10 Ways to Use Coconut Oil

Jedna otázka na začátek: Používáte kokosový olej? Já se bez něj neobejdu a používám ho už dva tři roky pravidelně. Za tu dobu jsem vyzkouše...

Jedna otázka na začátek: Používáte kokosový olej? Já se bez něj neobejdu a používám ho už dva tři roky pravidelně. Za tu dobu jsem vyzkoušela spoustu způsobů jeho využití, od smažení palačinek až po ty méně obvyklé, jako je třeba čištění zubů (věřte nebo ne, je to fakt super) A protože mám stále pocit, že k mnoha lidem se tenhle zázrak ještě nedostal, rozhodla jsem se kokosovému oleji věnovat celé video. Ve videu ukazuji 10 možností, jak se dá kokosový olej použít (včetně návodu na super přírodní DIY peeling na rty!), tak doufám, že si v tom každý najde to své :) 


10 WAYS TO USE COCONUT OIL
- vlasy
- nehty
- krém na tělo/ ruce
- balzám na rty / lip scrub 
- čištění zubů
- odličovač
- noční krém
- gel na holení
- masáž
- do jídel a na smažení

IMG_8278

Snad se vám jeden beauty článek po dlouhé době líbil a přeji vám krásný víkend! 

You Might Also Like

10 komentářů

  1. Co se týče kokosového oleje na smažení a do jídel, slyšela jsem, že je snad ještě horší než olej palmový, tak nevím...
    gingerjannie.blogspot.cz

    ReplyDelete
    Replies
    1. Snažila jsem se k tomu něco najít a je fakt, že některé články kokosovému oleji moc nefandí, ale i tak si nemyslím, že by byl horší než olej palmový, který je v jídle špatný především protože se ztužuje. Pokud máš panenský kokosový olej, tak se mi moc nechce věřit, že by všechny ty jeho zdravé účinky byly jen fám :)

      Delete
  2. Kokosový olej je úplný zázrak, používam ho už takmer na všetko :)

    ReplyDelete
  3. Jéé skvelé videjko! Ja kokosový olej neskutočne milujem! :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    ReplyDelete
  4. Jako zubní pastu bych ho chtěla vyzkoušet!

    Ela

    ReplyDelete
    Replies
    1. Určitě zkus a dej vědět, co si o tom myslíš! :)

      Delete
  5. Kouzlo kokosového oleje, jsem objevila teď v těhotenství a musím říct, nemůžu si ho vynachválit. Místo různých speciálních krémů pro těhotné proti striím apod. používám jenom kokosový olej.

    ReplyDelete
  6. Kokosák používám tepr asi měsíc, ale naprosto jsem se do něj zamilovala. Používám ho na rty, ruce a prostě jako krém na tělo. Zatím ještě na nic jiného, ale to se zlepší :)

    ReplyDelete

Děkuji za všechny komentáře ♥

Flickr Images