE
Ráda bych vám představila stránku dorine.sk. Na této stránce najdete mnoho článků ze světa umění a kreativity. Články jsou většinou stručné a doplněné nádhernými fotografiemi. Seznámí vás tak s mnoha různými umělci a umělkyněmi a jejich originální tvorbou. Mimo to na dorine najdete výběr skvělých DIY návodů z různých stránek a blogů. Prostě pokud máte náladu tvořit a chcete podpořit vašeho kreativního ducha, tady naleznete spoustu inspirace! 



VANCE JOY - RIPTIDE
Poslední tip je opět moje oblíbená písnička. Možná to pro vás nebude žádná novinka, protože Riptide hrají poměrně často v rádiu, i tak si to ale neodpustím a musím ji sem dát. Je prostě skvělá a můžu jí poslouchat pořád dokola a jen tak se neoposlouchá. Pokud už ji znáte, pusťte si ji povinně znovu! 

You Might Also Like

3 komentářů

  1. Je,tak to si to pěkně užij, těším se na fotky a taky tam o prázdninách plánuju jet :)

    ReplyDelete
  2. Tu pisnicku znam, ale nemuzu si odpustit komentar o tom, jak je dokonala! <333 a diky za tip na tu diy stranku :)

    ReplyDelete
  3. Pořádně si to užij!! Já do Prahy mířím toto úterý a nemůžu se dočkat♥ Mám tušení, že půjdeme asi na stejné výstavy:D jelikož jsou teď v Praze ty 2 snad nejlepší:D A dík na tip na oční linky:) koukni po nich:)

    ReplyDelete

Děkuji za všechny komentáře ♥

Flickr Images