Friday

Krásný páteční večer všem! Jelikož minulý kecací článek  sklidil, pro mě naprosto nečekaný, úspěch, rozhodla jsem se, že musím podobné člán...

Krásný páteční večer všem! Jelikož minulý kecací článek sklidil, pro mě naprosto nečekaný, úspěch, rozhodla jsem se, že musím podobné články psát častěji. V mobilu se mi hromadí spousty a spousty fotek, takže vás brzy nemine oblíbený random. Dnes vám ale ukážu jen takový útržek.

Untitled
Protože bylo včera krásně jako v létě, vytáhla jsem dneska sukni. Asi si dokážete představit to zklamání, když jsem zjistila, že venku prší. Měla bych začít věřit předpovědím, i když se mi nelíbí! :D 

Jinak kombinaci černého spodku, světlého topu a džínové košile jsem nosila skoro celý týden, vždy s malou obměnou. Vůbec nechápu, jak jsem mohla kdy bez této košile existovat. Nebudu přehánět, když napíšu, že patří do mých deseti (nebo i pěti??) nejnošenějších kousků. Hrozně super je hlavně do školy, protože jí můžete ve spěchu jednodušše skombinovat téměř s čímkoliv a vždy vám vznikne pohodlný, ale přitom zajímavý outfit. 

Untitled

Má dnešní snídaně, velká porce ovesné kaše! Nechtěla mi zhoustnout, tak jsem zkrátka musela přidat další vločky. V poslední době mám celkem často tuhle kombinaci s kokosem a jahodama. A na lžičce se schovává ještě porce nutelly (to je fakt za trest mít to doma, nedokážu odolat :D).

UntitledUntitled
Včera jsem byla (konečně!) u kadeřnice. Je ze mě znovu blondýnka a jsem z toho úplně nadšená. A ani mi nevadí, že mám ty vlasy tak krátké. Ale plánuji si je zase nechat narůst pěkně do pasu, pokud to půjde :)

Untitled

Také tak milujete tulipány? 

Untitled

...a jahody? 

Untitled

A sladká tečka za dnešním článkem v podobě bánánového chlebíčku. Byla to premiéra a myslím, že se povedl skvěle.

Užijte si víkend! 

You Might Also Like

18 komentářů

  1. Vy vlásky mi moc sluší a kaše vypadá lákavě:)

    ReplyDelete
  2. Ok, na tvůj blog se rozhodně nemůžu dívat po desáte večer protože mám chuť vykrást ledničku:D Z těch tvých dobrot dostanu vždy hlad... Ta riflová košile vypadá super a určitě nepochybuju o tom, že se musí skvěle kombinovat:) Tulipány miluju a jahody taky :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. A to to přitom neměl vůbec být článek o jídle! :D Ale lichotí mi, že to vypadá tak lákavě, haha. Díky, díky <3

      Delete
  3. Mňam, jahody. Košile je super a vlasy taky.
    giveaway

    ReplyDelete
  4. Sluší ti to moc, ta barva vlasů k tobě sedí:) A s těma jahodama jsi mě dostala, ňam! A ovesnou kaši taky miluju, k snídani ji mám snad každý den!:)
    Young, wild and free

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji! Ovesná kaše je na snídani nejlepší :)

      Delete
  5. Krásný outfit hned na první fotce!.) S přicházejícím jarem se mi úplně zlepšila nálada a navíc - to ovoce! Na jahody se těším vždy celý podzim a zimu:D

    ReplyDelete
  6. já už se tak těším na léto, když vidím ten Tvůj outfit :) velmi Ti to sluší! banánový chlebíček chci také upéct, ale musím si koupit formu :D tulipány MI-LU-JU, ale na letní jahody, ty aktuální mi přijdou ještě dost bez chuti.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Díky! Mě chutnají všechny jahody, ale je fakt, že takové ty příliš "umělé" se nedají s těmi letními srovnat. Každopádně tyhle byly už mnohem lepší :)

      Delete
  7. Kombinácia džínsovej košele je snáď nesmrteľná! Veľmi ti to pristane a aj vlasy máš teraz skvelé. :) No a tulipány a jahody snád ani nepotrebujú komentár.

    ReplyDelete
  8. Jéé, takhle taky nosím košili! (: Krásný outfit, jsi boží! Happy Sunday! ♥

    THE KAWAII PLANET

    ReplyDelete
  9. Máš úžasné fotky (neoficiálně tě sleduji od úplného začátku a je opravdu neuvěřitelné, jak si se ve focení zlepšila!). :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji, tvůj komentář mě hrozně potěšil! :)

      Delete
  10. Banánový chlébíček mám hrozné ráda! :-). Krásné fotky. Tulipány i jahody taky samozřejmě miluju :-))

    myhumblejournal.blogspot.cz

    ReplyDelete

Děkuji za všechny komentáře ♥

Flickr Images