Flowers and burgundy OUTFIT & Bikini Body Guide

Další týden za námi. Pro mě nijak exstra zajímavý. Většinu času strávím ve škole a přípravami do školy. Jsem ráda, když mi pak zbude nějaký...

Další týden za námi. Pro mě nijak exstra zajímavý. Většinu času strávím ve škole a přípravami do školy. Jsem ráda, když mi pak zbude nějaký čas na lenošení u seriálu nebo na cvičení (o kterém se více rozepíšu v druhé části článku) Jinak si nejvíce užívám procházky parkem, to padající listí je prostě kouzelné. 
Všichni teď mluví o Designbloku a mě vážně štve, že jsem tam nebyla! Kdybych tak neměla Prahu tak daleko, život by byl hned snazší. Co vy, byli jste? A jaké jsou vaše dojmy? :)

Moje barvy podzimu. A květinový vzor all time favourite 

| tričko - House | kalhoty - Stradivarious | boty, bunda - H&M | kabelka- Bershka |

/ Domácí cvičební úbor #ladím /

V další části článku bych vám ráda řekla o cvičebním programu, do kterého jsem se pustila. Minulý týden jsem začala cvičit podle Bikiny Body Guide od Kayli Itsines. Jde o dvanácti týdenní program obsahující několik různých cvičení, rozdělených podle částí těla, na které jsou zaměřená a na samozřejmě podle týdnů, kdy je máte cvičit. Každé cvičení se skládá ze dvou okruhů. Každý okruh je složený ze 4 cviků. Cvičí se 7 minut 1.okruh, 7 minut 2. okruh a poté to celé od začátku. Celkem tedy 28 minut. Workouty se mohou na první pohled zdát docela jednoduché, jakmile ale začnete cvičit, zjistíte, že je to fakt makačka. Obtížnost mě fakt překvapila. Po prvním Legs & Cardio workoutu jsem to druhý den cítila při každém kroku, ani nemluvě o zvedání se ze židle. Pro mě je tohle důkaz toho, že to funguje a necvičím jen tak! Takže ačkoliv jsem teprve na začátku, BBG bych všem, kteří chtějí cvičit doma, ale přitom si dát pořádně do těla a zapracovat na své postavě, doporučila všemi deseti! :)

You Might Also Like

14 komentářů

  1. Máš krásné kraťásky :) Já jsem si teď koupila nové v New Yorkeru na cvičení a jsem z nich nadšená <3 A květinový outfit je taky nádherný :)
    http://fitlucy.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  2. Květované triko v podzimních barvám je fakt úžasné. A ty cvičební kraťásky jsou dokonalé :)

    Radu UltimateChic

    ReplyDelete
  3. Moc pěkné fotky :). O tom programu jsem už slyšela, kamarádce to chce taky začít cvičit, tak jsem zvědavá na její dojmy, možná to taky sama zkusím :). Já jsem taky na Designblogu nebyla
    Blog by Veru

    ReplyDelete
  4. Vínovou bundu máš skvělou, líbí se mi to takhle dohromady. Ty barvy jsou super a listí venku je opravdu kouzelné. Snad v něm stihnu nějaký super fotky, hah. :D A na designbloku jsem byla tento rok poprvé a líbilo se mi to. Něco míň a něco víc, no jsem ráda, že jsem se podívala. :)

    ReplyDelete
  5. Kraťásky a Nike jsou úplně aww <333333333!!!!
    Jinak je celkem vtipný, že Kaylu jsem začala taky cvičit, skolila mě teda nemoc, takže jsem to musela nechat být a buď začnu ještě dneska nebo uvidím jak mi to bude vycházet. Jinak tu bolest druhý den opravdu zbožňuju. Bolel mě nejvíce asi zadek! <3

    ReplyDelete
  6. přesně takhle si představuji dokonalý podzimní outfit - krásný, Domi :)

    ReplyDelete
  7. Tenhle styl fotek přímo miluju. :)

    ReplyDelete
  8. moc děkuji za komentáře <3

    ReplyDelete
  9. Velmi si mě zaujala tou svoji bundou :) Má fakt hezkou barvu. Nedávno jsem si pořídila cardigan stejné barvy a jsem z něj nadšená. Skvěle se hodí na podzim:)

    °°Instantní krása°°

    ReplyDelete
  10. Strašně ti to sluší :) Miluju tvoje fotky.

    ReplyDelete
  11. Ta parka ve vínové je dokonalá, tu musím mít taky :)

    ReplyDelete
  12. Krásny outfit, milujem tú vínovú farbu :)

    ReplyDelete
  13. To je naozaj skvelý outfit! :-)
    Dijoun&Klaudi

    ReplyDelete

Děkuji za všechny komentáře ♥

Flickr Images