Weekly photo diary

Hádejte, koho čeká týden volna? Už jsem se vážně těšila, až si dám pauzu od školy a budu mít spoustu času sama pro sebe. Chci si hlavně poř...

Hádejte, koho čeká týden volna? Už jsem se vážně těšila, až si dám pauzu od školy a budu mít spoustu času sama pro sebe. Chci si hlavně pořádně odpočinout, ale také mám v plánu několik věcí. Chci zahájit nové fitness období. Už jsem si naplánovala, do jakého cvičení se pustím, takže se těším, ale taky mě to trochu děsí, protože to nebude žádná flákačka. Speciálně se těším na snídaně, na které budu mít spoustu času, takže to budou přímo královské snídaně! (sledujte instagam!)  Dále si chci udělat pořádek v šatníku, s předstihem vypracovat všechny úkoly do školy, psát články na blog a především se těším na lenošení s knížkou nebo u seriálů!

Ale konec plánování, dnes jsem si pro vás připravila malou rekapitulaci tohoto týdne. S blížícími se prázdninami jsem samozřejmě nemyslela na nic jiného a těšila jsem se na moment, kdy zvonění oznámí konec vyučování. Kromě samotných prázdnin jsem se hrozně těšila na víkend, pátek a sobotu s přítelem, společné nákupy a sobotní girls night out (hohoho, to zní líp než "venkovská diskotéka" :D) Jaký byl váš týden a jak jste si užili víkend? 

Untitled
Untitled Untitled

Na nákupech jsem si toho moc nekoupila, ale to je jedině dobře. Největší radost mi udělaly pevné legíny z F&F (teď lituji, že jsem nevzala ještě jedny do zásoby, protože to jsou fakt ty nejlepší legíny na světě). Také jsem si na zkoušku pořídila "houbičku" na drdol, Garnier peeling (víte přece jak miluju tuhle řadu) a rozkošné ponožky z Gatu (na fotce chybí ještě jedny se zvířecím obličejem, protože jsem si je hned po příjezdu oblékla a předpokládám, že špinavé ponožky asi vidět nechcete). Mimo to jsem ještě koupila pár dobrot, ale ty vám ukýžu zase v jiném článku :)

Sukně na další fotce byla sice úžasná, ale vypadala jsem v ní jako růžový mamut :D

Untitled
Untitled
Untitled

Jidlo, jídlo, jídlo! Proteinové tyčinky, banánová zmrzlina (rovnou z misky od mixeru #foodstyling), oběd v Subway a jedna překvapivá snídaně (tím myslím to, že to není kaše a že je půlka slaná!)

Untitled

Mějte se krásně! 

You Might Also Like

16 komentářů

  1. Týždeň som mala náročný a písomkový, čiže som rada, že som ho zvládla. Pekné fotky a "wreck this journal" si tiež plánujem kúpiť ;)

    ReplyDelete
  2. pěkné fotky:) Já mám tento týden taky prázdniny a jsem stejně ráda jako ty, chci si to volno pořádně užít!

    ReplyDelete
  3. Mě prázdniny čekají až další týden takže se modlím, aby tento týden utekl. Se cvičením ti držím pěsti a moc se těším na fotky tvích mňami snídaní, ze kterých dostanu vždy hlad:D Jinak legíny taky nějakou dobu sháním... Zas ale do nich nechci investovat nějako větší sumu protože si vždy roztrhnu a ani nevím jak:D

    ReplyDelete
  4. Jůů, ty jsi čím dál tím krásnější! :))
    Užij si týden volna :))

    ReplyDelete
  5. Skvelé fotky, milujem tieto roztomilé ponožky z Gatu...a uži si prázdniny. ;-)
    The city of fashion

    ReplyDelete
  6. Ponožky jsou super. :-) A snídaně si taky ráda chystám, když je čas. :-)
    http://www.vmemzivote.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  7. Tak se cvičením přeji hodně štěstí!:) Hlavně to neber jako povinost, nebo způsob jak zhubneš, ale jako životní styl!:) a klasicky mě zase nejvíce zaujalo jídlo, že..:D jsem hrozná:(( :D

    ReplyDelete
  8. Skvele fotky.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  9. Závidím týden volna :) I když, po přečtení tvých plánů je jasný, že až takové volno to nebude :)
    Moc ti to sluší a ten červený kabát je bezva!
    Já si víkend užila, byli jsme s přítelem a kamarády hrát bowling a kulečník a bylo to fajn :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jé, bowling bych si taky zahrála! Děkuji :))

      Delete
  10. ta sukně z Cropp Townu je boží! škoda, že v sukních vypadám příšerně :D a na tu Garnier kosmetiku se musím zasoustředit, máme doma velké balení čistícího gelu a je skvělé! :)

    http://thankgodiamwoman.blogspot.cz/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak to jsme na tom stejně. Ale můžeme se uklidňovat tím, že v taková sukně bude slušet fakt málokomu :D Garnier jedině doporučuji :)

      Delete

Děkuji za všechny komentáře ♥

Flickr Images