16/17

Vše nejkrásnější do nového roku!  Vím, že už je šestého, takže píšu trochu opožděně. Na svou obranu, nebyla jsem až do teď v posilvest...

Vše nejkrásnější do nového roku! 

Vím, že už je šestého, takže píšu trochu opožděně. Na svou obranu, nebyla jsem až do teď v posilvestrovském kóma, nýbrž jsem měla zkoušky a deadline jedné analýzy, takže jsem soustředila všechnu svou pozornost tímto směrem.

Shrnutí roku píše úplně každej a ani já nebudu výjimka. Píšu to jak pro vás, tak předevšm pro sebe. Vždycky se k těmto novoročním článkům hrozně ráda vracím a připomínám si různé události a zážitky, nebo zpětně porovnávám své plány a předsevzetí s realitou. Což může být jednak hrozně hezké, když zjistíte, že jste něčeho opravdu dosáhli, nebo hrozně vtipné a zároveň k pláči, když vám dojde, že předsevzetí "budu jíst zdravě" vám nevychází už 5 let. 

O svém postoji k předsevzetím jsem ale psala minulý rok, tak kdyby vás zajímalo to, nebo třeba jaká byla má očekávání ohledně 2016 mrkněte semka: 15/16

dominikasvandova copy

A teď už tedy ke slibovanému shrnutí roku 2016. Kdbych ho měla charakterizovat jedním slovem bylo by to: změny. A kdyby dvouma, pak: velké změny.

Leden  byl ve znamení příprav maturitního plesu. Se spolužáky jsme si všichni naivně plánovali, že po plese se začneme připravovat na maturitu (ha ha). Den D nastal dvaadvacátého a já si to užila na maximum. Následoval únor -  čas plesů, psaní seminárek, ukončení vztahu a taky radikálního ostříhání mých zničených vlasů. Ačkoliv tenhle popis nezní moc pozitivně, pamatuji si, že jsem se cítila tou dobou dost vyrovnaně a šťastně. Na instagramu jsem zavedla hashtag #positivefebruary a tím jsem se snažila řídit. Více o tom v tomhle mým oblíbeným článku: FOCUS ON THE GOOD.

24291690400_db8fd292cd_o

Březen a duben se nesli v podobném duchu. Dali jsme se dohromady s mým mužem a mně začalo učení na přijímačky. S blogem jsem si dala tříměsíční pauzu. Jednak jsem kvůli učení neměla moc času a zároveň jsem potřebovala najít novou motivaci.

V květnu jsem úspěšně odmaturovala a byla přijata na FSS (jupiii!). S přítelem jsme si udělali první malou dovolenou v Praze, kde jsem konečně potkala s Annie a bylo to prostě hrozně fajn. Taky to byl začátek všech našich cest. V červnu jsme úplně spontánně koupili letenky do Španělska a druhý den letěli. Bylo to krásných 10 dnů v ráji, skvělá odměna za maturitu. Po návratu jsme zůstali pár dní v Praze, abychom mohli jít na Martinčin křest knihy Minimalismus, odkud jsem si odnesla pokřtěný výtisk. V červenci jsem byla s rodinou v Německu a na své narozeniny pak v Paříži, což byl pro mě splněný sen. Do Paříže jsem se okamžitě zamilovala.



IMG_0029
2 copy
IMG_7678 (kopie)
4 copy

V srpnu jsem si splnila hned dva velké sny - Paříž a založení Dee. vlastní značky s plakátama. Zatímco jsem byla na brigádě, přítel hledal byt v Brně, kam jsme se následně na začátku září nastěhovali. Stěhování a nástup na vysokou byla další zásadní změna.

Mám podezření, že v Brně plyne čas nějak rychleji. Zbývající měsíce - říjen, listopad, prosinec - utekly hrozně rychle, navíc jsem měla pořád pocit, že vůbec nic nestíhám. Neustále jsem dělala úkoly do školy a zároveň jsem se aspoň trochu snažila užívat Brna (znamená především objevovat nové kavárny). Na blog mi opět nezbývalo moc času, ale já pevně věřím, že teď už tu zase budou články pravidelněji!

IMG_0164 copy aa
IMG_0084
QQQQQ
IMG_0080
IMG_0166

Takhle tedy vypadal celý můj rok a já děkuji všem, co článek dočetli až sem, ale také všem, co můj blog celý rok navštěvovali, podporovali mě na youtube a psali krásné komentáře, protože bez toho bych tenhle článek nepsala! 

Tak se mějte krásně a ať je 2017 plný zážitků a radosti 

PS: Blogerky prý nemůžou žít bez fanpage na faceeboku, takže ji konečně mám i já a TADY mi můžete dát like. 

You Might Also Like

7 komentářů

  1. Bezva článek. Tvoje fotky mi přijdou tak strašně moc pozitivní! Což je super!
    www.jdeocestu.blogspot.cz

    ReplyDelete
    Replies
    1. Je, moc děkuji, jsem ráda, že takto působí! :))

      Delete
  2. Jsi nejlepší a jako vždy nádherný článek :)

    ReplyDelete
  3. Myslím, že jsi měla úplně skvělý rok! Krásný článek a jsem ráda, že jsem tě mohla minulý rok poznat, a že se potkáme i tenhle! :)

    ReplyDelete
  4. Krásné fotky :-)
    www.recipefor30s.cz

    ReplyDelete

Děkuji za všechny komentáře ♥

Flickr Images