Co zrovna sleduji / YOUTUBE

Co si budeme povídat, čtením blogů a sledováním videí denně "ztratím" spoustu času. Je to moje nejoblíbenější forma prokrastinace...

Co si budeme povídat, čtením blogů a sledováním videí denně "ztratím" spoustu času. Je to moje nejoblíbenější forma prokrastinace a řekněme že jedna z nejoblíbenějších činností vůbec. Zvláštní ale je, že okruh mých oblíbených blogerek a vlogerek se postupně spíš zúžuje a i když sem tam objevím další skvělou stránku, o které jsem do té doby neměla ponětí, je jen pár vlogerů, které sleduji pravidelně a opravdu mě baví. A jaké to tedy v poslední době jsou?

Pamatuji si, jak jsem dříve sledovala americké vlogerky, i přesto že jsem rozumněla asi tak každé desáté slovo. (A jsem si jistá, že právě tato videa mi pomohla s angličtinou úplně nejvíc a kdybych na ně nekoukala, nejspíš bych nerozumněla doteď.) Paradoxem je, že když teď angličtině rozumím, oblíbila jsem si české vlogerky. A co miluju ze všeho nejvíc a nevynechám jediné video, je kanál Lucky a Niky z A Cup of Style.


Sama sice sleduji spíše beauty a fashion vlogerky, když jsem ale s kamarádama a nevíme co dělat, koukáme na různé challenge a vtipná videa. Já jsem si oblíbila například Hoggyho.


Sice jsem si dost oblíbila českou youtube scénu, ale na své oblíbené zahraniční youtubery jsem samozřejmě nezapomněla. Třeba Zoe, tu mám pořád stejně ráda a hrozně mě baví její vlogy, které natáčí dost často a jsou hodně dlouhé. Já si je pouštím třeba místo seriálů před spaním, když už mám vše hotovo a nikam nespěchám.


Helen sleduji krátce, ale její videa jsem si zamilovala okamžitě a hlavně Helen hrozně obdivuji. Je totiž vtipná, sebevědomá, má super styl a hrozně se mi líbí, že ačkoliv má pár kilo navíc, vypadá ve všem naprosto úžasně!  


Essie Button je další blogerka, kterou asi nemusím představovat. Líbí se mi její jednoduchý, čistý styl, je milá, před kamerou se chová neobyčejně přirozeně a její videa jsou kvalitní. Prostě se na to moc hezky kouká.


Tak to by byla moje top pětka. Je mi jasné, že jsem vám neukázala nic nového, ale aspoň víte, co mě baví. A abych rozšířila své odběry o nějaké třeba i méně známé youtub kanály, můžete mi napsat, co sledujete vy :) 

You Might Also Like

11 komentářů

  1. Holky z A cup of style sleduju ráda taky :)

    ReplyDelete
  2. Já taky čtením blogů a sledováním videím strávím hodně času :-D Já mám moc ráda videa Hoggyho a o prázdninám chci trochu máknout na angličtině, takže se možná i budu dívat na zahraniční videa a rozumět jim každé páté slovo! :-D

    ReplyDelete
    Replies
    1. A na konci prázdnin budeš umět parádně anglicky! :)

      Delete
  3. Holky z A Cup of Style jsou mi obrovskou inspirací, každé ráno netrpelivě kontroluju youtube, jestli přidaly nové video, trošku už závislost :D
    Poslední dvě youtuberky vůbec neznám, tak děkuji za inspiraci, měla jsem v plánu si nějaké zahraniční youtuberky najít a tímto člínkem jsi mi usnadnila hledání :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak to mám radost, že se ti moje tipy hodí :) Já to mám úplně stejně, vždycky si jejich videa pouštím u snídaně :)

      Delete
  4. Také sleduji videa asi 2 roky a je zajímavé, jak mě některé youtuberky časem omrzí, někdy až lezou na nervy :D Ale někdy stačí si od nich pár měsíců odpočinout a zas je mám i ráda. Každopádně je jen hodně málo těch, co sleduji pravidelně a pořád. A aby toho nebylo málo, začla jsem taky s točením, i když tím bych se zatím chlubit neměla, protože jsem natáčela měsíc, pak měsíc nic kvůli pobytu v lázních a teď zas budu muset nějak navázat. A je tam ještě hodně co vylepšovat. :/ Není to tak lehké, jak se na první pohled zdá. :)
    blog Měj se ráda

    ReplyDelete
    Replies
    1. To mi povíděj, natáčení je pěkná dřina! :D Tak přeju hodně štěstí :)

      Delete
  5. Já třeba tu Helen a Essie vůbec neznala! :) moje nejoblíbenější jsou třeba Kailee Mckenzie nebo Jenn, kterou najdeš jako clothesencountres :))
    Young, wild and free

    ReplyDelete
    Replies
    1. Díky za tip!. Jenn také sleduji, je skvělá :)

      Delete
  6. většinu těhle youtuberů neznám, až na Zoe, Hoggyho a holky z A Cup of Style. dřív jsem na youtube vůbec nekoukala, ale teď tam hledám hlavně různé DIY návody a moje oblíbené youtuberky jsou většinou z Ameriky, jako třeba MyLiveAsEva nebo LaurDIY. a z českých u mě vede Vidrail :)
    giveaway; in another galaxy

    ReplyDelete
  7. Já musím říci, že taky spoustu času zabiju čtením různých blogů a sledováním videí, ale baví mě to a teď mám i plno volného času, tak co :) Jinak díky za tip, protože některé youtuberky neznám a velmi ráda se podívám na něco nového :)

    ReplyDelete

Děkuji za všechny komentáře ♥

Flickr Images