Food Faves

Tak jsem tak přemýšlela, o čem napsat článek, protože poslední dobou lehce postrádám nejen čas, ale i inspiraci (a taky mi už chybí focení ...

Tak jsem tak přemýšlela, o čem napsat článek, protože poslední dobou lehce postrádám nejen čas, ale i inspiraci (a taky mi už chybí focení outfitů!). Stačilo si ale projít fotky na kartě foťáku a bylo jasno - food článek! Aneb jak to dopadá, když přijdu s foťákem do kuchyně.

_MG_2504
Občas si "za odměnu" koupím něco, co si běžně moc nedopřávám. Příkladem jsou třeba borůvky, které bych sice jedla klidně po pěti baleních za den, ale na to jaksi nemám dostatek financí, hah. Reakce mojí kamarádka byla něco ve smyslu "To nevypadá vůbec přirozeně, kdoví, co v tom všechno je..." ale já jsem si na nich stejně pochutnala :) Naprosto skvělé byly s tvarohem ale většinou jsem samozřejěm snědla jen tak...

_MG_2511
_MG_2501

Téhle kaši nešlo odolat. Prostě vločky, chia, kešu a brusinky v krásným růžovým obalu? #musthave

_MG_2525 _MG_2531

V pátek se mi vůbec nic nechtělo, až na pečení, to mě baví moc. Pekla jsem celozrnné čokoládové  muffiny podle tohoto receptu, který jsem si lehce upravila (dala jsm míň cukru, půl banánu navíc, tvaroh místo jogurtu a přidala ještě pár mandlí) a občerstvení na večerní holčičí posezení bylo na světě. A pochutnaly jsme si! 

_MG_2566_MG_2559 _MG_2574

Poslední dobou jsem moc nedodržovala pitný režim (nebo jsem pila jen zelené čaje) ale myslím, že jsem našla řešení! S touhle skleničkou to jde totiž mnohem líp. Ke snídani jsem připravila vodu s citronem a limetkou, mňam!

_MG_2556
_MG_2583 _MG_2584

A povedlo se mi s vodou sladit i ovoce, haha. 

_MG_2586

Poslední dobrotou, kterou jsem vám chtěla ukázat je pomerančová marmeláda z Anglie, která je prostě jiná, než marmelády, na které jsme zvyklí a mně moc chutná. Doufám, že je v M&S k dostání i u nás! Měl jste ji někdo? Jak vám chunají marmelády z citrusů? 

_MG_2587

Upřímně, připadám si trošku jako blázen, psát vám tu takové ódy na jídlo, ale vy mi to snad prominete. Víte jak ráda ho fotím...

Příště to snad bude zase o něčem jiném a těšit se můžete i na ne-jídlové oblíbence :)

You Might Also Like

9 komentářů

  1. Mňam! ♥ Odměňování jídlem znám (bohužel) až moc dobře, jen místo u borůvek skončím většinou u něčeho děsně nezdravého :D

    Another Dominika

    ReplyDelete
  2. Jídlo? Miluju, takže klidně i víc článků uvítám :) Mámuška dělá domácí marmelády, takže když už marmeládu mám tak tuto :)

    ReplyDelete
  3. Vôbec to nevadí, že článok je celý o jedle. Práve naopak ! Ja také články mám veľmi rada :) takéto čerstvé čučoriedky vyzerajú skvelo a vždy som ich chcela vyskúšať, no keď ich niekde uvidím a potom k nim aj tú cenu, otočím sa a radšej kúpim kilo banánov :D tie muffiny vyzerajú úžasne a veľmi lákavo, takže sa do nich najbližší víkend určite pustím :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    ReplyDelete
  4. Články o jídle mám ráda :) Zaujala mě ta kaše, vypadá docela dobře. A marmelády z citrusů ráda nemám, jsou takové divné a hořké :D
    HAUTE BASICS urban decay giveaway

    ReplyDelete
  5. Já se prostě nemůžu přenést přes to, jak dokonalé fotky máš! Taky bych měla začít dodržovat pitný režim, mám podobnou skleničku, takže prostě musím! A borůvky a podobné dobroty bych taky jedla pořád, ale máš pravdu, ty ceny! :D A ta kaše vypadá úžasně! :)
    Young, wild and free

    ReplyDelete
  6. Co já vím tak marmelády z citrusů bývají nahořklé, takže jsem potřebovala trochu času si na ně zvyknout, ale jejich chuť je tak specifická a zajímavá, že teď na ně nedám dopustit :)

    www.poshlife.cz

    ReplyDelete
  7. Také miluji focení jídla a samozřejmě jezení♥ Každopádně tyhle borůvky si taky občas koupím a dávam do tvaroho a náhodou mi chutnají:-) a ta sklenička vypadá fakt parádně, akorát, že já jsem většinu svého života ve škole a tam nevím nevím jak by to s ní dopadlo:-D
    www.jdeocestu.blogspot.cz

    ReplyDelete
  8. Články o jídle mám ráda a ráda i vařím :) Těma borůvkama si mě docela nalákala, jen je škoda, že jsou teď tak drahý. My jsme měli jednu citrusovou marmeládu z Lidlu, ale já dávám přednost domácí jahodové ,)
    Meet My Lovely World

    ReplyDelete
  9. Fotky jsou dokonalé. :-) Též ráda fotím jídlo, ale moje amatérské snímky vypadají noo..no.. :D Borůvky a maliny si občas koupím v obchodě, ale je pravda, že se nic nevyrovná té chuti domácí ze zahrádky, ale když je chuť proč ne. :)

    ReplyDelete

Děkuji za všechny komentáře ♥

Flickr Images