LONDON DIARY & VLOG #3

Ahoj všichni! Doufám, že vás články o Londýně ještě nezačli nudit, protože tu mám pokračování!

Ahoj všichni! Doufám, že vás články o Londýně ještě nezačli nudit, protože tu mám pokračování!



Na třetí den v Londýně jsme měli naplánováno navštívit spoustu míst, kam jsem se opravdu těšila. Především The National Gallery, National Portrait Gallery, Soho a Oxford street. Stávka metra díkybohu skončila, a tak jsme se dostali metrem rovnou k Trafalgar Square. Po prohlídce galeríí jsme pokračovali na Piccadilly Circus a odtud přes Soho na Oxford Street. Zde jsme se rozdělili a já se rozběhla vstříc všem těm úžasným obchodům. Měla jsem strach, že se mi bude líbit tolik věcí, že se mi ani nevejdou do kufru, ale žádné velké nákupy se nakonec nekonaly. Odcházela jsem pouze s jednou taškou z Primarku a výbornými saláty z Marks&Spencer. Po malé přestávce na jídlo jsme se vydali k Britskému muzeu a zatímco se stmívalo, procházeli jsme se po Covent Garden.

69
1

Další den jsme ráno vyrazili do Obchodního centra, které nemělo být daleko od našeho ubytování. Nakonec to docela daleko bylo, a tak jsme nestihli výměnu stráží. Ale i samotný Buckinghamský palác stál za to. Prošli jsme St. James's Park a najednou se před námi objevil Big Ben ve své plné kráse. Pokračovali jsme až k Temži, abychom se podívali na London Eey (jít přes Westminster Bridge blíž k němu jsme se už neodvážili, protože přes ty davy lidí to snad ani nebylo možné). Kolem Westminster Abbey jsme pokračovali dál, až k Tate Britain, kde jsme si původně chtěli jen na chvíli odpočinout, ale já jsem neodolala a musela jsem si alespoň část projít. Potom už jsme pomalu zamířili k Victorii, odkud jel náš autobus do Lutonu. 

61 73 Untitled 53 Untitled 10 4

You Might Also Like

7 komentářů

  1. Tyjo, máš tam nádherné počasí! Ty první fotky jsou prostě boží <3 London se sluníčkem, to se jentak nevidí :))

    ReplyDelete
  2. Jezis to je nadhera :) :D !

    ReplyDelete
  3. Jak vidím, tak počasí ti přeje :) Já do Londýna pojedu na konci září se školou a už teď se tam hrozně těším! Moc se mi líbí ty fotky Big Benu :)

    ReplyDelete

Děkuji za všechny komentáře ♥

Flickr Images