stěhování | inspirace

Teď v září mě čeká mnoho velkých životních změn. Všechno by se to dalo shrnout pod pojmy vysokoškolský život a stěhování do vělkého města. ...

Teď v září mě čeká mnoho velkých životních změn. Všechno by se to dalo shrnout pod pojmy vysokoškolský život a stěhování do vělkého města. Je zvláštní, že nástup do nové školy je u mě vždy spojen i se stěhováním. Když jsem natupovala na gympl, zrovna jsme se s rodiči také stěhovali. Jenže to bylo jen na druhý konec města. Teď se stěhuji do Brna a to už je sakra rozdíl! Nicméně, moc se na to všechno těším. Bytový design mě, jak možná víte, hrozně baví, a tak samozřejmě zaplňuji svou složku "room decor" na pinterestu průběžně, ale teď se už pomalu jistě blíží doba, kdy všechnu tu nasbíranou inspiraci můžu využít při zařizování nového bytu. 

Samozřějme mě napadlo, že když už tu tak projíždím všechny ty fotky, byla by škoda se s vámi o tu inspiraci nepodělit a neukázat vám, jak bych si naše nové království chtěla zařídit. Je mi jasné, že to hned nebude vypadat jak vystřižené z časopisu o bydlení, ale ráda bych si to postupně zůtulňovala a vylepšovala. 

b
dd

Jak vidíte, líbí se mi světlé interiéry. Bílá je úplný základ a nejlepší je v kombinaci se světlým dřevem, černou, šedou a případně nějakou pastelovou barvičkou (počítám s tím, že růžová mi asi neprojde :D). Taky se mi hrozně líbí kovové doplňky, hlavně v copper barvě. 

ccbb

Mít prostornou, uspořádanou šatnu (navíc plnou krásných kousků) je asi snem každé ženy. Já se tedy zatím spokojím se skříní a stojanem na oblečení, ale tuhle fotku jsem si odpustit nemohla :)

d
e
c

Chtěla bych mít v pokoji hodně květin, jenže ty mně bohužel nikdy nevydrží déle než dva týdny, takže takovou jistotou jsou kaktusy. Navíc vypadají hrozně hezky! 

aa a

Brzy vás určitě nechám do našeho království nahlédnout a taky bude vlog ze stěhování, kde uvidíte třeba namáhavé nkupy v Ikea nebo jak nám (ne)jde smontovat nábytek  :) Zatím se mějte krásně! :) 

You Might Also Like

16 komentářů

  1. Tak to jsem zvědavá na tvoje bydlení :))) Takové články se mi líbí :)
    Miska blog

    ReplyDelete
  2. Jé, do Brna! :) A podle fotek soudím, že máš úžasný styl :) Moc se mi to líbí a snad ti to všechno postupně vyjde :)
    Young, wild and free

    ReplyDelete
  3. Oooh toto je presne pre mňa takéto interiéry! Milujem biely minimalizmus♥
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    ReplyDelete
  4. Skvělá inspirace! ♥ Celekm ti závidím, že si zařizuješ bydlení podle sebe, já jsem na koleji, kde si to moc podle sebe zařídit nemůžu, ale alespoň nějaké úpravy si tam udělám :)

    AXE Giveaway | Another Dominika

    ReplyDelete
  5. To jsou boží obrázky ♥ Mám podobnou představu o svém budoucím bydlení jako ty. Taky se mi hodně líbí jako základ bílá. :)

    ReplyDelete
  6. To jsou boží obrázky. ♥ Mám podobnou představu o budoucím bydlení jako ty. Mimochodem si taky myslím, že bílá je jako výborný základ. :)
    lalymylifestyle.blogspot.cz

    ReplyDelete
  7. Také teď chystám vybavit byteček a moje inspirace je úplně stejná, jako ta tvoje :) Světlé interiéry se mi moc zamlouvají.

    ReplyDelete
  8. Holky, děkuji moc za komentáře! :))

    ReplyDelete
  9. Krasna inspiracia, verim ze stahovanie zvladnes v pohode :)

    ReplyDelete
  10. Nádhera, přesně takhle si představuji, že budu jednou bydlet! ♥ Miluji takový styl!
    Měj se v lásce,
    Janet S. ( http://janetsonrisa.blogspot.com/ )

    ReplyDelete
  11. Tak tohle je moje vysněné bydlení, snad se mi to jednou taky povede zařídit takhle doma.

    ReplyDelete
  12. Taky se budu stěhovat do nového společně s mým přítelem. Svůj starý byt jsem už úspěšně prodala díky realitní kanceláři https://www.maxima.cz/, takže přechodně bydlím u rodičů. Nový byt, který jsme si s přítelem koupili bude totiž volný až za 3 týdny, takže hold musíme počkat. :)

    ReplyDelete
  13. Moc pěkný interiér. Já už o stěhování nepřemýšlím. Stěhovali jsme se po Novém roce a ještě nemáme byt úplně zařízený. I když jsme se při stěhování obrátili na firmu, která se specializuje na stěhování bytů praha , tak i tak to bylo dost psychicky náročné, takže doufám, že jsem se stěhovala naposledy.

    ReplyDelete
  14. To nás bude stěhování čekat během několika následujících týdnů. Po dlouhém čekání nám totiž konečně schválili hypotéku Konečně se tak můžeme stěhovat do našeho vysněného bytu a já se na tento krok opravdu moc těším ! :)

    ReplyDelete
  15. Tyjo, stěhování nesnáším, ale naopak to zařizování nového bytečku miluju! S manžele jsme se stěhovali 2 roky zpátky. Nejdříve jsme si chtěli objednat stěhováky, ale pak můj manžel našel tuhle společnost, která nám půjčila dodávku za dobrou cenu.

    ReplyDelete
  16. kamila Kockova30/04/2021, 17:11

    Zajímavý článek! Opravdu moc děkuji. My se teď stěhujeme z bytu, do našeho prvního společného domku, kousek za městem. Už se nemůžu dočkat. Už jen dolazujeme detaily, jako například jaká posuvná vrata. pořídíme a tak podobně. Na mě ještě čeká celý barák vyzdobit. Už mám vyhlédlé obchody s dekorací!

    ReplyDelete

Děkuji za všechny komentáře ♥

Flickr Images