GERMANY HAUL

Vím, že milujete hauly, a tak jsem vám dnes nafotila moje úlovky z Německa. Jak už jsem psala, měli jsme opravdu nabitý program, a tak ani ...

Vím, že milujete hauly, a tak jsem vám dnes nafotila moje úlovky z Německa. Jak už jsem psala, měli jsme opravdu nabitý program, a tak ani volného času na nákupy, nebylo mnoho. V Drážďanech jsme měli zhruba hodinku, kdy jsme všichni naběhli do Primarku. Já jsem se zaměřila hlavně na takové ty drobnůstky. Koupila jsem nějaké doplňky, laky, crop top za euro a dlouhý cardigan. Doufala jsem, že v Berlíně seženu nový kabát, ale bohužel. Místo toho jsem nakonec koupila zimní parku (kterou určitě uvidíte v některém z dalších článků). Jo a nesmím zapomenout na čokolády (moje nejoblíbenější Ritter Sportky) a směs na Chai Latté jako takové malé dárečky pro rodinu :)

2
Untitled
Untitled
UntitledUntitled Untitled
Mějte hezký večer 

You Might Also Like

17 komentářů

  1. Moc pěkné věci. A těch čokolád! Děláš mi chutě. :))

    Ela

    ReplyDelete
  2. v Primarku jsem byla poprvé o víkendu a byla to fakt šílenost :D pořádně jsem si tam nakoupila jen ponožky a spodní prádlo, to oblečení mě moc neoslovilo a šílela jsem z těch lidí, z drtivé většiny Čechů. jinak v Německu také pravidelně nakupuju ritter sport čokolády, ty prostě miluju :))

    ReplyDelete
  3. Moc hezké úlovky :) Ale teda mít na Primark ani ne hodinu je snad nereálná záležitost ke zvládnutí :D

    ReplyDelete
  4. tak tomu sa hovorí úlovky .... veľmi sa mi páčia umelé mihalnice ale ja sa to neodvážim dať aby som si nezalepila oko :-D Michaela
    www.imperfect-woman.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Upřímně, toho se taky bojím! :D A děkuju! :))

      Delete
  5. Super článok. Tie chai latte vyzerá skvelo :3 :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    ReplyDelete
  6. Krásné věcičky! Ty nalepovací řasy jsou úžasný! Pak dej vědět, jak držely.
    Meet My Lovely World
    <3 Giveaway <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuju <3 Dám, ale nevím kdy, se odvážím je použít, možná si je nechám až na plesovou sezénu :)

      Delete
  7. Mít na Primark hodinu? To bych se tam sotva rozhlédla :D Já tam minulý víkend strávila hodiny TŘI a to oproti ostatním holkám, co jely stejným autobusem, ještě nebylo nic haha :D Úlovky máš ale pěkné, ty Ritter čokoládičky bych si dala všechny a ta směs na Chai latté je skvělá, máme od stejné značky tu klasickou (růžový obal) a s mléčkem je to moc dobré. Dokonce jsem si v létě dělala i ledové a taky velká dobrota!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Myslím, že tři hodiny v primarku jsou tak akorát, abys to tam všechno prošla :D A díky za tip, tu ledovou kávu musím rozhodně vyzkoušet! :)

      Delete
  8. Nádherné věci, ten svetr i crop top vypadají jak z nějakého high fashion obchodu! A Chai Latté směs, myslíš to vážně?! :O :)
    Young, wild and free

    ReplyDelete
    Replies
    1. <3 A přitom je to nejlevnější Primark :D No, je moc dobré, haha.

      Delete
  9. nádherný lak :) a tie čokoládkyyy :)) mnam :D

    ReplyDelete
  10. Krásný věci :) ,ale těch řas bych se popravdu hodně bála, jednou jsme si je s kamarádkou snažili nalepit a dopadlo to katasrofálně :D !

    runeatandtravel.blogspot.com

    ReplyDelete

Děkuji za všechny komentáře ♥

Flickr Images