LONDON DIARY #2 VLOG

Dnešní počasí mi připomíná Londýn, tam taky neustále prší. Ale víte co? My jsme měli docela štěstí, zmokli jsme jen jednou a poslední de...


Dnešní počasí mi připomíná Londýn, tam taky neustále prší. Ale víte co? My jsme měli docela štěstí, zmokli jsme jen jednou a poslední den jsem dokonce vytáhla i kraťasy (nic jsem tedy nevezla zbytečně, jo!).  Kromě dalších pár fotek mám pro vás i video, na kterém můžete vidět, co jsme dělali první dva dny naší cesty. 


První den byl hlavně o tom se dopravit až do našeho malého bytu, kde jsme byli ubytovaní. Já jsem předem počítala s tím, že to bude pomalu nadlitský úkol, že se ztratím v metru, a pak ještě jednou, když z metra vylezu. Ale naonec to tak hrozné nebylo (jen náš let měl dvě hodiny zpoždění a pak jsme zjistili, že se v Londýně chystá stávka metra #tochceš), metro bylo přehledné a jakmile jsme koukli na mapu, už se nás lidi ptali, zda nepotřebujeme pomoci.  Po tom co jsme tedy úspěšně zvládli cestu, jsme vyrazili prozkoumat okolí a v tu chvíli se pořádně rozpršelo, takže jsme zakotvili v Tescu a nakoupili si věci na snídani. 

32 48 46

Druhý den jsme dojeli až k Tower of London, odtud jsme pokračovali přes Tower Bridge a potom podél Temže až k Tate Modern, kde jsme nadšeně prošla snad všechny volné výstavy. Po prohlídce galerie jsme přešli přes Millennium Bridge ke St. Paul's Cathedral. Potom jsme se podívali k Museum  of London a zastavili se na kafe v Pret a Manger. Procházeli jsme i ulicí plnou obchodů, kde jsme v papírnictví objevila úžasný scratchbook. Poté jsme se chvíli prodírali davem lidí, abychom došli k Templu. A odtud jsme se už vydali hledat zastávku nadzemky, kterou jsme se vrátili "domů". 

44 43

42 35

You Might Also Like

11 komentářů

  1. S přítelem jedeme do Londýna v září :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Super :) Ať se vám výlet vydaří! :))

      Delete
  2. užasný fotky a video se ti moc povedlo:) Anglie je užasná!

    ReplyDelete
  3. moc hezké fotografie, Londýn je mou srdcovou záležitostí;)

    ReplyDelete
  4. Krásné video i fotky, určitě máte skvělé zážitky :)
    Přítel moc nesdílí tvoje nadšení z Tate Modern :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kamarád na výtvarné umění moc není :D A děkuji! :)

      Delete
  5. Ach, úplně jsi mi připomněla mé vzpomínky z Londýna :) Do Tate Modern bych se ráda někdy ještě (minimálně) jednou podívala - má poslední návštěva byla zpestřená poplachem, tak bych si ho tentokrát chtěla projít hezky v klidu ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jé, tak to muselo být zajímavé :D Příště to snad vyjde líp :)

      Delete
  6. Nadhera ! Ted me Londyn laka jeste víc,sakar .D !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Díky! Jestli budeš mít příležitost se tam podívat, tak neváhej! :)

      Delete

Děkuji za všechny komentáře ♥

Flickr Images