Movie tips

Upřímně, nejsem velký milovník filmů. Mnohem častěji koukám na seriály a na filmy mi nějak nezbývá čas. A když už, tak kouknu na nějaký ze ...

Upřímně, nejsem velký milovník filmů. Mnohem častěji koukám na seriály a na filmy mi nějak nezbývá čas. A když už, tak kouknu na nějaký ze svých nejoblíbenějších, protože u těch mám alespoň jistotu, že se mi budou líbit. Teď o prázdninách mám ale spoustu času, takže jsem pár filmů viděla. Napadlo mě, že bych vám mohla ukázat ty, které se mi líbily nejvíce.



Restless / Neklid - Naprosto úžasný film, který v tomto článku právem zaujímá první místo. Je to příběh o lásce a smrti. Přesto není jen smutný, ale i veselý a zkrátka kouzelný. Hned jsem si zamilovala hlavní postavy. Líbí se mi celková atmosféra filmu, doplněná skvělým soundtrackem.


Imagine / Představ si - Jaké to asi je, když se váš svět skládá pouze z vašich představ? Prostřednictvím tohoto filmu se můžete na chvíli vžít do světa nevidomých. Ale nebojte, není to deprimující film snažící se vzbudit ve vás lítost, spíše naopak. 


Frank - Někde jsem četla, že je to divný film o divných lidech pro divné lidi. Fajn, i tak by se to dalo říct. Já bych řekla, že je to parádní komedie s velice originálním nápadem. 


Intouchables / Nedoknutelní - Další film založený na nešťastném osudu, přesto se s velkou dávkou humoru ubírá spíše ke komedii. Ukazuje jak skvěle si spolu mohou rozumět dva naprosto odlišní lidé, jak důležitý je správný přístup a jak by si lidé měli pomáhat. 


Divergence - Váhala jsem, zda sem Divergent vůbec zařadit. Upřímně, hrozně jsem se na to těšila a dočkala jsem se akorát zklamání. Už trailer mi připomněl moje milované Hunger Games, nakonec se ale ukázalo, že právě to je velké mínus tohoto filmu. Je to prostě jen další postapokalyptický snímek s předvídatelným dějem. I tak se mi na tom ale něco líbilo a nemůžu říct, že by se na to nedalo koukat, ba naopak. Celkem ráda bych si přečetla knížku, protože mám pocit, že ta na tom bude o něco lépe :)

Budu ráda, když mi na oplátku také napíšete, jaké filmy se vám líbí. A jestli jste některý z výše uvedených viděli, ráda si přečtu váš názor :)

You Might Also Like

23 komentářů

  1. Z Divergence jsem byla taky zklamaná, ale přesně jak píšeš, něco na něm se mi stejně líbilo. Každopádně jsem taky spíš seriálový maniak, takže na filmy moc nezbývá čas :-) Zrovna dnes konečně nový díl Pretty Little Liars :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já neviděla ani ten předposlední, musím to dohnat! :D

      Delete
  2. moc děkuji za tipy!! všechny filmy jsem si napsala a plánuji se na ně podívat, až tedy na Divergence, protože tenhle typ filmů nemám zrovna třikrát v lásce:)

    ReplyDelete
  3. Přesně takovýhle článek jsem dneska do tohohle deštivého počasí potřebovala, protože marně přemýšlím, co si pustit, takže děkuju moc za tipy! :) Nejvíc se těším na Neklid, přesně takovýhle typ filmů miluju :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jojo, dneska je den jak dělaný na sledování filmů :) Tak snad se bude líbit, já věřím, že jo! :)

      Delete
  4. Když jsem já viděla trailer na Divergence, tak mě zaujal, ale řekla jsem si, že si nejdřív přečtu knížku. Ta mě naprosto nadchla a pak jsem si pustila film. Souhlasím s tebou, celkem zklamání :)

    ReplyDelete
  5. mám to stejně jako ty, taky mnohem raději i častěji koukám na seriály :) z tohohle seznamu jsem neviděla ani jeden film :D zaujal mě ale Imagine, dávám do záložek a snad na něj někdy mrknu :D :)

    ReplyDelete
  6. Super tipy, první film určitě zkouknu. Divergent jsem viděla a mě se líbil. Byl fajn, líbilo se mi herecké obsazení ale na knížku stejně není :)

    Radu UltimateChic

    ReplyDelete
  7. Ja to mam pravé naopak, jsem spis fanda filmů než seriálů.... Kromě PLL samozřejmě :D

    ReplyDelete
  8. Já mám taky mnohem radši jenom seriály prostě mě to baví a aji to že se můžu pak podívat jak to bude dál pokračovat:D .. Ale děkuju za typy;))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vidím, že to tak fakt má více lidí. Asi budu muset udělat i článek o seriálech! :D :)

      Delete
  9. Nedotknutelní mi doporučovala i ségra, tak na to asi mrknu :)

    ReplyDelete
  10. Tento článek se mi opravdu hodí! Konečně se mám na co koukat :)

    ReplyDelete
  11. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  12. Moc pěkné tipy, přesně takové tipy filmů mám ráda, takže moc děkuji :)
    Viděla jsem pouze Nedotknutelní a to se mi moc líbilo. Divergence mi teď doporučila kamarádka a první romantiku vůbec neznám a je to škoda! Jsem radši na filmy, ale seriály mám taky moc ráda.

    ReplyDelete
  13. WOW, so amazing skills.
    http://www.foreverypin.com/tags/after-five-prom-dresses-t-2680/

    ReplyDelete
  14. Ahoj, neplánuješ natočit zase nějaké video?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahoj. Raději moc neplánuji, ale to neznamená, že nenatočím :) Rozhodně se o to někdy pokusím, protože mě to baví, ale jestli to bude zveřejnitelné, to se uvidí...:D

      Delete
  15. tiež som skôr seriálový typ, z tých filmov som videla len intouchables a to bol fakt pekný film. :)

    ReplyDelete
  16. Divergenci a Nedotknutelné miluju ! :)
    LenaČerge

    ReplyDelete
  17. Možná tě překvapí, že Divergence není jen další z mnoha, ale to se ukáže až v posledním díle celé trilogie. Závěr je poměrně šokující.

    ReplyDelete
  18. neznám ani jeden, ale na Divergenci jsem chtěla do kina, protože tyhle žánry mám ráda :) každopádně první dva filmy se mi dle popisu moc líbí, takže snad budou někde k sehnání :) (jsem to ale pirát! :D)

    ReplyDelete

Děkuji za všechny komentáře ♥

Flickr Images