Almost like summer

Vážně obdivuji všechny blogerky, které zvládají psát několik článků týdně. Mě připadá jako by bylo stále složitější najít si na přípravu ...

Vážně obdivuji všechny blogerky, které zvládají psát několik článků týdně. Mě připadá jako by bylo stále složitější najít si na přípravu článku čas. Týden mi vždycky uteč neuvěřitelně rychle.  Nicméně i kdybych měla publikovat jeden příspěvek za týden, nebo za dva, s blogováním určitě neskončím! Je to jedna z věcí, které prostě patří k mému životu (už pěkných pár let) a baví mě! 

A teď něco málo k outfitu. Vzít si tyto letní kraťasy s černými silonkami považuji za velký a velevýznamný objev, haha. Prvně jsem si tím nebyla tak úplně jistá, ale myslím si, že to nevypadá nejhůř a také je to neuvěřitelně pohodlné! K tomu už jsem zvolila jen jednoduchý černý top a oblíbené sako. Samozřejmě fotky nejsou focené dnes, to bych určitě zmrzla, ale už předminulý víkend. (A jsme u toho zase, jak to, že mi trvalo tak dlouho, je zveřejnit? :D) 


| sako - Stradivarious | top - H&M | šortky - Gate | kabelka - I am | boty - botovo.cz |

You Might Also Like

13 komentářů

  1. Já jsem na tom s tím blogováním úplně nastejno než se naděju tak už je zase víkend a já si uvědomím že jsem vůbec nestihla nic napsat..
    A ta kabelka vypadá hezky:)

    ReplyDelete
  2. krásné fotky, vybrala jsi úplně parádní místo na focení :)

    ReplyDelete
  3. Zamilovala jsem se do kabelky! Nádherná! A Tobě to sluší :)
    Blog by Veru

    ReplyDelete
  4. Slusi ti tohttp://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    ReplyDelete
  5. to je dobře, že nejsi otrokem svého blogu. To zvládne málokdo. I já propadla. Ale dala jsem si na dva měsíce pauzu a pochopila jsem, že život je tam venku, tohle blogování má být koníček, ne honění času a cítit povinnost často publikovat. Drž se toho :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji za hezký komentář :) Přesně tak, blog je jen můj koníček a beru to tak, že je jen na mě, jak často budu psát články :) Na druhou stranu, ty jsi na blogu odvedla obrovský kus práce a bylo to vážně vidět!

      Delete
  6. Podle mě to vypadá naprosto perfektně:) Teď už si asi kraťase dlouho neoblíkneme...:D:(

    ReplyDelete
  7. Those shorts are fabulous! You are such a cutie :D

    ReplyDelete
  8. Óó, tak tenhle outfit je super-roztomilý! Moc Ti to sluší .. :)

    www.earringsonabook.blogspot.cz

    ReplyDelete
  9. tak s tim prvnim odstavcem se absolutne ztotoznuju! :D
    a hrozne ti to slusi, Domi :)

    ReplyDelete
  10. zamilovala jsem se do mokasínek, jsou krásný :))

    ReplyDelete
  11. Páni skvelý outfit, vyzerá to dokonale, ležérne a žensky, dokonca by som povedala, že je to vcelku elegantný štýl, páči sa mi aj farebná kombinácia, škoda len, že ja takéto šortky do práce nosiť nemôžme, hneď by som sa do nich navliekla.
    Bianka

    ReplyDelete

Děkuji za všechny komentáře ♥

Flickr Images