Beauty Haul & Review

Nákupů přes internet se vždycky bojím. Jsem radši, když si můžu všechno pěkně prohlédnou a ošahat. O to víc, když se jedná o kosmetiku. Na ...

Nákupů přes internet se vždycky bojím. Jsem radši, když si můžu všechno pěkně prohlédnou a ošahat. O to víc, když se jedná o kosmetiku. Na druhou stranu, na internetu seženete i to, co normálně v drogériích nenajdete, a to je to, co mě na tom láká nejvíce. Nedávno jsem se dostala na eshop dekorativka.cz, kde mě hodně zaujala široká nabídka značek a zkrátka jsem neodolala a musela si pár věcí objednat. V dnešním článku vám můj nákup ukážu a hned prozradím, že se nákup vydařil a já jsem z vecí vážně nadšená, takže čtětě dál! 

Untitled
Untitled
Na online nákupech miluju i to rozbalování balíčků. Skoro jako o Vánocích...

Untitled
V krabici na mě čekaly i tyhle milé dárečky navíc.

Untitled
Začneme možná tím nejlepším, a to je tahle Milani tvářenka v odstínu 08 Tea Rose. Na první pohled je prostě dokonalá. Balení nemám co vytknout (navíc obsahuje 17g!) a odstín je nádherný. Na fotce se mi ho bohužel nepodařilo věrohodně zachytit ale ve skutečnosti je to krásná matná starorůžová. Přesně takovou jsem chtěla a myslím, že tímto jsem našla svou tvářenkovou lásku, které budu věrná po zbytek života, haha. Jinak vůbec nepráší a je pěkně pygmentovaná. Výdrž jsem zatím nestihla pořádně otestovat, ale věřím, že to bude ok :)

Untitled
Untitled
Maybelline Affinitone korektor sice najdete v každé drogérii, ale na Dekorativce ho měli za super cenu, a tak jsem riskla, že to nebude ten správný odstín a přihodila ho do nákupního košíku. Mám štěstí, protože odstín je sice světlejší, což mi moc nevadí (trošku mi vybledne opálení a bude to), nicméně má spíš sutenný tón a není naoranžovělý, takže mi k růžovému tónu pleti sedí hezky.  Houbičkovým aplikátorem se jednoduše nanáší a má skvělé krytí. Já se tedy s radostí přidávám ke všem milovníkům tohoto korektoru. Pokud ho ješt nemáte, tak vyzkoušejte!

Untitled Untitled
Dalším produktem je bronzer Bahama Mama od značky TheBalm. Jo, konečně mám ve sbírce něco s rozkošným retro obalem! Dlouho jsem si pohrávala s myšlenkou vyzkoušet nějakou dražší značku (Benefit a Too Faced) a nakonec jsem se rozhodla pro TheBalm, která se nachází tak nějak mezi drogérkovými a parfumérkovými značkami. Kvalitní bronzer, který by se dal využít ke konturování obličeje jsem sháněla už dlouho a na Bahama Mama jsem četla a slyšela tolik chváli, že nešlo odolat.

Odstín je opravdu super, hodně univerzální. V krabičce vypadá dost tmavě, ale když ho budete nanášet opatrně, je jen na vás, jak výrazný ho budete mít. Pygmentace opět na jedničku. Zatím se mi moc líbí, tak uvidíme, jak s ním budu spokojená.

Untitled
Poslední dva produkty jsou značky Ziaja. Asi jsem úplně poslední člověk, co tuhle značku ještě nevyzkoušel, ale chystala jsem se na to dlouho.

BB je, pokud vím, jediná jejich dekorativka a tak jsem byla zvědavá. Slibuje hlavně hydrataci, sjednocení pleti a redukci zarudnutí, což já přesně potřebuji. Nejprve jsem se lekla odstínu, který je hodně tmavý, ale naštěstí to po rozetření není tak strašné. Nejsvětlejší odstín bych si ale představovala jinak. Momentálně mám moc špatnou pleť na to, abych ho používala jen tak samotný, proto jsem ho zatím testovala jen jako jakousi podkladovou bázi, na to byl moc fajn.

Poslední věcí je krém na ruce s kozím mlékem. Je lehoučký, voní krásně čistě (úplně jako mýdlo) a  dobře hydratuje. Takže nezklamal :)

Untitled
/ 1. Bahama Mama bronzer / 2. Ziaja BB cream / 3. Affinitone concealer / 

Untitled
Kosmetika mě poslední dobou baví, tak doufám, že se vám takové články líbí, je totiž dost možné, že se tu teď budou objevovat častěji :) Mějte se krásně!

You Might Also Like

14 komentářů

  1. Krásná tvářenka :) ¨Jinak ten korektor vlastním a je nejlepší! :)

    Zvu tě na Dior giveaway :)
    www.stylesolution.cz

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Koukla bych na H&M Home a v NanuNana, případně bych sledovala bonami.cz :)

      Delete
  3. Ten bronzer vypadá super, hlavně kvůli tomu retro obalu!:D to je přesně důvod, proč si od nich chci něco pořídit :)
    One blondie life

    ReplyDelete
  4. Krásne úlovky. Určite sa musím mrknúť na ich stránku :)

    ReplyDelete
  5. Jo krém kozí mléko voní nádherně :)))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    ReplyDelete
  6. Tak takové balíčky bych klidně rozbalovala každý den, vážně krása :)

    ReplyDelete
  7. Zrovna před pár dnama jsem si prohlížela sortiment na dekorativce a zaujalo mě tam dost kousků kosmetiky, které jsem si uložila, že bych si je chtěla časem koupit :)

    ReplyDelete
  8. Páni, tak to byl docela velký nákup :) S vyzkoušením produktů od značky Zaija určitě nejsi poslední - také jsem od nich ještě nikdy nic nevyzkoušela ;)

    Another Dominika

    ReplyDelete
  9. Já se dekorativce.cz radši vyhýbám, je mi jasné, že bych taky MUSELA objednat :D Ale ono to jednou přijde.. Krém z kozí řady jsem od Ziaji měla, je super, celkově mám tu značku hrozně moc ráda. A tvářenka od Milani vypadá božsky :)

    ReplyDelete
  10. Krásné věci sis pořídila!Tvářenka je boží <3
    Meet My Lovely World

    ReplyDelete
  11. Dobrý den, nemáte zájem o spolupráci s naší královskou drogerií Xantea.cz? Rádi bychom nějaké recenze a testy anglického zboží, které dovážíme a prodáváme. Díky a těším se, Pavel@novaks.cz

    ReplyDelete

Děkuji za všechny komentáře ♥

Flickr Images