Favourites & Haul

Ahoj všichni! Mám právě prázdniny, a tak jsem si jedno odpoledne vyhradila na blog a rozhodla se natočit pro vás video a ukázat vám něco z ...

Ahoj všichni! Mám právě prázdniny, a tak jsem si jedno odpoledne vyhradila na blog a rozhodla se natočit pro vás video a ukázat vám něco z mých posledních nákupů a oblíbených věcí. Je to takový mix všeho možného, od oblečení po jídlo (jak jinak! :D).  Tak snad se vám bude líbit a třeba se mými nákupy necháte inspirovat :) 

_MG_3123

_MG_3135
_MG_3138Khaki kalhoty s kapsami se trochu vymykají mému stylu, ale mě se prostě hrozně líbí! Jednoduché černé kalhoty miluju, ale občas to chce trochu něco jiného. A tyhle budou určitě s na jaro s bílýma converskama super :) / House, 700;- /

Pdprsenka mi hned padla do oka, ale stále se rozmýšlím, jestli si ji nechám, nepřijde mi totiž moc pevná. / House, 350;- /

_MG_3129
_MG_3127

Sice už půjdu jen 29x do školy (kamarádka vše pečlivě počítá a je to trochu stresující, ale člověk aspoň ví), stejně jsem si  ale na ten poslední měsíc-dva koupila nové pantofle. A na noze vypadají tak dobře, že je snad budu nosit i normálně. / Deichmann /

(Nejen) do školy se mi hodí i prostorná dvoustranná kabelka z Manga / 450;- / 

_MG_3134

Poslední dobou jsem si oblíbila ovesné sušenky a müsli srdíčka ve všech příchutích. Nejradši mám ale kokosovo-čokoládové. A pekanovo-arašídové máslo z M&S je dokonalost všech dokonalostí! 

_MG_3131

Novými přírusky v šatníku jsou i dvě jednoduchá trička s nápisy. / bílé Mango,150;- / šedé C&A, 250;- /

Hodně jsem si oblíbila micelární vodu od Biodermy. Moc jsem nevěřila, že je to takový zázrak, jak hodně holek tvrdí, ale fakt že jo! Bohužel už mám malou lahvičku téměř prázdnou, a tak jsem si pořídila proslulou micelárku od Garnier. Vyzkoušela jsem ji zatím jen párkrát, ale zdá se, že to bude dobrá náhrada oblíbené Biodermy.

_MG_3035

Poslední oblíbenci jsou dva produkty od Rimmel. Pudr Stay Matte je také hodně známý a oblíbený. Já jsem ho vyzkoušela poprvé a zdá se, že je to asi nejlepší pudr, který jsem zatím měla. Stejně tak je podle mě vydařená i nová řada rtěnek The Only One Lipstick. Já jsem si vybrala odstín 120 You're All Mine, což je nádherná sytě růžová. Rtěnka je krásně pigmentovaná, stačí jedna vrstva, na rtech jakoby zaschne a hezky drží. Také příjemně voní a hlavně oceňuji to, že rty nevysušuje. Určitě si pořídím i další odstín :) 

A co dělá poslední dobou radost vám? 

You Might Also Like

19 komentářů

  1. Líbí se mi ta rtěnka, má moc pěkný odstín.

    ReplyDelete
  2. Kabelka je fakt moc pěkná :) Micelárku od Biodermy zcela miluji a také mám tu od Garnier, ale prijde mi ze není tak dobrá jako bioderma garnier mi spíše pleť vysušuje, ale uvidíme :) Rtěnky nové od Rimmel bych ráda vyzkoušela, hlavně se mi líbí odstíny :))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    ReplyDelete
  3. Pudr mám stejný a také jsem si ho celkem oblíbila :)

    Poshlife

    ReplyDelete
  4. Ta podprda je fakt skvělá!
    www.jdeocestu.blogspot.cz

    ReplyDelete
  5. skvělé věcičky! - když si čtu tyhle články, mám stále větší chuť nakupovat :D
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    ReplyDelete
  6. Krásne úlovky ♥ Kabelka aj športová podprsenka vyzerajú skvelo :)

    CRYSTAL PEOPLE

    ReplyDelete
  7. Krásne video a skvelé vecičky ! :) Musím povedať, že z Marks&Spencer je to maslo s pekanmi a javorovým sirupom takisto moje obľúbené :)

    My blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    ReplyDelete
  8. Ta sportovní podprsenka je vážně dokonalá ♥ Nějakou takovou asi právě potřebuju :D Pěkné pantofle se podle mě vždycky hodí ať už do školy tak třeba na léto:) No a trička jsou taky parádní! Takových není nikdy dost:)

    ReplyDelete
  9. Děkuji za všechny krásné komentáře! <3

    ReplyDelete
  10. Mňam, müsli srdíčka jsem si v poslední době dost oblíbila! 😊 Jakékoli 😀 A na micerálku si nemůžu stěžovat ☺ Jsem s ní hrozně spokojená a mám ji už poněkolikáté 😍

    ReplyDelete
  11. Kabelka je super, podobnú zháňam, pretože súrne potrebujem už novú :) Rovnaký púder som používala veľmi dlho a bol fakt dobrý :)

    ReplyDelete
  12. Mám stejný odstín a je perfektní, skvělá volba! :) Jinak moc hezké nákupy.

    http://s-hejvi.blog.cz

    ReplyDelete
  13. Krásne vecičky :) Tá športová podprsenka je geniálna a aj rúž je super :)
    partofnicol.blogspot.sk

    ReplyDelete
  14. Krásné věci sis pořídila :) Já momentálně sháním nějakou pěknou prostornou kabelku do školy, do Manga se určitě podívám také :)

    ReplyDelete
  15. Taku podprsenku by som potrebovala presne :) a garnier pouzivam a je super :)

    ReplyDelete
  16. Musím povedať, že z Marks&Spencer je to maslo s pekanmi a javorovým sirupom takisto moje obľúbené :)

    ReplyDelete

Děkuji za všechny komentáře ♥

Flickr Images