#UTUBERING

Ahoj a krásný druhý červencový den! Dlouho jsem se neozvala, jelikož začaly prázniny a já jsem hned vyrazila do Prahy. S kamarádkou jsme je...

Ahoj a krásný druhý červencový den! Dlouho jsem se neozvala, jelikož začaly prázniny a já jsem hned vyrazila do Prahy. S kamarádkou jsme jely na Utubering a já jsem zase poctivě natáčela, takže mám pro vás další vlog! Utubering jsme si užily, i když bohužel musím říct, že jsme byly trochu zklamané. Pokud jste se chtěli setkat s vaším oblíbeným youtuberem, museli jste se smířit s hodinovými frontami a za to to snad ani nestálo. Lepší bylo si prostě užívat tu festivalovou atmošku, poslouchat hudební vystoupení a doufat, že potkáte někoho jen tak, mimo pódium. Já jsem třeba nakonec měla největší radost ze setkání s Luckou a Niky z acupofstyle :)

Untitled
Untitled UntitledUntitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled

You Might Also Like

16 komentářů

  1. Paráda, krásné to máš, já vždycky mám představu o tom, jak bych si taky tyhle akce natáčela, ale já to nevydržím, vždycky musím začít dělat blbosti, skákat, křičet a užívat si to... nojo, žádná kázeň! :D :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Proto vždy natáčím jen chvíli a pak když to stříhám tak si nadávám, že mám jen útržky písniček, ale taky si chci takové akce především užít! :)

      Delete
  2. super článok a pekné fotky :)
    Jane´s World

    ReplyDelete
  3. Četla jsem plno negativních komentářů a taky plno těch, které se snažili kritiku zahnat do kouta. Na Utubering jsem neměla v plánu vůbec jet ani mě to nelákalo. Jak jsi psala, dle mého, ty fronty nestojí kolikrát za to, když tam jede člověk za zábavou a ne za Teri Blitzen, tak to má podle toho vypadat. A pokud pořadatelství pokulhávalo, tak se ani nedivím, od doby, co jsem se vrátila z Dánska mi přijde, že jako ČR jsme ne moc schppný, co se týče organizací.
    Dokoukala jsem tvůj vlog až do konce, super! A závidím ti holky z A cup of style!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Srovnání jako ty nemám, ale je to fakt, organizace byla špatná. Na druhou stranu to byl první ročník, tak třeba to do příště vyladí :)
      Děkuji moc! :)

      Delete
  4. Super článok aj video! :)

    ReplyDelete
  5. Jééé....taky jsem tam byla,škoda že jsme se nepotkaly :)

    ReplyDelete
  6. To video je vážně bomba užila jsem si ho!:-)

    ReplyDelete
  7. Super fotky, věřím, že to bylo super, i když už jsem četla, že spousta lidí si stěžovala na to samé co ty!
    Young, wild and free

    ReplyDelete
  8. Krásný článek,já jsem na utubering jit chtela,ale pak jsem zjistila ze se nemam jak dostat zpet :D. Ale od spousty lidí jsem slysela stejne stiznosti,jako rikas ty,takze me to ani nakonec nevadi ,ze jsem tam nebyla :D. Mimochodem,nechces se mrknout na muj blog ? :D

    ReplyDelete
  9. Já tam nešla a vůbec toho nelituju. České youtubery neznám a nelituju (aspoň ne ty, kteří tam byli..).. Tak třeba příští rok :).

    ReplyDelete
  10. super fotky, hlavne tá s Nicol, musela to byť naozaj zábava :)
    ľúbezná

    ReplyDelete
  11. Hezké fotky! Já jsem ani nepřemýšlela, že bych tam šla, sice jsem nemohla už jen kvůli tomu, že nejsem v Čechách, ale moc mě to ani nelákalo. :)

    ReplyDelete

Děkuji za všechny komentáře ♥

Flickr Images