Workouts of the week

Dlouho tady nebyla řeč o cvičení. Před Vánocemi jsem totiž dlouho cvičila podle Bikiny Body Guide, a tak nebylo moc co rozebírat. Nyní si j...

Dlouho tady nebyla řeč o cvičení. Před Vánocemi jsem totiž dlouho cvičila podle Bikiny Body Guide, a tak nebylo moc co rozebírat. Nyní si jedu svůj vlastní cvičební program ve stylu "na co mám zrovna chuť" To znamená, že se snažím cvičit každý den, minimálně 15 minut podle vybraného videa na youtube. Většinou je to ale víc, protože i když si pustím krátké video, jak se rozjedu, pouštím pak další a další. Samozřejmě necvičím úplně bez rozmyslu. Každý den se snažím zaměřit se na určitou část těla. A za celý ten týden prostřídat všechno. V tomto článku vám ukážu pár videí, podle kterých jsem cvičila a která se mi nejvíce líbila :)




Psala jsem, že se snažím zaměřit se na jednotlivé části, a jako na potvoru tu mám hned čtyři videa, která jsou spíš full body. Tedy na procvičení celého těla a k tomu většinou ještě s několika kardio cviky. Jsou super třeba na začátek celého cvičení nebo když nemáte tolik času a chcete si to odbýt všechno pěkně najednou.


Videa od Cassey Ho mě nikdy neomrzí. Hlavně ta krátká a účinná. Mám několik svých oblíbených a tyhle dva nové objevy se k nim ihned přidaly. 


Další cvičení na břicho je sice o něco delší, ale také super!


A nesmíme zapomenout na protažení! Cvičení nejraději zakončuji krátkou jógou. Většinou si vyberu právě některé z videí od Tary Stiles.

Tak doufám, že se vám článek líbil a moje tipy využijete :) Krásný začátek týdne! 

You Might Also Like

13 komentářů

  1. Super článok :) určite niektoré cviky využijem pri svojom workoute :)

    MORE THAN FASHION

    ReplyDelete
  2. Ja som ešte žiadne z videí nevidela a ani necvičila. Určite ich však vyskúšam. Nebaví ma cvičiť stále tie isté videá :D.
    Stronger2gether

    ReplyDelete
  3. Hezký:) některý videa vypadají fakt dobře vyzkouším:))

    ReplyDelete
  4. Great workout :)

    www.itsmypassions.dk

    ReplyDelete
  5. Skvělý článek plný inspirace, děkuji moc! ..třeba se konečně ke cvičení dokopu i já ;)

    ReplyDelete
  6. Myslím, že ja by som asi umrela:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ale nee :) Většinu cviků si můžeš zjednodušit, nebo udělat méně opakování...Myslím, že to zvládne každý, jen se musí začít zvolna ;)

      Delete
  7. Já teď potřebuji motivaci, kteoru jsem ztratila, což je to nejhorší co se může stát! Takže se snažím ji nějk získat i pomocí tvého článku+ článku který píšu. Je super, že jsi sem hodila videa, většinu znám, ale každý tip se hodí. Super :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. To se mi také občas stává.. Určitě se to zase změní a motivaci najdeš! :))

      Delete
  8. Díky holky, jsem ráda, že se vám moje tipy hodí :))

    ReplyDelete
  9. blogilates má fakt výborný videa - miluju její "What makes you bootyfull" :D :))

    ReplyDelete
  10. Zrovna včera, se mi zdál sen, jak jsem začala chodit do fitka... Teď mi to připadá ještě vtipnější než když si to říkám sama pro sebe:D Radši si zacvičím v klídku doma... Určitě některá videa zkusím:)

    DaydreamerNatty

    ReplyDelete

Děkuji za všechny komentáře ♥

Flickr Images