Collect moments not things

Před maturitou jsem snila o klidném, lenivém létu, o tom až si lehnu s knížkou, která není poviná četba do houpací sítě, o tom jak budu m...

Před maturitou jsem snila o klidném, lenivém létu, o tom až si lehnu s knížkou, která není poviná četba do houpací sítě, o tom jak budu mít spostu času na všechno...Hned po maturitě to byla samá super akce, cesta, dovolená. A teď mám konečně ten vytoužený klid, kdy nemusím NIC. Jenže já už zase přemýšlím, jakou práci na sebe hodím, protože jen tak sedět doma, to prostě neumím. Ale snažím se si to volno maximálně užít. Třeba včera jsme se zase spontánně rozhodli a vyrazili na pětihodinovou procházku. Večer jsem pomalu ani neměla sílu dojít pro pizzu. A to je co říct. 

Taky teď hodně přemýšlím nad životními hodnotami, postoji, blogosférou a tak. Ovlivnila mě lehce Martinčina kniha Minimalismus, která je plná zajímavých myšlenek (podaných samozřejmě jejím necenzurovaným humorem) a taky Anie Songe - její videa i články jsou prostě hrozně inspirativní :) Původně jsem právě tomu chtěla věnovat dnešní článek, ale pak mi došlo, že to bych to sama musela mít v hlavě líp urovnaný.

Takže tady je kupa fotek, nic fashion ani beauty, ale obyčejný momentky z posledních dnů, možná i týdnů. Protože zážitky jsou nejvíc! 

2
IMG_6115
IMG_0025_2IMG_0021_2

Do Českého Krumlova jsem se chtěla podívat už hrozně dlouho a konečně se mi to vyplnilo! To, že mi tam někdo ukradl peněženku sice příjemné nebylo, ale stejně jsem odjížděla  nadšená z toho, jak je Krumlov krásný. A fakt moc moc bych se tam chtěla vrátit na balet :)

IMG_0020_2 IMG_0019_2 IMG_0018_2
/ ty máš tu zmrzku už olízanou, dej jí dozadu, ať to nejde tak vidět! :DD/
IMG_0016_2 IMG_0008_2 IMG_6084
IMG_0023_2
/ Pem hraje na kytaru a zpívá naše oblíbené písničky, já se válím na dece a stíním si rukama, aby mi slunko nesvítilo do očí. Miluju tyhle letní okamžiky /
IMG_0007_2
/je úplně jedno, že má vedle svůj pelíšek, stejně si najde něco lepšího/ 
IMG_0015_2
IMG_0014_2
IMG_5880
IMG_5965

Užívejte, poznávejte, mějte se krásně ! A pusťte si tohle video!
  (a pak můžete taky kouknout na můj youtube kanál haha)

You Might Also Like

6 komentářů

  1. Já se právě každé prázdniny spíš válela a užívala si nic nedělání :)). A bylo mi božsky! Letos jsem se rozhodla něco dělat. Mám v plánu dvě brigády a několik výletů. Na obojí se těším :).

    Jinak Český Krumlov je nádherné město. Byla jsem tam loni s rodinou a maximálně jsem si ten výlet užila. Na zámek jsme se bohužel nedostali, protože všude bylo moc cizinců, ale město jako takové jsme prošli a žasli nad úžasnými uličkami :).

    ReplyDelete
    Replies
    1. To zní dobře, užij si to :) I na brigádě to může být fajn :))

      Delete
  2. Fotky jsou krásné :) Souhlasím s tebou, je mnohem lepší sbírat všechny ty nezapomenutelné momenty, než věci, které stejně dřív nebo později skončí někde na dně krabice..

    Another Dominika

    ReplyDelete
  3. Všeetko jedlo vyzerá super - ten šalááát a raňajky ! ♥ krásne fotky :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    ReplyDelete
  4. Tak nádherné fotky tady máš. ♥ Hned jsi mě naladila pozitivně :)
    lalymylifestyle.blogspot.cz

    ReplyDelete

Děkuji za všechny komentáře ♥

Flickr Images