Weekly Workout

Abych dokázala, že mě odhodlání neopustilo hned po dopsání tohoto článku a že plním své květnové plány, podělím se s vámi o svůj cvičební ...

Abych dokázala, že mě odhodlání neopustilo hned po dopsání tohoto článku a že plním své květnové plány, podělím se s vámi o svůj cvičební program z minulého týdne. Jak jsem už několikrát psala, cvičím Bikiny Body Guide od Kayly Itsines, proto tu podobný článek dlouho nebyl, pořád jsem jen cvičila podle programu, nic zajímavého. Ale tentokrát jsem si řekla, že i taková ukázka jak cvičím s BBG by nebyla špatná a možná by to mohlo někoho zajímat (nebo dokonce motivovat?? :) )

workout2 copy


PONDĚLÍ 
- BBG - week 8 - arms and abs

ÚTERÝ 
- běh, 5km (střídáno s chůzí)

STŘEDA 
- BBG- week 8 - abs and cardio

ČTVRTEK
- tělocvik (celkem dost běhání :D) 

PÁTEK
- tenis

SOBOTA
- BBG - week 8 - legs and cardio 
- kolo (asi jen 7 km, ale věřte že po BBG to bylo jako 50!) 

NEDĚLE - volno! jen yoga :)

workout1

Takže takhle nějak to vypadá. Držím se programu, ale když nestíhám, nebo mám něco jiného, klidně si cvičení Kayly přesunu (tentokrát z pátku na sobotu). Ve volné dny si pak jdu zaběhat, nebo se snažím alespoň se jít projít, zacvičit si doma něco jiného, zahrát si tenis (což byl možná nejlepší trénink celého týdne ) a podobně. Podle BBG bych sice měla dělat několikrát týdne LISS a HIIT, ale to bych časově a nejspíš ani fyzicky nezvládla, takže to mám trochu volnější. Jinak jsem začala pravidelně cvičit jógu, která je skvělá třeba po cvičení na protáhnutí a uklidnění. Stoprocentně doporučuji! 

Tak spotru zdar! A určitě se pochlupte, co cvičíte vy :)

You Might Also Like

6 komentářů

  1. Týjoo. Tak to je drsný... Máš můj veliký obdiv. Já si asi tak měsíc říkám, že bych mohla začít trochu běhat, ale pořád jsem na to moc líná. Alespoň že Jill mi dá každý den pěkně zabrat:D No, každý den né ale snažím se alespoň obden + ještě nějaký workout na určitou část těla.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuju, Natty! <3 Jill je skvělá, už se těším až si s ní po dokončení BBG zacvičím :) A držím palce ať se dokopeš k tomu běhání :)

      Delete
  2. tento týždeň som sa aj ja celkom rozbehla, ale strava je u mňa hrozná :D takže ešte tú musím zlepšiť :)
    letná giveaway
    ľúbezná

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hlavní je někde začít :) I já se stravou bojuji :D

      Delete
    2. Hlavní je někde začít :) I já se stravou bojuji :D

      Delete
  3. já v poslední době dost běhám, ale teď to chci proložit i nějakým chvičením, tak chci zkusit HIIT :)
    in another galaxy

    ReplyDelete

Děkuji za všechny komentáře ♥

Flickr Images