Review: Mascaras

Víte co tu dlouho, předlouho nebylo? Článek o kosmetice! Proto jsem si na dnešní den naplánovala článek plný recenzí. Jak už vám nejspíš po...

Víte co tu dlouho, předlouho nebylo? Článek o kosmetice! Proto jsem si na dnešní den naplánovala článek plný recenzí. Jak už vám nejspíš podle názvu článku a obrázku došlo, řeč bude o řasenkách. Nejsem ten typ, co potřebuje mít šuplíky plné kosmetiky, pět různých makeupů, deset tužek na oči, 8 paletek s očními stíny (ne, že by se mi to nelíbilo...) ale zrovna řasenek se mi vždycky sejde nějak víc a myslím, že je fajn mít na výběr. Jistě, stačí vám jedna, ale ačkoliv řasenky často dělají to samé, můžou se i dost lišit. To pro vás ale asi nebude nic nového, tak radši přestanu kecat a vrhnu se na to recenzování.



Lancome Hypnose Doll Eyes
Začneme mou oblíbenou, nejhezčí a také bohužel nejdražší Hypnose Doll Eys. Co si budeme povídat, tahle řasenka si mě získala ještě dřív, než jsem jí vůbec vyzkoušela. Teď ale nechme být její krásný obal a podívejme se na její vnitřek. Tato řasenka má perfektní kartáček. Tak akorát silný, dobře se s ním pracuje a nabírá tak akorát barvy. Řasy neslepuje a výsledek vypadá moc hezky. Bohužel, jedno mínus má - rozmazává se. Musím ale dodat, že se mi to stává téměř ze všemi řasenkami a z části za to můžu sama, třeba tím, že když se směji, hned mi slzí oči...to je pak těžké, aby řasenka zůstala přesně, kde má :D


Yves Rocher Beauty mascara
Další bych označila jako mojí domácí řasenku. Používám jí často třeba o víkendu, když nepotřebuji mít výrazně nalíčené oči, ale přitom chci, aby bylo alespoň vidět, že nějaké řasy mám. Dělá tedy hodně přirozený vzhled. Záleží kolik vrstev dáte, ale řasy ala mrkací panenka s ní vážně nevytvoříte. Co mám na ní ale nejradši je to, že jde lehce odlíčit, klidně samotnou vodou.


Maybelline The Colossal Volum Express Mascara 
Tohle je moje nejoblíbenější řasenka, a právě proto jí mám stále doma, ačkoliv je už dávno prázdná. Občas jí používám jednoduše tak, že kartáček namočím do jiné řasenky. Moc dobře se s ní pracuje, i když má kartáček o něco širší. Řasy krásně prodlouží a zdají se být hustší, prostě výsledek na jedničku. 


Maybelline The Rocket Volum Express Mascara
Druhá řasenka od Maybelline je modrá Rocket. Koupila jsem si jí právě na základě toho, jak ráda mám její žlutou ségru. Je také dobrá, nicméně Colossalka vede. Tato má kartáček ještě o něco širší, ale s krátkými štětinkami. Opět se mi libí, jak řasy skvěle zvýrazní. Její mínus a zároveň plus je špatné odličování. Výhoda je, že je dost odolná a hodně vydrží,  proto jsem se nebála nalíčit se s ní třeba i na koupaliště.


Dermacol Obsesión
A nakonec nejnovější kousek. Kupovala ji mamka a já se tedy přiznám, že bych si sama řasenku s tímto klasicky tvarovaným kartáčkem nekoupila. Řasenka mě ale příjemně překvapila. Zde bych se vrátila k první minirecenzi, kde jsem psala o rozmazávání řasenek. S touto se mi to nestává! Ráno se nalíčím a když přijdu ze školy, vypadají moje oči stejně jako ráno. Žádné šmouhy pod očima, jupííí. Díky tomu si mě tahle řasenka okamžitě získala a já ji mohu opravdu doporučit. A nalíčí také moc hezky, jen si musím dávat pozor, abych to nepřehnala a neměla řasy slepené, což je ale u nových řasenek normální :)


Snad se vám článek líbil a nejde poznat, jak jsem vyšla se psaním recenzí ze cviku! Určitě mi napište, jaká je vaše oblíbená řasenka :)

You Might Also Like

8 komentářů

  1. super článek :) z těchto jsem vyzkoušela asi jen rocketku a je fakt, že vubec nešla odličovat:/
    http://gethealthyandfitwithus.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  2. Super článek :), z řasenek jsem nezkoušela ani jednu
    Blog by Veru

    ReplyDelete
  3. Juj, moc krásný článek!!!! Poslední dobou mi přijde většina článků o ničem, recenze, které mi moc neřeknou. Tohle srovnání je suprový! Takže chválím a chválím. Sama mám teď tu dermacol obsesoin a také jsem s ní spokojená, předtím jsem měla 3 jiné od dermacolu a se všemi spokojenost.
    Zvu tě k sobě, kde je právě vyhlášená nová giveaway: blog Měj se ráda

    ReplyDelete
  4. já momentálně používám rocketku od maybelline a jsem s ní nadmíru spokojená! :) přemýšlím ale, že vyzkouším i tu žlutou, když na ni čtu všude takovou chválu :))

    ReplyDelete
  5. Já momentálně používám řasenky od zn. Moje, jinak je moje oblíbená klasika Diamante od Gabrielly Salvete. Ty Maybellinky, které si chválíš mi zase skoro vůbec nesedly, hrozně mi slepovaly řasy, hlavně ta Rocket.

    Maru UltimateChic

    ReplyDelete
  6. Moje oblíbená řasenka je od Makeup For Ever. Bohužel už dochází a já nemám to srdce vyhodit 500,- za novou, takže chci zkusit tu Colossalku:)

    ReplyDelete
  7. mě by nejvíc vyhovovala ta třetí =)

    ReplyDelete
  8. Dlouhou dobu jsem ujížděla nad všem od MaXFactoru, nakonec mi kamarádka nabídla zkusit Dermacol Obsesión a musím říct, že jsem z ní nadšená - což jsem do Dermacolu fakt nečekala! :) Dokonce mi drží ikdyž si jdu večer zaběhat - tak se nerozmaže, jako MaxFactor dělal. :)

    ReplyDelete

Děkuji za všechny komentáře ♥

Flickr Images