My favouirite youtubers

V poslední době jsem trošilinku závislá na youtube. Tím trošilinku myslím to, že bych vydržela sledovat různé vlogery a hlavně beauty vloge...

V poslední době jsem trošilinku závislá na youtube. Tím trošilinku myslím to, že bych vydržela sledovat různé vlogery a hlavně beauty vlogerky hodiny a hodiny. Řekla bych, že mě to baví i víc než klasické blogy. Sama bych ráda začala natáčet videa, ale vůbec mi to nejde, takže uvidím jestli se to časem změní a já někdy nějaké video zveřejním. Ale to už bych tu rozebírala něco jiného, takže zpět k podstatě tohoto článku. Vybrala jsem pár mých nejoblíbenějších youtuberů a chtěla bych vám je představit. Jsem si jistá, že některé z nich znáte, tak mi aspoň můžete napsat, jestli je také máte rády(i) a zda vás sledování podobných videí baví :)

ZOELLA (ZOELLA280390)


LINDSEY (BEAUTYBABY44)


JENN (CLOTHECENCOUNTERS)


BETHANY (MACBARBIE07)


JARMAINE ( JLOVESMAC1)


DAN (DANISNOTONFIRE)


Pokračování (možná) příště :)

You Might Also Like

18 komentářů

  1. Bethany je má nejoblíbenější ♥

    ReplyDelete
  2. Beth a Lindsey mám najradšej:)
    a taktiež mám veľmi rada missglamorazzi :)

    ReplyDelete
  3. Zoella ! :))))) to je zlatíčko :)

    ReplyDelete
  4. 1.,4.,5. a 6. tip poznám a milujem ich ! :3

    GiveAway → http://blog-de-la-licorne.blogspot.sk/2013/07/giveaway-with-firmoocom.html

    ReplyDelete
  5. Já jsem asi divná, ale mě tyhle zahraniční blogerky nikdy moc nebraly :D Jedinou kterou znám je Zoella, tak je krásná :)

    ReplyDelete
  6. Já na tohle bohužel vůbec nemám čas, ale díky za tipy. :)

    ReplyDelete
  7. Bethany je najobľúbenejšie a aj Stilababe09 :)

    ReplyDelete
  8. awsthjgsf! Zoella!♥ (a její brácha! awww!).. to make up video je dokonalýýý! :)

    ReplyDelete
  9. ta zoella :-D ..tlemila jsem se s nima jak blba :-D

    ReplyDelete
  10. mame vela spolocnych ale Zoella uplne vyhrava :)

    Inak pozyvam ta na SUMMER giveaway o tasticku plnu darcekov. Tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/07/summer-giveaway.html

    ReplyDelete
  11. Miluji Beauty gurus na youtube. Díky ním jsem si rozšířila neskutečně svou slovní zásobu, že bych to nikdy neřekla. Začala jsem je pravidelně sledovat asi tak v květnu 2012, stačily tak 4 videa denně a postupně mám Angličtinu lepší a lepší. Hlavně jsem se přestala bát tolik mluvit a od té doby se dívám na filmy i bez titulků a čtu si knihy Anglicky, zvládám i víc jak 500 stránek (???). Někdo říká, že je to "trapné" a "dětinské", ale podle mě je to skvělý a zábavný způsob, jak se naučit Angličtinu, která je dnes tak duležitá a poznat novinky z různých koutů světa a věci, které tady ani nenajdem :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Souhlas! Dříve mi angličtina sice šla, ale jakmile došlo na poslech, nerozuměla jsem jediné větě. Ještě si vzpomínám, jak jsem začala koukat na videa juicystar07 a vůbec jsem jí nerozuměla. Postupně jsem si ale zvykla a teď s tím nemám vůbec problém. S angličtinou mi to strašně moc pomohlo :)

      Delete
  12. tiež občas pozriem vlogerov na youtube :)) hlavne moja hostsestra je na nich závislá :D Jenn a Zoellu mám hrozne rada :)

    ReplyDelete
  13. Doporučuju Meredith Foster! :) Je fakt skvělá. :) Na youtube je jako Stilababe09. :) Schválně se na jí koukni a řekni jesl se ti líbí .))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ta patří také k mým oblíbeným! :)

      Delete
  14. Zoella je nejúžasnější! Zbožňuju její videa :D♥
    mszarofka.blogspot.cz

    ReplyDelete
  15. Zoella je skvělá. A má nádherný přízvuk:D

    ReplyDelete

Děkuji za všechny komentáře ♥

Flickr Images