VE 20 POPRVÉ V OSTRAVĚ

S tímto článkem o výletě do Ostravy jsem dlouho otálela, ačkoliv jsem věděla, že o fotky se s vámi prostě podělit musím. Měla jsem totiž ze...

S tímto článkem o výletě do Ostravy jsem dlouho otálela, ačkoliv jsem věděla, že o fotky se s vámi prostě podělit musím. Měla jsem totiž ze všeho takové smíšené pocity a přemýšlela jsem, jak to vlastně popsat, aby článek nepůsobil negativně a zároveň jsem si něco nevymýšlela. Chci tu k vám být upřímná a nepsat jak jsem si něco hrozně užila, když to tak třeba úplně nebylo...Ale pojďme se na to podívat pěkně od začátku. 

Když se mě můj kluk zeptal, jestli s ním pojedu do Ostravy, že potřebuje něco probrat s kámošem, okamžitě jsem souhlasila. Nějak mi nedošlo, že se budou vlastně celou dobu bavit o věcech, o kterých nic nevím. Ono by to nebylo nic hrozného, jenže ačkoliv jsem se fakt snažila, moje nálada byla prostě na nule. Až se mi chtělo si za tu negativitu nafackovat, fakt že jo. 

Jeli jsme v úterý večer. Jak si možná ještě vzpomínáte, úterý byl ten den, kdy nejvíce chumelilo. A to byl problém třeba už jen kvůli tomu, že jsem s sebou měla jen kotníčkové boty, do kterých mi pěkně padal sníh. (Už bych si asi fakt měla koupit nové kozačky...) Co ale bylo horší - cesta. Jen než jsme vyjeli z Brna, měli jsme 40 minut zpoždění a to se pak jen prodlužovalo. Ale dojeli jsme v pořádku a to je hlavní. 

IMG_9439 copy

Druhý den jsme měli krásné probuzení za zvuků nějakého hodně hlasitého nástroje - kamarádovi přišli opravit záchod. U televize jsme pak téměř celé dopoledne čekali, než to opraví, abychom mohli vyrazit na snídani. No, asi nemusím říkat, že na snídani už bylo pozdě, a tak jsme si dali rovnou oběd. To byla dobrota! 

IMG_9442 copy

IMG_9444 copy

Chtěla jsem vidět nějaká významná Ostravská místa, a tak jsme se vydali k Nové radnici a na vyhlídkovou věž. Ta byla ale zrovna zavřená (vidíte, měli jsme prostě fakt smůlu). Podívali jsme se tedy alespoň dovnitř, kde jsem si hned začala fotit zajímavé osvětlení. S focením jsme pak pokračovali v parku za radnicí. 

IMG_9451 copy

IMG_9470 copy

Všude bylo spoustu sněhu, v parku bylo krásně, takže se fotky (podle mě) fakt povedly. Za mě byl tohle nejzábavnější bod celého výletu. Blbli jsme se sněhem, pózovali, kousek se prošli a když nám byla zima, přesunuli jsme se do čajovny. Dala jsem si svoje oblíbené cappuccino a  konečně jsem se dostala z té blbé nálady!

Kvůli počasí a omezeným časovým možnostem, jsme toho z Ostravy viděli opravdu málo a jak už jsem psala na začátku, do teď nevím, jak celý výlet zhodnotit. Takže to vypadá, že si to asi budeme muset někdy na jaře zopakovat :)

IMG_9464 copy

IMG_9467 copy
 / tahle póza je teď prý v módě :D / 


IMG_9463 copy

IMG_9455 copy

IMG_9508 copy copy
/ Bude článek s outfitem! / 

IMG_9477 copy

ostrava1

IMG_9496 copy

IMG_9521 copy

IMG_9500 copy

IMG_9530 copy

Doufám,  že se vám článek ze zasněžené Ostravy líbil a budu se na vás těšit u dalšího :) 

You Might Also Like

13 komentářů

  1. Nááádhera :) A fotkou jedla si ma práve úplne odrovnala. Som hladná a musím vydržať do obedu :D
    Life-by-romi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak doufám, že sis taky dala něco dobrého! A díky!

      Delete
  2. S těma kozačkama jsi mi hned připomněla,zrovna tenhle týden jsme se vztekla,že mám každý den mokré ponožky a sníh v botech,tak jsme si upalovala koupit kozačky do CCC.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dobrý nápad! Já právě nemůžu sehnat žádné, co by odpovídaly mé představě! Asi jsem moc náročná...:D

      Delete
  3. Fotky jsou velmi pěkné, zima je krásná a jako dělaná na focení. :)

    ReplyDelete
  4. V Ostravě jsem byla tak naposledy v 7 letech, nebo nějak tak, ale určitě je to pěkné město. Už se strašně těším na článke s outfitem! :)

    ReplyDelete
  5. Krásné fotky, v Ostravě jsem byla dvakrát a nepřipadá mi to tam vůbec špatné :)

    ReplyDelete
  6. Ja v Ostrave jestenikdy nebyla - mela jsem za to,ze to neni nic moc mesto, ale podle tvych fotek... pecka... ta zima fakt dava sve kouzlo. :)

    ReplyDelete
  7. Já byla v Ostravě poprvé za kamarádkou, strávila jsem tam 4 dny a bylo to super. Jako asi to nikdy nebude jednou z mých oblíbených měst, ale má to něco do sebe. Ráda se tam vracím minimálně na Colours of Ostrava, ten areál Dolních Vítkovic je unikát :)

    ReplyDelete
  8. Zaujímavý članok ! :)

    ReplyDelete

Děkuji za všechny komentáře ♥

Flickr Images