Time for living

Po dvouch týdnech vás opět vítám u dalšího článku. Nebudu vás zahrnovat výmluvami, jak jsem nestíhala nebo z nějakého důvodu nemohla napsat...

Po dvouch týdnech vás opět vítám u dalšího článku. Nebudu vás zahrnovat výmluvami, jak jsem nestíhala nebo z nějakého důvodu nemohla napsat, mě se jednoduše nechtělo. Jednoho dne jsem si říkala, že bych měla napsat článek, poté jsem se ale zamyslela a došla k tomu, že přece nebudu psát články protože "bych měla", chci psát protože mě to baví. V tu chvíli jsem si byla jistá, že by mi prospěla malá blogovací pauza. Naštěstí ale začaly prázdniny a to je podle mě na blogování úplně nejlepší období. Navíc, za těch několik let jsem si už prostě zvykla sdílet s vámi všechny podstatné informace (jo, to že jsem si koupila nové boty/ burákové máslo/  uvařila nejlepší kaši/... jsou informace, bez kterých byste nemohli být!), a tak jsem zpět!

Samozřejmě mám spoustu novinek a věcí, které bych vám chtěla říct. Proto se připravte že dnešní článek bude trochu delší. Máme co dohánět!

Prázdniny
Musím se přiznat, že když jsem se necelé dva týdny před prázdninami dozvěděla, že mi nevyšla brigáda, docela jsem se bála, že prázdniny budou děsná nuda a já budu jen dva měsíce sedět doma. Naštěstí se to nějak otočilo a já mám už plány skoro na celý červenec. Srpen zatím neřeším, ale taky se určitě něco najde. Tak nějak mám pocit, že ačkoliv jsem se na prázdniny ani pořádně netěšila, mohly by to být ty nejlepší!
Jinak vysvědčení mě příjemně překvapilo. Počítala jsem s tím, že poprvé nebudu mít vyznamenání, ale nějak se stalo, že jsem ze zeměpisu dostala 2, a tak jsem si s vysvědčením odnášela ještě čokoládu, která se u nás na škole dává těm, co mají vyznamenání (to je aspoň motivace, haha). Jak jste dopadli vy?

/mojito..zase..addicted!/

Odměny
Přežili jsme další školní rok, to si žádá pořádnou odměnu, no ne? S P. jsme vyrazily na nákupy do sekáče a já jsem si odtud odnesla perfektní bundičku. Nikdy bych nevěřila, že u nás, skoro na vesnici, seženu tak skvělý kousek. 
Odměňování pokračovalo v sobotu, kdy jsem vyrazila na nákupy s maminkou. Nejlepším úlovkem jsou jednoznačně nové boty na běhání, ze kterých mám neskutečnou radost.
Dnes jsem si ještě koupila velké tempery, abych přes prázdniny (dva měsíce bez zušky) nezapomněla jak se maluje, a k tomu jsem přihodila pořádný štětec. Nemohla jsem ani zapomenout na americký týden v Lidlu a hned jsem si běžela pro burákové máslo. 
No není to pomalu lepší než Vánoce?


Cvičení a jídlo
Právě mám za sebou měsíc s Insanity. Nejspíš bude nejlepší věnovat tomu celý článek. Můžu ale prozradit, že to fakt nebylo lehké. Přesto mě to bavilo a řekla bych, že to byla velká zkušenost, co se cvičení týče. Měla bych teď po volnějším týdnu najet na další část, která je ještě o něco výš, ještě náročnější, ale rozhodla jsem se, že mi měsíc stačil a teď se s radostí vrhnu na běhání, yogu a oblíbené krátké workouty na youtube. To mi totiž už chybělo. Navíc je nesmysl přes prázdniny, kdy budu snad co nejméně doma, cvičit podle plánu, s jediným volným dnem v týdnu. Volných dnů si totiž teď budu dopřávat trochu víc. Prostě když budu mít lepší plány, nebudu cvičení tolik řešit. 
Místo toho bych se chtěla víc zaměřit na jídlo. Chci zkoušet nové recepty, protože teď na to konečně bude čas (ve školním roce ráda peču právě když mám nejvíce učení). Taky chci omezit čokoládu (což se mi momentálně fakt nedaří) a naučit se zajímavější kombinace salátů než je okurka, paprika, rajče :D 

/nákup ve zdravé výživě/
/jedno z nejoblíbenějších jídel/

To je asi zatím vše, co jsem vám chtěla říct. Mějte se krásně! :)

You Might Also Like

12 komentářů

  1. Ty boty na běhání jsou nádherné! ♥ Můžu se zeptat, odkud jsou?
    Jinak já jsem taky tento rok odcházela s vyznamenáním, za což jsem náležitě hrdá :3 :D
    Přeju krásný prázdniny! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji :) Kupovala jsem je v Hervisu ;)
      Gratuluji! Jsme holky šikovný! :D

      Delete
  2. Krásné fotky. Boty se mi líbí jak na běhání (za kolik Kč jsi je sehnala, prosím?), tak ty páskové (ty jsi koupila kde?) :-) Vysvědčení na VOŠce nedostávám, ale zkoušky hotovy všechny na první pokus, což je paráda :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Díky! Boty na běhání stály 1600Kč (byly ve slevě, myslím že původně stály 1800Kč) a sandálky jsou z CCC ;)...To je taky super! :)

      Delete
  3. vždycky máš krásné fotky :) moc se mi líbí ty barva bot na běhání :)
    Eva Hearts Life

    ReplyDelete
  4. Botičky na běhání jsou perfektní! :)

    ReplyDelete
  5. brigáda mi také nevyšla, tak snad si i já najdu lepší program :) a cvičení a zdravou stravu mám také v plánu.

    ReplyDelete
  6. gratuluju k vyznamenání:) brigáda se mi na poslední chvíli taky zrušila, ale snad si to i tak užijem!
    ty plavečky a sandále jsou naprosto boží, držím palečky s cvičením :)

    ReplyDelete
  7. Gratuluju,já měla jako pokaždé samé jedničky (šprt no) :D Ale odměnu mi teda ve škole nedali :D To máte dobrou školu! :) ale asi si koupím další kytaru, musím ale ještě něco našetřit, snad přes prázdniny :D Odměny jsou nejlepší, když si je dám sama, aspoň si je vyberu :D A ta bundička a ty tenisky jsou naprosto boží! a kvůli tobě mám teď strašnou chuť na mochito! :) Super článek, ráda jsem si početla a máš fakt krásné fotky! :)

    ReplyDelete
  8. Máš veľmi pekný blog.Budem rada ak si pozreš môj blog.Ďakujem..♥

    http://petushbeautybook.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  9. Hezky si se odměnila. Už dávno nenosím domů vysvědčení, tak si musím hledat jiné výmluvy k odměňování. Užij si prázdniny.

    http://missalexy.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  10. také ten pocit znám - říkám si, že bych měla přidat článek, ale vůbec se mi nechce. tak to nechám být a když ta chuť přijde, hned se píše o něco líp :) je zbytečný se do něčeho nutit. kéž by tak tohle někdy přišlo u učení :/ :D

    k vysvědčení gratuluju, jsi holka šikovná :) ta bundička je ze sekáče, to mi chceš říct? nemám Tě ráda :D boty na cvičení jsou opravdu krásný :) držím palce s tím cvičením, Insanity je vážně šílený, já bych na to neměla, takže máš můj velkej obdiv! já si vystačím s Jillian a Bobem Harperem.

    ReplyDelete

Děkuji za všechny komentáře ♥

Flickr Images