Book Wishlist

Miluju knížky, a tak jsem měla opravdu radost, když mi přišel milý email s nabídkou spolupráce s internetovým knihkupectvím  www.martinus.cz...

Miluju knížky, a tak jsem měla opravdu radost, když mi přišel milý email s nabídkou spolupráce s internetovým knihkupectvím www.martinus.cz. Byla mi nabídnuta knížka k recenzi, a tak jsem se hned dala do hledání. Ačkoliv jsem vybírala podle toho, co by se nejen líbilo mně, ale mohlo zajímat i vás, nijak mi to výber neulehčilo. A tak se můj wishlist brzy zaplnil a mně napadlo, že bych vám mohla ukázat, po jakých knížkách vlastně mé srdce touží nejvíce :)

1
Girl Online
The Pointless Book
Love Tanya

Sledování videí na youtube je momentálně moje nejoblíbenější činnost, takže se není čemu divit, že mě lákají právě knihy známých vlogerů. Girl Online od Zoe si přeji už od té doby, co vyšla. The Pointless Book vypadá jako zábavná knížka, něco na způsob Wreck This Journal a Love Tanya bude určitě také povedená, zaměřená hlavně na beauty tipy a podobně :)


2
Body Book
Začni běhat
Život bez pšenice

Cvičení a jídlo, to jsou moje další závislosti. O Body Book už asi každý slyšel a mě se hrozně líbí, že kniha je nejen o jídle a cvičení, ale také o pozitivním myšlení a motivaci. Knížka Začni běhat by mi zase mohla pomoct se trochu posunout v mém šnečím chůzo-běhání. A Život bez pšenice bych si ráda přečetla, ačkoliv se nechystám najet na paleo stravu, téma pšenice jako největšího strašáka v potravě mě vážně zajímá. 

3
Jak se stát Pařížankou
It
Příručka skečnoutingu

Do poslední trojice jsem vyrala dvě takové příručky stylu (přotože styl Pařížanek i styl Alexy Chung zbožňuju) a jednu Příručku skečnoutingu.

Brzy uvidíte pro jakou knížku jsem se nakonec rozhodla. A zatím mi můete napsat, jakou byste si vybrali vy! :)


You Might Also Like

15 komentářů

  1. zajímavý výběr, The Girl Online mě zaujala. já si teď moměntálně chci koupit Labyrint: Útěk, jeho pokračování a Wreck this journal :)).
    in another galaxy

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wreck this journal rozhodně doporučuji! :))

      Delete
  2. vůbec jsem netušila, že Alfie má také svoji knihu :) mám tu od Zoe, ale ještě jsem se k ní pořádně nedostala. ta od Tanyi mi přijde opravdu povedená, protože to není jen nějaký příběh, ale je plná dalších zajímavých věcí. Body Book jsem si už v knihkupectví několikrát prohlížela a musím si ji už prostě koupit!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Teď má prostě svou knihu půlka youtube a já bych je nejraši chtěla všechny :D

      Delete
  3. Tak to máš celkem těžké rozhodování, protože já bych si nevybrala jen jednu. Určitě bych si vybrala Girl Online, Body book, Život bez pšenice a Jak se stát Pařížankou :)

    Life by Peggie

    ReplyDelete
  4. Girl online bych si také chtěla jednou přečíst, tak uvidíme :)

    ReplyDelete
  5. super knižky :) od Zoelly by som si knižku taktiež chcela prečítať a od Tanye tiež vyzerá dobre, ale neviem prečo mi nie je Tanya moc sympatická, príde mi až moc sladká, neviem :D a život bez pšenice by tiež mohol byť dobrý, sama si neviem predstaviť žiť bez chleba a všetkého pečiva :) keď si nejakú knižku kúpiš a potom prečítaš mohla by si o nej napísať, aká bola a či splnila očakávania :)

    ReplyDelete
  6. Girl online ani The Pointless Book mě upřímně vůbec neberou, ale Body Book (na tu mimochodem už čekám, až mi dorazí) a Jak se stát Pařížankou mě zajímá :-). A pak ještě Jíst, meditovat, milovat bych si co nejdřív ráda přečetla :-)

    MY HUMBLE JOURNAL

    ReplyDelete
  7. Ja si knizky vubec nekupuji, prestoze jsem vasniva ctenarka, ale z tveho wishlistu me laka hlavne Girl online a Body book :-)

    ReplyDelete
  8. Girl Online, Love Tanya a Body Book si plánujem prečítať:) a IT je skvelá kniha, veľmi dobrá na inšpiráciu:)

    ReplyDelete
  9. Girl Online jsem zhltla za jeden den, úžasná kniha. Love Tanya a Pointless book bych také chtěla. A It taky:)

    ReplyDelete
  10. Tenhle výběr je geniální, sama bych si je co nejdřív ráda přečetla. Nemám tomu co vytknout. Už třikrát jsem se během posledního měsíce snažila přestat jíst pečivo, ale vzhledem k tomu, že je všude, neúspěšně. K tomu běhu... mám to stejný. No a ten zbytek ani nesmím opomenout. Vážně skvělý výběr.

    ReplyDelete
  11. Koukám, že máme stejné jak to nazvat...hm prostě podobný vkus. Girl online jsem četla <3 A the body book je moje nejoblíbenější knížka, čtu ji znovu už po třetí, protože se zajímám o všechny tyhle věci ohledně zdravého životního stylu apod... <3 Celým svým srdíčkem doporučuji. Jako další by mě ale zajímalo, co se píše v knížce o běhání, protože běhám ráda a v poslední době dost často, třeba ted jsem naběhala za 3 dny 11km, ale dost o mně. Super výběr a víc takových článků:)

    ReplyDelete
  12. Ted jsem začala číst Girl online, Zoe je užasná ♥

    ReplyDelete

Děkuji za všechny komentáře ♥

Flickr Images