May inspiration

Krásnou neděli všem! Doufám, že jste patřičně přivítali nový měsíc, oslavili čarodejnice a že nikdo neuschne! Já jsem se letos pusy pod roz...

Krásnou neděli všem! Doufám, že jste patřičně přivítali nový měsíc, oslavili čarodejnice a že nikdo neuschne! Já jsem se letos pusy pod rozkvetlou třešní také konečně dočkala, a to mě to ani nestálo tolik usilí tam přítele dotáhnout, jak jsem čekala, haha. Jinak květen mám hrozně ráda a věřím tedy, že je před námi skvělý měsíc :)

Také věřím, že bude krásné počasí. Konečně si koupím Conversky, budu nosit kraťasy, šaty a nebudu řešit, jaký si mám vzít pod jarní bundu svetr! Jedině, že bych místo bundy nosila kardigany, ty se mi teď totiž hrozně zalíbily. A ideálně se obsah mé skříně lehce pozmění a já se budu oblékat takhle:

3
5 4 1
   
Občas mám chvilky, kdy chci všeho nechat. Připadá mi, že cokoliv dělám, je to úplně zbytečná snaha a že by mi snad bylo líp, kdy by mou jedinou povinností bylo naučit se na písemku, a pak už bych se jen válela u seriálů. Naštěstí ale vím, že to by pro mě bylo strašné a z nicnedělání bych jen měla hodně špatnou náladu. Co chci ale říct je tohle. Všichni máme takové chvilky, důležté je mít pevnou vůli. Ne ani tak tu, co vám zabrání sníst tabulkou čokolády na posezení, ale vůli jít si za tím, co chcete, nevzad se, když se vám něco nedaří a pokračovat! 

6 7 8
  
Mě teď čeká poslední (takže i nejtěžší) část Bikiny Body Guide a nevzdám to jen proto, že ostatní (nebo vlastně jen ti, co sdílí své proměny) měli už v půlce vyrýsované břišáky a já se toho špíčku na břichu ne a ne zbavit. Zaředím víc kardia, na které jsem celkem kašlala a mimo to jsem začala třicetidenní výzvu v podobně cvičení yogy. Celkem se na to všechno těším!

2


Tak to by bylo ode mě pro dnešek asi vše a ještě jednou přeji (hlavně všem maturantům!) šťastný a úspěšný měsíc! :)

You Might Also Like

18 komentářů

  1. Skvělý clánek :))

    http://style-and-smile15.blogspot.cz/2015/04/giveaway-3.html

    ReplyDelete
  2. ty světlý barvy jsou na jaro/léto ideální:) krásná inspirace

    ReplyDelete
  3. Super inspirace a krásný článek! Přesně tenhle styl mi na letošní jaro přijde ideální - bílá, béžová, šedá a pastelové barvy jsou nejlepší :)!

    ReplyDelete
  4. Pěkný článek a skvělá inspirace :). Můj přítel byl na 1. máj na zápase a přijel až v 10 hodin večer, takže má prvomájová pusa byla takto pozdě a ještě pod šeříkem, takže snad i to se počítá :D.

    http://es-veronica.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  5. Moc pěkná inspirace, vybrala jsi pěkný fotky. Já bych radši než oblečení z fotek brala postavu jedné z holek :))
    Prvomájovou pusu jsem nakonec dostala, ale až v 11 večer, ale stihli jsme to :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jo, tak to já taky! :D Hlavně že dostala! :))

      Delete
  6. Hezká inspirace! :) Taky jsem se dočkala a svojí pusu dostala. :3

    ReplyDelete
  7. Na maxi sukně a klobouky se taky chystám :)
    tribanany.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. Tenhle styl vyloženě miluju ! super :)

    ReplyDelete
  9. Krásný :) tohle jaro je pro mě trochu neobvyklé, místo zářivých barev oblíkám šedou a bílou :D Takže maxisukně nakoupený a teď už jenom to počasí. Měj se krásně a užívej :)

    ReplyDelete
  10. Skvělý článek :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/05/mala-boure-v-sephore.html

    ReplyDelete

Děkuji za všechny komentáře ♥

Flickr Images