spring wishlist

Mámu tu oficiálně jaro a to znamená i velké změny v šatníku! Konečně budeme moci uklidit kabáty a vytáhnout jarní bundičky. Na to se já o...

Mámu tu oficiálně jaro a to znamená i velké změny v šatníku! Konečně budeme moci uklidit kabáty a vytáhnout jarní bundičky. Na to se já osobně těším snad jenvíc, co vy? Mám hrozně ráda jarní nákupy, když jsou všude světlé pastelové barvičky, květované vzory,...a zkrátka bych nejradši vykoupila všechno. A právě proto je dobré si udělat takový nákupní seznam, a tím se alespoň pokusit neutrácet za věci, které nepotřebujete a ne za ty, které vám nakonec v důsledku neuváženého nákupu jen budou ležet doma. A jak tedy vypadá můj seznam přání? 


Spring wishlist 2015


MACBOOK AIR
Můj starý notebook byl už opravdu děda, který se těšil, až půjde do důchodu. A tak, když se mi rozbila nabíječka (bez které už nevydržel ani sekundu), brala jsem to jako znamení, že je čas si vybrat  nový. Tím začalo mé zdánlivě nekonečné vybírání. Ať už se mi ale zalíbil jakýkoliv, nemohla jsem z hlavy vyhnat myšlenku na Maca. A tak jsem se nakonec rozhodla, že se vykašlu na dotykovou obrazovku a splním si svůj jablkový sen. Teď už mám tohoto krasavce doma a jsem nadšená, i když mi bude ještě trvat, než si na všechno zvyknu.

OBAL NA NOTEBOOK
Nový notebook si žádá nové poouzdro, to je jasné. Asi to nebude tohle Marc Jacobs, ale je sakra hezký!

DŽÍNY
Hrozně nerada nosím něco jiného než černé kalhoty. Ale když je to jaro, mám chuť je sem tam vyměnit za něco světlejšího. Klasické světlé džíny jsem ještě v životě neměla, tak uvidíme, jestli najdu ty pravé, ve kterých bych se i já, milovníce tmavých kalhot, cítila dobře.

MIKINA
Při úklydu šatníku jsem si uvědomila, jak špatně na tom jsem s mikinami a svetry, přitom teď budou pod jarní bundu potřeba!

CONVERSE
Minulý rok jsem jejich koupi odkládala tak dlouho, že jsem nakonec přežila celou sezónu bez nich. Letos to tak rozhodně nebude, už teď se na ně těším. Má volba je jasná, nízké bílé. I když je to asi ta nejnepraktičtější možnost...:D

KABELKA
Mám pocit, že kabelku a boty mám v každém vyšhlistu. To jsou totiž dvě věci, kterých nebudu mít nikdy dost.  Potřebovala bych nějakou velkou v univerzální barvě, kterou bych mohla vzít ke všemu a pak ještě aspoň jednu malou, tu naopak v nějaké výrazné barvě, nebo klasicky v černé.

ESSIE, SALLY HANSEN, EOS
Ráda bych si koupila pár laků v jarních barvách,  třeba tolik chválené laky od Sally Hansen  a především světle modrý Essie, to je takový můj lakový sen.
Eos balzámy na rty jsou také hodně populární, a já se na ně chystám už pěkně dlouho, takže je na čase si konečně jeden pořídit.

Co Váš seznam jarních přání a jarní nákupy? :)




You Might Also Like

15 komentářů

  1. Asi s polovinou věcí ses přesně trefila i do mého wishlistu! :D

    ReplyDelete
  2. Džíny jsem si koupila minulý týden. Do té doby jsem nosila taky jen černé kalhoty a je to teda velká změna :) Laky od Essie mám taky na svém wishlistu, který je na mém blogu :)

    Life by Peggy

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takové změny jsou občas potřeba :) Mrknu na to :)

      Delete
  3. Ta nude kabelka je krásná! :))

    ReplyDelete
  4. hezký wishlist :) Nějakou novou kabelku taky potřebuji.

    ReplyDelete
  5. Kabelky jsou v obchodech peklo, skoro žádné se mi nelíbí, tak přeji hodně štěstí :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Přesně! Já si prostě nedokážu žádnou vybrat, proto jich mám tak málo! :/ :D

      Delete
  6. Brala bych vsechno :)

    http://www.curyinthecity.blogspot.fr/
    Fashion PARIS

    ReplyDelete
  7. Ta kabelka by se mi libila.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  8. Nude kabelka je naprostá pecka, ta by se mi taky líbila :)

    ReplyDelete
  9. to jsou nádherný barvy! :) a ta kabelka je super

    ReplyDelete
  10. kabelku jsem naštěstí koupila nedááávno =)

    ReplyDelete
  11. Hneda kabelka je skvela! A laky maji krasny odstin. :-)

    ReplyDelete
  12. Díky za komentáře! <3 Doufám, že podobnou kabelku najdu :)

    ReplyDelete
  13. Tak ale skromná holka Ti říkají :-D

    ReplyDelete

Děkuji za všechny komentáře ♥

Flickr Images