15/16

Skoro jako by to bylo před chvílí, kdy jsem psala shrnutí roku 2014 a představovala si, jaký asi bude rok 2015. V tu dobu jsem neměla nejme...

Skoro jako by to bylo před chvílí, kdy jsem psala shrnutí roku 2014 a představovala si, jaký asi bude rok 2015. V tu dobu jsem neměla nejmenší ponětí, co všechno se stane, ale věřila jsem, že to bude dobrý rok. A taky že byl. Když se zpětně ohlédnu, vidím spoustu skvělých chvil. Mezi největší zážitky bych zařadila koncert EdaLondýn a Berlín, ale i mnoho "obyčejnějších" dnů. Jsem moc ráda, že jsem měla možnost s vámi tyto chvíle sdílet, nesmírně si vážím vaší podpory a všech krásných komentářů! 

Untitled
to nej z instagramu, asi popřemýšlím o kariéře snídaňové blogerky, haha 

Silvestr a Nový rok mám ráda z jednoho důvodu, je to ideální čas na to, abychom se zamysleli nad svým životem, nad věcmi, které bychom chtěli změnit, nad svými cíly a sny. Nejsem sice velký fanoušek předsevzetí, protože už to samotné slovo mi evokuje pojem "nedodržet" ale ráda plánuji a sním o tom, jak bude nadcházející rok vypadat. Než abych si dala za cíl "zhubnout 5 kilo" raději si řeknu, že chci žít aktivně, věnovat se sportu, který mě baví a svému tělo dopřávat zdravé jídlo (plus sem tam nějakou tu prasárničku, samozřejmě). Zapomenout nemohu ani na cestování. Jeden cestovatelský sen jsem si letos splnila a v roce 2016 bych v tom ráda pokračovala. Třeba návštěvou New Yorku po maturitě...Dream big! Další moje předsevzetí-nepředsevzetí je jednoduše to, že si chci užívat života, žít naplno a vyřadit ze svého slovníku slovo nemůžu!

Jak už jsem se zmiňovala, čeká mě maturita, spousta práce ve škole, učení, příprava na přijímačky a když všechno tohle zvládnu, tak i nástup na vysokou! Bude to další z důležitých životníh milníků a já se svým způsobem hrozně těším! Hlavně na sladký život vysokoškoláka :)

Někdo může brát nový rok jen jako změnu číslice na konci letopočtu, já v tom vidím šanci na změnu a těším se, co nový rok přinese! 

Aby toho pro dnešek nebylo málo, připravila jsem ještě foto report celého roku, pěkně měsíc po měsíci. Kliknutím na fotky se dostanete na příslušný článek :)
Untitled
http://styleinheart.blogspot.cz/2015/02/sheerenstvi.html Untitled
Untitled
Untitled Untitled Untitled
3 (kopie)
3
4
Untitled
3
3 Untitled2

Omlouvám se za tak vyčerpávající článek, zpočátku jsem vám opravdu chtěla jen popřát šťastný nový rok! Tak hodně lásky a úspěchů, ať 2016 stojí za to 

You Might Also Like

8 komentářů

  1. Moc krasny clanek preji to hodne stesti do noveho roku!!:)

    ReplyDelete
  2. Máš nádherné fotky ! Krásny nový rok aj tebe :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    ReplyDelete
  3. Skvělý článeka a ještě krásnější fotky :) !
    Krásný Nový rok i tobě :) !

    http://runeatandtravel.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  4. Držím palce, ať maturitu i přijímačky zvládneš! :)
    Všechno nejlepší do nového roku ♥

    Zvu Tě na mojí Giveaway!

    Another Dominika

    ReplyDelete
  5. Díky, holky, jste zlatíčka! ♥

    ReplyDelete
  6. vždycky když idím na instagramu takove fotky tak si hned musím jít pro něco k jídlo a ted se mi stalo to same :D krásné fotky! a přeju hodně štěstí do nového roku:) s maturitou i přímačkama:)
    http://bit-ofme.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  7. Na Edovi jsem byla také, přijde mi to tedy jako věčnost a přitom to bylo vlastně hned na začátku minulého roku! :) ať se povede maturita a také úspěšný nástup na vysokou školu! :)

    ReplyDelete

Děkuji za všechny komentáře ♥

Flickr Images