cosmetics news&favourites

Abych vám dala chvíli pokoj s jídlem, mám pro vás dnes článek o kosmetice. Vyzkoušela jsem pár nových produktů, které bych vám chtěla ukáza...

Abych vám dala chvíli pokoj s jídlem, mám pro vás dnes článek o kosmetice. Vyzkoušela jsem pár nových produktů, které bych vám chtěla ukázat a k tomu přidám ještě pár věcí, které sice používám už déle, ale na blogu jsem se o nich zatím nezmiňovala.

Untitled

Minulý víkend jsme jeli na menší výlet, a to bych nebyla já, kdybych si něco nepřivezla. Sluneční brýle sice s kosmetikou nemají mnoho společného, ale chtěla jsem vám je také ukázat. Jsou z C&A a mám z nich velkou radost, protože jsou úplně jednoduché ale mají ten úžasný zlatý detail. Teď už jen to sluníčko!

Untitled Untitled

Také jsem si konečně pořídila všemi tolik vychvalovaný cleanser na štětce z dmka. Štětců totiž moc nemám a nerada je umývám už jen kvůli tomu, že pak dlouho schnou a já se nemám s čím malovat. S touhle vodičkou je čištění rychlé a tak se hodí třeba i na každodenní používání (už předem vím, že to se u mě konat nebude...) Zkoušela jsem to dneska a je to vážně super, takže doufám, že odteď nebudu to čištění tak zanedbávat!

Untitled

Dále jsem potřebovala nějakého pomocníka na obočí. Nakonec jsem vybrala tuto řasenku na obočí od Alverde. Co si budeme povídat, obočí jako Hollywoodská hvězda nebudu mít nejspíš nikdy, ale tahle skvělá vychytávka dokáže obočí  snadno a rychle zvýraznit, pročesat a zafixovat. Vypadá pak o něco lépe, ale stále přirozeně. 

Untitled Untitled

Dalším oblíbencem z dekorativní kosmetiky je tato Bourjous tvářenka v odstínu Rose Ambré. Mám ráda její malé balení s uzavíráním na magnet. Navíc mi přijde fajn, že balení má barvu podle odstínu tvářenky. Takže až si koupím další, snadno je rozeznám :D Nemám jí co vytknout, snad jen to, že při nanášení musíte být opatrní, nejdříve se zdá, že moc nemaluje a pak najednou je té barvy moc. Ale to je možná jen moje nešikovnost.

Untitled

Věděla jsem, že tento peeling bude skvělý, je přeci z mé nejoblíbenější zelené - hroznové řady, ale netušila jsem, že si ho až tak zamiluji, a to hlavně díky jeho vůni! Svou vůní mi totiž připomíná tělové mléko od Lancome, které jsem doma měli již před několika lety, ale bylo tak fajn, že si ho pamatuji doteď (sentimentální vzpomínky na tělové mléko, já jsem fakt případ :D).

Původně jsem vám chtěla ukázat ještě několik věcí, ale jak to tak vidím, bylo by toho najednou hrozně moc, takže můžete počítat s tím, že se tu někdy objeví pokračování. Jinak se těšte na recept na nejlepší sušenky, které jsem pekla ve středu a všem moc chutnaly :))

You Might Also Like

17 komentářů

  1. Neviem či mám podobné, alebo dokonca rovnaké slnečné okuliare ako ty. :) Keďže dnes je to už tak, že v rôznych obchodoch nájdeš rovnaké veci. Ja som si ich ulovila už minulý rok zo Stradivariusu. Čo sa týka toho čistenia štetcov, tak ja som na tom tak, že keď sa do toho už konečne pustím, tak ich poriadne ošampónujem a následne na nich dám aj kondicionér, haha! :D

    Little Strong Skyscraper

    ReplyDelete
    Replies
    1. Je to klidně možné :D Ty mají teda péči! :)

      Delete
  2. Kosmetika Alverde je boží! Mám stejný korektor <3 Jinak ty brýle! OMG!!!! Jsou nejvíc boží.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já mám zatím první věc, ale vidím, že jsem dělala chybu, když jsem Alverde takovou dobu přehlížela! Děkuju <33

      Delete
  3. Já štětce taky moc často nečistím. Fajn, nečistím je vůbec:D Kdyby se v DM nezačal prodávat tento čistič, tak bych to ani nezvažovala:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. No teda, Natty!!! :D Aspoň jednou na Vánoce bys jim koupel mohla dopřát :D

      Delete
  4. Peeling od Garnier mam take a je uzasny.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  5. Gel na oboci Alverde pouzivam jenom transparentni, ale na zafixovani je moc fajn :-) Jinak me zaujal ten Garnier peeling, urcite po nem mrknu a cistic na stetce taky konecne musim vyzkouset :-) A bryle vypadaji skvele, v takovem stylu bych si nejake na leto taky chtela poridit :-)

    ReplyDelete
  6. Velmi pěkné produkty a ty brýle jsou super. :-)

    welcometomyworld

    ReplyDelete
  7. Čištění štětců hrozně zanedbávám. Buď se mi nechce, není čas anebo si je nemůžu vyprat, protože je budu ještě ten den potřebovat. Na ten DM výrobek kouknu:) Štětce totiž zásadně peru v šamponu a odličovacím mléku:)
    ...//Instantní krása//...

    ReplyDelete
  8. Krásné brýle :) Tvářenku musím jednou vyzkoušet. Už se na ní chystám dlouho :D
    makeup-challenges.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. Já jsem na mytí štětcu taky tak strašně líná :D bohuzel se to nezměnilo ani kdyz jsem si koupila tenhle čistič z DMka :D

    ReplyDelete
  10. peeling od Garnieru vypadá moc dobře :) já štětce myju normálním šamponem na vlasy a nemůžu si to vynachválit! -L

    ReplyDelete
  11. Ten gél na obočie nikdy nemôžem nájsť, takže si asi kúpim od Essence a uvidíme aký bude. A umývač štetcov by som tiež chcela skúsiť.

    ReplyDelete
  12. tyhle tvářenky od Bourjois jsou hodně povedené, mám je ráda :) doma mám nádhernou růžovou a chtěla bych se mrknout na další! čistič na štětce od ebelin je bezvadnej, konečně mi něco fakt pořádně pomůže je vydrbat.

    ReplyDelete
  13. ta tvářenka od Bourjois mě hrozně dlouho láká už :)

    ReplyDelete
  14. To na ty štětce si asi taky koupím, protože ty svoje čistím ... (no raději ani neřeknu, jak pravidelně to je) :-D

    ReplyDelete

Děkuji za všechny komentáře ♥

Flickr Images