3 FAV Breakfast

Ahoj! Mám pro vás dnes trošku neobvyklý článek. Ukážu vám mé tři oblíbené snídaně, které si tak jednoduše můžete udělat také. Často slýcháv...

Ahoj! Mám pro vás dnes trošku neobvyklý článek. Ukážu vám mé tři oblíbené snídaně, které si tak jednoduše můžete udělat také. Často slýchávám, že ty moje instagramové snídaně musím připravovat hrozně dlouho ale nebojte, vůbec to tak není. Snídaně si dělám rychlé, nechci přece hned po ráno hladová kuchtit kdovíco, kdovíjak dlouho...:)

3
4

Jak už možná víte, nejraději ze všho mám ovesnou kaši. Tu si dělám pokaždé trochu jinou. Někdy se obzvlášť povede, jako například tato. Vločky jsem vařila ve vodě a mléku a přidala jsem trošku kakaa a kokosu. Hotovou kaši jsem pak ozdobila banánem, kokosovými lupínky, goji a přidala jsem i banánky v čokoládě. K tomu jsem si udělala ještě čokoládové chai latté. Opravdu sladké ráno... :)

9 10

Další mou oblíbenou snídaní a často i svačinou je tvaroh s ovocem a müsli. Tvaroh mám nejraději odtučněný Milko. Občas do něj přidám zhruba dvě lžíce mléka, aby byl jemnější. Chutná dobře úplně s čímkoli, ale s granátovým jablkem a domácím müsli je to opravdu mňamka! 

7

Občas si dám ráda i pečivo. Nejradši mám tousty, jak na slano, tak na sladko. Tady vidíte jeden zapečený se sýrem a šunkou a druhý s kešu máslem a domácí jahodovou marmeládou. Ke správné snídani samozřejmě nesmí chybět ovoce!

Pokud byste podobné food tipy uvítali častěji, moc ráda připravím pokračování :) 
Mějte se krásně!

You Might Also Like

28 komentářů

  1. Normálne mi vyhladlo :D Vyzerá to super :3
    MIMLOVEE

    ReplyDelete
  2. healthy one at that
    http://melodyjacob1.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. To vypadá senzačně! Já miluji granátové jablko a ta první snídaně vypadá také skvěle!:-) Začala jsem tě sledovat. Nedávno jsem si založila také blog a moc by mi pomohlo a potěšilo, kdyby ses mrkla, popřípadě se stala pravidelnou čtenářkou:-)

    www.jdeocestu.blogspot.cz

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji, děkuji! Tvůj blog rozhodně navštívím :)

      Delete
  4. Klidne takove clanky delej, snidane jsou rychle. :-)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    ReplyDelete
  5. priznám sa, že ja moc na sladké raňajky nie som, ale keď vidím tie tvoje mám chuť s nimi začať :D :D :D Verím, že tak ako je to pofotené je to aj tak dobre chutné :)

    Dominika Makarová fashion blog

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já zase vůbec nejsem na ty slané! Ale to jde asi vidět :D Děkuji, dobré to opravdu je :)

      Delete
  6. Snídaně "k nakousnutí" na krásných fotkách :-). Jen já bych tedy se s snídaní s granátovým jablkem nebyla rozhodně hotová rychle. Když jsem naposledy měla granátové jablko, tak pak půlka kuchyně vypadala, jak když se tam odehrálo vraždění neviňátek, a já jako pachatel. Úklid trval myslím déle než konzumace...
    http://werka13.blog.cz/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jo, tak to je fakt! S granátovým jablkem je to o trpělivosti a člověk se musí smířit s tím, že to bude všude :D Já to třeba dělám tak, že to jablko "vypitvám" celé najednou, ale dám si třeba jen půlku a druhou si nechám připravenou v ledničce, takže to pak jde ráno rychle :)

      Delete
  7. Ta poslední vypadá skvěle, zítra jí vyzkouším :))

    Style Solution

    ReplyDelete
  8. Já si právě říkala, že bych ty svoje snídaně s toustem a nutellou mohla trošku pozměnit, takže! :D
    Young, wild and free

