January favouries

Zdravím! V minulém článku (který se vám mimochodem podle reakcí asi dost líbil, takže jsem moc ráda, že můžu dál fotit jen jídlo a moji blo...

Zdravím! V minulém článku (který se vám mimochodem podle reakcí asi dost líbil, takže jsem moc ráda, že můžu dál fotit jen jídlo a moji blogerskou kariéru to neohrozí! haha) jsem vám slibovala i další oblíbence, a tak pro vás mám dokonce video. Je to prostě klasika, oblíbenci měsíce, ale já doufám, že máte tahle videa rádi tak jako já a že se vám bude líbit!


_MG_2661

_MG_2659

Skvělá knížka, životopis Coco Chanel, mi dělá společnost když mám chvilku na odpočinek a když se zrovna rozhodnu vystřídat povinnou četbu za něco jiného :) A Urbanears sluchátka jsou úžasný, používám je každý den a fakt už si to bez nich nedokážu představit! 

_MG_2656

V zimních mesících u mě jasně vedou zelené čaje, hlavně z M&S, jejichž úžasné krabičky můžete vidět na první fotce. A nově jsem se naučila i na čokoládové Chai Latte, které je v podstatě jako horká čokoláda a zpříjěmňuje mi učení. 

_MG_2637 _MG_2654

Další věcí, kterou jsem vám chtěla ukázat, jsou "polaroidové" fotky z vyvolej.to. Pro všechny milovníky polaroidů, kteří svůj polaroid nemají, super náhrada! 

_MG_2618

Rimmel lak na nehty v odstínu caramel cupcake má nejen perfektní nude odstín, ale také výborně kryje hned v první vrstvě, rychle schne, a dokonce na nehtech hezky drží. 

_MG_2620

Pořídila jsem si také nové linky, a to Maybelline Master Graphic. Za mě super, nemám jim co vytknout. Jen si stále zvykám na jejich zkosený konec (jsem zvyklá na fixu se špičatým hrotem), takže se mi občas linky úplně nepovedou, ale to chce jen trochu cviku! 

Více oblíbenců uvidíte ve videu, pokud jste si ho ještě nepustili! 

Pac a pusu! 

You Might Also Like

11 komentářů

  1. Skvělí oblíbenci! Tenhle lak na nehty vypadá vážně úžasně - má dokonalou barvičku! Já mám doma od Rimmelu, tuším, tři a používám je moc ráda a často. :) A životopis Coco Chanel bych si také ráda přečetla. :)
    Diary of Girly Things
    Shrnutí posledních dnů

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuju! Rimmel je prostě super, mám ty jejich laky ráda :)

      Delete
  2. Ani som nevedela že natáčaš videá ! :) Krásne video a ten lak má nádhernú farbu :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    ReplyDelete
  3. Chai Latte vypadá dobře a čaje z M&S mám ráda :)
    HAUTE BASICS urban decay giveaway

    ReplyDelete
  4. ty novinky vypadají super:)) kde si kupovala to chai latte? ja ho uplne miluju:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. To jsem si zrovna přivezla z Německa z nějakého knihkupectví :D Ale snad ho budou mít i někde u nás! :))

      Delete
  5. Asi si už konečně budu muset taky dojít koupit některý z čajů od M&S, když si je všichni tak vychvalují :)

    Another Dominika

    ReplyDelete
  6. Jee ty jsi milá! :) A moc ti to sluší :)
    Ten odstín laku mám taky, ale moc ho nepoužívám, jsem spíš na růžovou, červenou a tak :D A ty fotky na vyvolej.to vypadají obzvlášť dobře :) Přemýšlím, že udělám radost miláčkovi :D
    http://fitlucy.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  7. Na vyvolej.to jsem si dělala fotky z Erasmu, dodnes je mám pořád před sebou na nástěnce nad stolem :) Ten scrapbook vypadá skvěle, úplně bych si chtěla udělat něco takového s fotkami z cest, tak snad to po státnicích zrealizuju. Příjemné video, Domi :) Nechápu, že tě dávno neodebírám, už jsem to napravila.

    ReplyDelete

Děkuji za všechny komentáře ♥

Flickr Images