Zbláznit se a letět.

Víte jak se říká, že spontánní akce jsou ty nejlepší? Asi na tom fakt něco bude. Osobně mám radši všechno předem pořádně promyšlené a naplá...

Víte jak se říká, že spontánní akce jsou ty nejlepší? Asi na tom fakt něco bude. Osobně mám radši všechno předem pořádně promyšlené a naplánované a nikdy by mě nenapadlo, že se jednoho dne rozhodnu, sbalím kufr a hned druhý den budu sedět v letadle.  Občas ale musíme překvapit sami sebe i všechny kolem nás a udělat něco trošku šíleného. Jasně, byly to trochu stresy, pořád jsem přemýšlela na co jsme zapomněli, letenky jsme tiskli až cestou na letiště a na poslední chvíli jsme lítali po obchoďáku a sháněli plavky. Zároveň to ale mělo své kouzlo. A ten moment, když pak sedíte na letišti a říkáte si "vážně jsme se zbláznili a udělali to?" - skvělej! 

Jak to máte vy? Plánujete nějakou dovolenou, nebo si necháváte prostor pro spontánní rozhodnutí?

IMG_0064 IMG_0075 IMG_0088
IMG_0053IMG_0086 IMG_0132 IMG_0104 IMG_0155 IMG_0285
IMG_0286
IMG_0278 IMG_0283IMG_0272 IMG_0165 IMG_0251 IMG_0198 IMG_0247 IMG_0224

PS: Těšte se na spoustu a spoustu fotek!

You Might Also Like

8 komentářů

  1. pokud je to low cost tak planuju... pokud jedu na dovcu tak spontane!:D

    ReplyDelete
  2. Och toto musí byť úžasné! Síce milujem veľké mestá a chodím do nich najradšej, presne táto prímorská atmosféra mi počas roka veľmi chýba. Taká tá iná pohoda, spomalenosť, všetky tie domčeky, pláže a západy slnka, krása! Užívaj si a ja už sa teším na ďalšie fotky:))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Úplně ti rozumím. Také miluju velká města, ale tohle je něco úplně jiného a je to prostě hrozně fajn, člověk si tu pořádně odpočine :) A děkuji, další fotky budou brzo :))

      Delete
  3. Ty jo takové krásné fotky! :) Už se těším na plnooo fotek :)
    Miska blog

    ReplyDelete
  4. Já si jen přeji, abych taky někdy měla takovou možnost, sice jsem přesně člověk, co má to do list na úplně všechno, ale o to víc bych si to přála někdy udělat :)
    Young, wild and free

    ReplyDelete
  5. takéto spontánne rozhodnutia sú najlepšie :D najskôr nič nič človek ani neplánuje a zrazu proste niekam ide :D ja som to tak mala minulý rok v septembri :) uži si to

    ReplyDelete
  6. Jejko prekrásne fotky!! :) Uži si to taam :))
    partofnicol.blogspot.sk

    ReplyDelete
  7. Taká tá iná pohoda, spomalenosť, všetky tie domčeky.

    ReplyDelete

Děkuji za všechny komentáře ♥

Flickr Images