    ReplyDelete
  9. mé snídaně tedy bohužel většinou vypadají dost jinak a to i (stydím se) když mám na ně čas. Ale nejvíc bych si pochutnala na toustech s marmeládou a ovocem a na čemkoliv s kokosem a mandlemi, na takové ty kašové a jogurtové snídaně ale asi nebudu nikdy, i když to nejlépe vypadá :D :-/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vypadá to hezky, ale naštěstí o tom to úplně není :) :D Tak doufám, že jsem tě trochu inspirovala si třeba ten toust s ovocem přichystat :)

      Delete
  10. Granátové jablko je skvělé, do musli jako dělané :-) Všechno vypadá moc dobře, dobrou chuť ;-)

    ReplyDelete
  11. Se snídaněmi jsem na tom podobně - mám ráda bílý jogurt s müsli a ovocem, k tomu nějaké oříšky a hlavně goji, které je nejen moc dobré, ale také zdravé :-)

    ReplyDelete
  12. Všechny snídaně vypadají skvěle, až jsem z toho dostala hlad :D. Já si dávám k snídani většinou bílý jogurt s müsli a občas do toho přidám i nějaké ovoce :).
    in another galaxy

    ReplyDelete
  13. Tak to máme naprosto stejné chutě! :) já mám taky nejradši ovesnou nebo jogurt akorát místo toustů miluju vánočku s marmeládou :D jen si ji dopřávám úplně minimálně, protože to není moc zdravý :D
    Getmovin by Deni

    ReplyDelete
  14. tak první bych si dala okamžitě líbit :)
    ootd & giveaway

    ReplyDelete
  15. Pěkný výběr té nejlepší klasiky! :) Ještě mi tam chybí vajíčka :-P
    Verča
    Ne hladu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ty jsou taky super, ale já prostě ráno potřebuji sladké! :D A děkuji!

      Delete
  16. Všechny 3 varianty vypadají skvěle!

    NEPLECHA NA PLECHU

    ReplyDelete
  17. Ježiš,krásný fotky :) ! Já jsem naprostý milovník snídaní takže takové články jedině uvítám :D !


    http://runeatandtravel.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  18. Děkuji moc za krásné komentáře, brzy bude další podobný článek! :))

    ReplyDelete
  19. Mňam! <3 Všechny vypadají skvěle :3

    ReplyDelete
  20. Mňam! <3 Všechny vypadají skvěle :3

    ReplyDelete
  21. Môj manžel a ja sa snaží mať dieťa po dobu dvoch rokov a snaží plodnosť lekári, testy, hormón výstrely a potraty začalo byť dusno sila nášho manželstva. Môj manžel bol pripravený vzdať sa a bol som psychicky vyčerpaná. Priateľ jednoducho zmienil plodnosť kúzlo ako vtip jeden deň (Nežertuj s hormonálnou ženou, v prvom rade!) A ja sa rozhodol pozrieť sa do neho. Dr Ken súhlasil, aby sa môj prípad a pomôž mi otehotnieť s plodnosti kúzlom. Vzhľadom k tomu, náklady na liečenie som už prešla, poplatok je v poriadku, a moje nádeje boli extrémne vysoké. Dr Ken pochopil a vedel, devastácii a dobyla pocit, že nádejné mamičky s problémami plodnosti bolo pravdepodobné, že prejde, pretože on bol pomáha ženám v mojom typu prípadu predtým, ako som prišiel do him.and som mohol cítiť jeho úprimnosť a nádej pre mňa , Rozprávali sme si na niekoľko dní dopredu a dozadu a nakoniec sme sa rozhodli pokračovať. Ďalej som mať predstavu o mojej mysli, ale cítil som, môj strach vydať kúsok po kúsku. V mojom srdci som vedel, že to bude fungovať. Po piatich týždňoch, vzal som si tehotenský test a bol pozitívny! Chcel som sa dočkať, až zdieľať pozitívne správy, pretože som opakovane mal potraty vo svojom prvom trimestri, ale teraz som v siedmom mesiaci tehotenstva sa zdravé dievčatko. Som rád, že môj priateľ robil vtip, že ona a ja sa rovnako nadšený môj šialený hormonálnej mozog ju nebral vážne. To všetko vďaka Dr. Ken. Ak máte problémy s otehotnením, kontaktujte Dr Ken dnes prostredníctvom e-mailu: supersolutionhome1@gmail.com alebo supersolutionhom@yahoo.com~~HEAD=pobj Cez webovej stránke: supersolutionhome.webs.com

    ReplyDelete

Děkuji za všechny komentáře ♥

Flickr Images