Week of Vlogs #1

Ahoj všichni, jak se máte? Já skvěle, mám za sebou super týden plný zážitků. Každý den jsem pro vás natáčela videa a vše to sestříhala do j...

Ahoj všichni, jak se máte? Já skvěle, mám za sebou super týden plný zážitků. Každý den jsem pro vás natáčela videa a vše to sestříhala do jednoho, takže můžete tak zhruba vidět, co jsem všechno dělala. V pondělí jsem si šla po škole zaběhat, potom s přítelem na večeři a když jsme si nacpali bříška, cestou domů jsme ještě blbli na workout hřišti :D Další dny byly celkem klidné. Ve středu jsme fotili třídní fotky na téma Immature, proto jsem s sebou brala svého méďu. A nejlepší ze všeho byl ale víkend, kdy u nás byla pouť :) S videem bylo hrozné práce, ale i přesto mě to baví, takže jestli se vám bude líbit, ráda občas něco takového natočím :)

Untitled

You Might Also Like

10 komentářů

  1. Super fotky a super video, bylo zajímavé a máš nádherný pokoj a strašně se mi líbí bílá mistička ve tvaru srdce :-) Určitě natáčej ode mě máš odběr si super:-)

    ReplyDelete
  2. Video je úplne super, určite natáčaj takéto videá častejšie :)

    ReplyDelete
  3. Super video :-) Věřím, že muselo dát hooodně práce! :-) A už se na tebe těším v sobotu <3

    ReplyDelete
  4. Máš rozkošný pokojík. Hlavně se mi líbí způsob, jakým si ukládáš laky, v podobných nádobách míváme o Vánocích cukroví a nikdy mě nenapadlo udělat si z nich úložný box, hehe, vážně skvělý nápad, nejspíš to zrealizuju. Taky mě mrzí, žes nenatočila ty šaty dvorní dámy, protože mám celkem slabost pro tyhlety ojedinělé akce a jejich zvyklosti apod. :-D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji! <3 Mně se zase hrozně líbí, když v nich někdo má právě cukroví. To my ho míváme vždy v jedné větší krabici. Jen když jsem třeba vezla cukroví někomu na ochutnání, tak jsem vysypala laky, krabičku vystlala ubrouskem a bylo to :D Vlastně to takhle můžeš využít aspoň celoročně :) A šaty teda za rok! To už nezapomenu :)

      Delete
  5. Video se ti moc povedlo! :))

    anotherdominika.blogspot.cz

    ReplyDelete
  6. Díky, moc si vašich reakcí vážím! :))

    ReplyDelete
  7. Roztomilé fotky :)) A video je moc hezké ;)

    ReplyDelete
  8. Krásné fotky a video je taky super:)

    ReplyDelete
  9. Pěkné video a panebože to tvoje jídlo vždycky! :D a ten méďa :3 a máš super pokoj i ty laky! :)
    Young, wild and free

    ReplyDelete

Děkuji za všechny komentáře ♥

Flickr Images