WEEKEND IN PRAGUE

Sedím ve školní knihovně a dávám si pauzu od čtení knihy, kterou stejně už nedokážu vnímat, a vzpomínám na víkend. Po tom, co jsem konečně ...

Sedím ve školní knihovně a dávám si pauzu od čtení knihy, kterou stejně už nedokážu vnímat, a vzpomínám na víkend. Po tom, co jsem konečně odevzdala seminárku a několik rešerší, úspěšně dala první test (jako řeknu vám, učit se po téměř půl roce, to je fakt něco :D) a natočila asi tak milion záběrů na video projekt, nastal konečně čas pro trochu zábavy a zajímavější víkend. 

Původně jsem vůbec neměla v plánu jet do Prahy a lítat po městě, naopak jsem se hrozně těšila, že s přítelem vyrazíme někam, kde je klid a kde si pořádně odpočineme. No, osud tomu chtěl jinak. Bez plánů a bez zpáteční jízdenky jsem se v pátek večer vydala na dlouhou cestu směr Praha. Vyklubal se z toho nakonec jen jednodenní výlet, ale stihli jsme toho docela dost. 

IMG_0122 copy

Den jsme začali v Cacao Prague, kam mě nalákaly všechny ty fotky acai bowls z instagramu. Nakonec jsem byla celkem zklamaná, jak prostředím tak i tím, že se mi zrovna nechtělo dát za snídani dvě stovky. Možná jsem prostě jen velký šetřílek, ale to si radši koupím skleničku arašídového másla. Což jsem taky udělala. Už jste ochutnali arašídové máslo s pekanovými ořechy z M&S? Je to štěstí ve skleničce 

IMG_0121 copy

Další zastávkou bylo neplánovaně hračkářství Hamleys. Je to takový ráj nejen pro děti. Můžete mi někdo říct, proč u nás něco takového nebylo, když jsem byla malá? Oběma nám to s přítelem úplně zvedlo náladu, já jsem se vyfotila s obřími plyšovými medvědy, on s Iron manem v životní velikosti a byli jsem happy. 

IMG_0134 copy
w

Na oběd jsme zašli do Pizza & Pasta Factory. Já jsem si dala ty nejlepší špagety carbonara (na doporučení mého muže, který řekl, že jsou skoro tak dobré, jako ty moje :D). 

WWW

Pak jsme chvíli procházeli Paládko a stánky před ním. Já jsem si naivně myslela, že nakoupím nějaké vánoční dárky, ale nakonec jsem odcházela jen s tím burákovým máslem. Prosím, uklidněte mě, že nejsme jediná, kdo ještě nemá jediný dárek?? 

IMG_9188 copyIMG_9187 copyIMG_9194 copy
IMG_9197 copy

Večer jsme pak úplně unavení jeli do Brna. Neděli jsme si udělali odpočinkově-uklízecí a jako takovou sladkou tečku za víkendem jsme večer zašli do kina na Fantastická zvířata. Pokud jste je ještě neviděli, určitě na ně běžte a pokud jo, napište mi, jak se vám film líbil :)

IMG_0131 copy
IMG_9202 copy

To je ode mě pro dnešek vše, potřebovala jsem se po delší době zase vypsat, takže gratuluji a děkuji všem, co to dočetli až sem a přeji vám krásný večer! (nebo den, jestli to čtete ráno :D) 

You Might Also Like

10 komentářů

  1. naozaj krásny víkend :) do Hamleys podľa mňa chodí veľa ľudí kvôli zdvihnutiu nálady :) my sme tam boli tiež s priateľom a tá energia a atmosféra, ktorá tam je, je neskutočná! :)
    MakeUpByVeo

    ReplyDelete
    Replies
    1. Přesně tak, mně se i zdálo, že tam snad bylo víc dospěláků než dětí :D :))

      Delete
  2. Praha je super :) Stále sa tam rada vraciam. Naposledy som tam bola pred dvoma týždňami a bolo to asi po prvýkrát, čo som nemala svoju klasickú "Prahu turistickú" :D ja si stále nájdem nejaké miesto, o ktorého existencii moja pražská kamarátka ani netuší :D a potom to hľadáme, aby sme sa tam mohli ísť pozrieť. Teraz som si aj ja len tak užívala bezcieľné chodenie po meste :) Má to svoju atmosféru.
    World of Nicol

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jojo, souhlasím! Praha je skvělá a užít si ji jen tak a nehonit se za něčím, je možná úplně nejlepší :)

      Delete
  3. Rozhodně nejsi jediná, kdo ještě nemá žádný vánoční dárek!! Jinak Cacao mám taky dlouho na svém seznamu, kam se chci podívat, takže možná dobře, že jsi to řekla takhle upřímně, protože bych na tom byla asi úplně stejně. A o tom másle mi ani nemluv, odtamtud už ho chci tak rok a ještě jsem neměla šanci!! :) Jinak na Fantastic beasts jsem taky byla tenhle víkend a strašně se mi to líbilo, byla jsem úplně nadšená! :D Snad už toho teď nebudeš mít tolik, měj se hezky! :)
    Young, wild and free

    ReplyDelete
    Replies
    1. Přemýšlela jsem, jestli o tom Cacau vůbec psát, tak jsem ráda, že to vidíš stejně :) A to máslo prostě musíš ochutnat! Mi neříkej, že se v Brně nedá sehnat. To by bylo hrozné, protože co bych pak dělala, až mi dojde...:D Děkuju moc, taky se měj krásně!

      Delete
  4. Jéé, tak to jste měli krásný den v Praze :)
    P.S. Můžu tě uklidnit, taky ještě nemám ani jeden dárek :D

    Another Dominika

    ReplyDelete
  5. do toho krásneho hračkárstva sa chystám tiež :)) Krásny výlet ste si spravili :) a ja nemám ešte ani jeden darček :)

    ReplyDelete
  6. Z tohohle článku sálá tak úžasná atmosféra <3 V Cacau jsem ještě nebyla, docela mě to láká, když všude na instagramu vidím ty fotky, ale musím říct, že jsi mě teď trochu odradila hehe :)

    ReplyDelete

Děkuji za všechny komentáře ♥

Flickr Images