Christmas Wishlist: Books

Takovou mou vánoční jistotou, kterou vím, že pod stromečkem vždy najdu, je kniha. Tento rok jsem to promyslela a ušetřila jsem Ježíškovi st...

Takovou mou vánoční jistotou, kterou vím, že pod stromečkem vždy najdu, je kniha. Tento rok jsem to promyslela a ušetřila jsem Ježíškovi starosti, že vybere špatnou knížku tím, že jsem mu poslala pěkně dlouhý seznam knih, ze kterých může vybírat. A jaké to jsou? 

Hledání Aljašky - John Green - Aljašku chci už hrozně dlouho, nechápu, že jsem si ji ještě nekoupila! (+ nějaké další knížky od Greena by mi vůbec nevadily, haha)

Zůstaň se mnou - Gayle Formanová - Další kniha, kterou jsem tolikrát viděla na istagramu a všude možně, že mě to přesvědčilo, že si ji musím přečíst. 

Girl Online - Zoe Sugg - Knížka od mé nejoblíbenější youtuberky. Je třeba něco dodávat? 

Stoletý stařík + Analfabetka  - Jonass Jonasson -  Na knihy Jonasse Jonassna jsem také četla samé chvály. Ráda bych tedy zjistila, zda jsou vážně tak skvělé. 

Kostičas - Samantha Shannonová - Kostičas se zdá být knížkou, která přesně spadá do mého oblíbeného žánru, takové to holčičí fantasy. Navíc má krásný obal!

Do Not Open This Box - Keri Smith - Možná už jste slyšeli / viděli nejznámější z těchto knížek - Wreck This Journal. Jde o knížku, ve které nenajdete žádný napínavý příběh, ani žádné poučky, nýbrž něco, čemu by se dalo říkat návod na zničení knihy. Vy knihu ale nezničíte, uděláte z ní takové malé umělecké dílo. Je to o tvořivosti a zábavě. Já jsem z toho naprosto nadšená, takže jsem si rovnou vybrala box, který obsahuje čtyři knížky. Všechny jsou si sice dost podobné, ale já věřím, že by mě to jen tak bavit nepřestalo. 

Rezistence (Divergence) - Veronica Rozhová - Viděla jsem film Divergence a ten mě dost zklamal. Přesto bych si ráda přečetla knihy (první díl bych klidně vynechala a rovnou si přečetla druhý). Věřím, že by mohly být zajímavé a ta podoba s Hunger Games by (na rozdíl od filmu) mohla být plusem.


Poslední koláž obsahuje knihy zaměřené na psychologii a osobní rozvoj. Doufám, že mi jednu nich Ježíšek vybere, protože mě tento druh knížek v poslední době hrozně láká.

Umění kreativního myšlení - John Adair
- Jak být inovativní a rozvíjet skvělé myšlenky

Myšlenkové mapy Tony Buzan, Barry Buzan
- Probuďte svou kreativitu, zlepšete svou paměť, změňte svůj život

Kniha psychologie
- Velké ideje jednoduše vysvětlené

Ukaž, co děláš! - Austin Kleon 
- 10 způsobů jak sdílet svou kreativitu a být objeven


  Také rádi dostáváte knihy? A je nějaká, která by mi podle vás na seznamu přání rozhodně neměla chybět? :))

You Might Also Like

11 komentářů

  1. Knihy dostávám snad každý rok, a nikdy mě nezklamou! Hledání Aljašky je úžasná knížka, tento rok si od Greena přeji Papírová města a Stoletého staříka mám zarezervovaneho v knihovně, tak snad nezklame!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Přesně tak! :) Na papírová města mám také zálusk ;D

      Delete
  2. Hľadanie Aljašky som dostala minulý rok na vianoce a naozaj môžem len odporúčať, pretože je to skvelá kniha. :-)
    The city of fashion

    ReplyDelete
  3. Hledání Aljašky si také přeji pod stromeček a těším se až si ji konečně přečtu ^^

    ReplyDelete
  4. Na Girl online jsem koukala a přemýšlela jsem jestli si ji mám koupit pod stromeček nebo ne, ale Zoe ji ve finále vůbec nenapsala takže nechci :D Aljšku jsem začala číst před měsícem a úplně jsem na ní zapomněla, už je na čase ji dočíst :))

    ReplyDelete
  5. Uvažovala som, že dám ľuďom z rodiny môj knižný wishlist a tak na Vianoce nedostanem žiadny prešľap. Ale potom som si uvedomila, že mi tam figuruje viac ako 50 kníh, tak som na to radšej zabudla :D :P

    ReplyDelete
  6. Zauímavý článok :)
    😊GIVEAWAY😊
    www.lifewithmishel.blogspot.cz

    ReplyDelete
  7. Ty první 3 mám vyhlídnuté také :D :)

    ReplyDelete
  8. první čtyři knihy bych si ráda přečetla a Girl Online snad najdu pod stromečkem ještě s Gone Girl :)

    ReplyDelete
  9. Haha, staříka doporučuju, já pod stromečkem našla dokonce dva :D

    ReplyDelete

Děkuji za všechny komentáře ♥

Flickr Images